Фини дами станахме щом с Дюкан се запознахме - 155

• 26 288
  • 445
  •   1
Отговори
# 315
Благодаря!  bouquet

# 316
Днес активността в темата е учудващо малка. Явно всички празнувате  Hug

Аз днес излизах, ядох си режимната храна, ама преди един час като се прибрах и бях много гладна и изядох едно кисело мляко и половина с едно пакетче ролца от раци. Утре пак съм на П, подготвила съм воденички, сварени са, но незнам как да ги приготвя.. идея си нямам.. даже какви подправки ще им подхождат.

Пожелавам ви отслабваща нощ и до утре!  Hug

# 317
  • София
Dobro utro!   
 Имам едно питане,ако изкисна киселото зеле,  за да не е солено,може ли да го консумирам готвено с пиле? Не срещнах из менютата.....??
 Пожелавам ви хубав,отслабващ ден!!!!  bouquet

# 318
Добро утро момичета и момчета.
Нека тази сутрин кафенцето да е от мен с пожелания за разкошно настроение през целия ден

Аз отново два дена не съм влизала при вас, този път причината са петте изпита, които трябва да взема за 3 дни.Двата вече минаха.Отличничка съм,но да видим днес какви ще ги забъркам  Praynig.Почти не съм спала от 3 дена и се притеснявам,че ще блокирам.Всъщност за последно спах вчера следобед.Но аз съм упорита и ще се справя някак си.

Иначе с килограмите напредвам  методично.За последните 2 дена отчитам - 0,5кг.Явно и в режима ще съм сред отличничките  Mr. Green.Хайде аз сега си допивам кафенцито и тръгвам на училище.
Лек и отслабващ ден на всички  Hug

П.С.  labello   ,  аз воденичките си ги правя на супа,ако е ПЗ със зеленчуци , но и да не е  винаги с магданоз.Става много свежо.Друго което си правя с тях е нещо като предястие/салата.Сварени и нарязани ги подправям с чесън,магданоз,оцет и леко посолявам.За да не ми накъртва оцета слагам няколко капки от бульона (колкото при други обстоятелства зехтинче  Mr. Green).

Последна редакция: нд, 15 фев 2009, 06:42 от sass

# 319
Добро утро!

sass - браво за двата взети изпита, стискам палци и днес. Благодаря за кафенцето!

мм - изкиснато кисело зеле с пиле - може.

ro_shur - разликата е зашеметяваща, браво. Аз обаче с риск да стана досадна -  newsm78 още 10 кг откъде бе, мила. Всъщност може и да не личи на снимките. Но изглеждаш добре и така.

Мързелив и спокоен почивен ден на всички! Hug

# 320
          ДОБРО УТРО!
   При мен нещо режимчето взе да ми се опъва,
   казах ви че съм под 76кг. и сега 2дни пак плюсче. newsm78

Labello  воденичките аз приготвям с бял сос и много копър.

ЛЕК и РАЗТОВАРВАЩ ДЕН Peace.

# 321
   Добро утро на всички!

На всички нови,стари и още по-стари Дюканки-лек и отслабващ ден.Радвам се и съм щастлива,че ви има и съм една от вас!!!Официално днес влизам в ІV-та ДОЖИВОТНА!!! smile3534 newsm10

# 322
  • София
Добро утро Hug
Как спахте?
vesito5  bouquet Много хубаво кафенце! Честита нова фаза!Това е наистина нов момент и трябва да си щастлива!
mihi69 Hug Добре дошла! Историята ти ми е много позната, точно подобно нещо ми се случи. Само има една особеност при мен, вторият път на този режим... Не е като първия! Много по-трудно, бавно и често - непомръдващо! Въпреки постоянството ми. Исках да го споделя, за да се въоръжиш дори с повече търпение, отколкото предния път. Дано при теб е по-леко! Заедно ще ги борим!  bouquet
Кри  bouquet
Хубав ден на всички, почивайте си! Hug

# 323
  • София
Добро утро!  Hug
Ро шур  newsm20 страхотна разлика! smile3525 Просто невероятно!
Весито  Hug честита четвърта! Нямам никакви съмнения, че ще си задържиш постигнатото! newsm51
Ванеса  Hug "крилцата" се прибират най-трудно  Sad и спорта не помага като с магическа пръчка, трябва доста време и сериозна работа  Sad
Приятен ден  Hug
Сноу Hug кога ли ще се видим  newsm78

# 324
  • Стара Загора
Добро утро!!!!
Кри  Hug
Ро-шур невероятна разлика  newsm20 изхвърлила си и доста години от лицето си.
Весито честита ти 4-та доживотна и умната.
Мерито и ти ли си станала рано,как са децата ?

# 325
  • София
Бързо пийте нещо режимно!!!

# 326
Здравейте, дюканки  Simple Smile Моля искрено да ми помогнете, защото съм много притеснена - днес трети ден съм на Дюкан, спазвам диетата МНОГО стриктно, но тази сутрин съм качила 600 грама. Sad Възможно ли е просто при мен да не работи? Вчера менюто ми беше: Закуска: кисело мляко култура със степ
           Втора закуска: 200 грама извара Маджаров
           Обяд: 2 пилешки филета с малко къри
           Следобедна закуска: 100 грама извара
           Вечеря: около 450 грама пуешко месо, 100 грама безмаслена извара Мероне (или мороне) и омлет от 2 белтъка, 1 жълтък и 100 грама пуешко. 1 лъжица от онази горчица дето я препоръчвате и 2 чаши степ.
През целия ден около 3 нескафета с по 2 чаени лъжички сухо мляко 1,5 % масленост (чак вечерта намерих от напълно обезмасленото).
Съжалявам ако досаждам с въпросите си но по - добре да ви питам, отколкото да се тормозя.  Rolling Eyes

# 327
Добро утро Grinning
vesito5,sass-СТРАХОТНИ КАФЕНЦА Hugведнага се класирам.
Понеже рядко влизам и вече тотално съм изгубила нишката в темата. Embarassed
Видях снимки на Бургаска среща-все с хубави жени  bouquet
ro_shur-страхотна разлика-поздравления! smile3501
Давам отчет-трета я удържам и съм доволна от това Whistling

# 328
Добро утро, момичета и момчета Hug !
Излюпих се вече след валентинските изпълнения, кротки бяха, че нали сме на режим Simple Smile
За радост си имам минусче, още 400гр паднаха, тия дни кантарът е много благосклонен към мен Simple Smile
Успешен ден!
ПС: КатяДжин къде ще си по трети март? Simple Smile

# 329
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Добро утро....
Пия си кафенцето и едвам отлепям...
Зеленко, още ли се моткаш тук бе?  Hug
Вики, познай къде ще съм??!! Амма още на 27-28 заминавам!  Mr. Green
Кри, сноучева, Сузии, ривелко  Hug Hug Hug
Веси, успешна доживотна ти желая!!! Ти си разумна,  а си и тоолкова слаба!   bouquet Бургазлийки, видох ви! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт