Фини дами станахме щом с Дюкан се запознахме - 155

• 26 268
  • 445
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Не ми казахте мога ли да ходя на фитнес? newsm78 Че ме викат днес от 15 часа.  Party

аз бих те посъветвала да идеш Simple Smile не знам дали спортуваш активно, но, ако не - не се претоварвай и наблегни на забавлението Simple Smile
Здравейте на всички  bouquet
Не си спомням кой пита за воденичките - аз ги слагам в йенска тенджера с малко лук, червен и черен пипер и чубрица. Станаха страхотниSimple Smile
А вчера си сготвих първата манджа дето да ми хареса истински от доста време - задушено пиле с пресни гъби и зелена чушка( Joy ще вземе и от мен да излезе готвач - преди режима хич не готвех)
лек и хубав ден на всички  bouquet

# 361
Благодаря ти ,happysmile! Hug Hug Hug  bouquet

# 362
  • София
Тайна, добре дошла   bouquet  Мисля, че преди да започнеш режима би трябвало най-напред да се консултираш с лекар. И ако той одобри да започнеш тогава.
Протал 2 е втора фаза - смесена - протеини + зеленчуци.
Благодаря ти много, Вещичке  Hug! Май ще трябва да питам ендокринолога.Но като чета какво може да се яде в първа и втора фаза, ми се струва, че е подходящо за диабет.За всеки случай ще питам. Peace

# 363
emili7497 сподели как правиш белия сос, че обяд наближава, трябва да се яде
ако и други от вас имат идея за воденички, на П ден съм- споделяйте моля ви!!!!!

весито5 честито   bouquet

На всички ви пожелавам хубав ден, почивайте си и се наслаждавайте на уикенда, аз отивам да уча, че трябва и да готвя воденички (ах, как не ми се занимава... а те си стоят сварени в хладилника), утре имам изпит- който иска да стиска палци, че ако не го взема този изпит ще се гръмна самичка, защото вечерта съм на рожден ден и ми се иска да съм с настроение.

ИЗвинявам се дългите писания, отивам да ям микроикономиката  #Cussing out , защото с висене във форума (а толкова ми е приятно..  Tired) няма да успея да го взема, а е толкова важно да имам поне тройка...

ЕДИТ: забравих да питам- имате ли идея как да ги приготвя тези воденички в плик за печене?

# 364
Добър ден, дружинка!  Hug

Преди всичко искам да честитя официалното влизане в четвърта на една моя любима дюканка - Весито5! Пожелавам ти безпроблемно поддържане на оптимално тегло    bouquet  , за което не се и съмнявам като знам, че си една разумна и дисциплинирана дюканка.  Peace Благодаря ти и за маската с мая, вече дава ефект!     bouquet  Hug

Също така минавам набързо да ви се обадя, че съм си тук, чета ви, следя ви, но напоследък, а вероятно и в следващите дни, няма да пиша, че имам страшно много работа.  Sad Лафчето че "без едно мога, но само с едно не мога" важи и за мен, но не за яденото или пиенето, ... а за писането Mr. Green , затова тези дни съм "въздържател"...

Честито на патерица на всички с месечинки, годинки и други чудесни поводи!     bouquet

Видях и чудни снимки - ro_shur, невероятна промяна!     bouquet

Добре завърнали се на доста зачезнали за известно време дюканки - Iggy, Монрое, Зорита, само_минавам, че дори и Цоци (макар че нейното беше предизвестено отсъствие Peace)! А колко други ми се губят от погледа, надявам да са добре...  Praynig

Туни, въпроса не беше към мен, но си позволявам да се включа - мисля, че вариации от 3-4 кг е много и не знам защо  ми се струва, че твоята трета е доста хаотична и модифицирана - ти, който беше "Мистър режимност" във втора, сега оставам с впечатление за една "волна" трета.  Naughty  Да не се налага да те помолим да даваш всеки ден отчет за менюто ти за контрол.  Peace А иначе го пиша това с най-добри чувства  Hug , още повече че и моя третофазник в къщи ги върши същите изпълнения... Crossing Arms

Umbra, аз си пия освен витамините и Омега-3 даже в комбинация с рибено масло и досега не съм се замисляла дали е режимно (все пак съм в четвърта), но ето какво намерих в блога за рибеното масло . В блога имаше и повече информация за омега-киселините, но сега не мога да го намеря newsm78 , но с две думи са много полезни - затова е добре да се консумира риба, а и много от нас ядат и ленено семе.  Hug

Пожелавам ви спокоен неделен ден и успешна седмица!     bouquet
Гушки за всички желаещи  Hug , а за моите любимки - двойна доза  Hug  Hug  Heart Eyes (много сте и ако тръгна да изброявам ще забравя някой Embarassed )!

P.S. Леле, че дълго стана... аз нали ви казах че с един ред не мога...  Crazy Между другото да се отчета - килограми в норма, дори сега ще си "ъпдейтвам" линийката.  Flutter

P.P.S. Лабелло, сас - стискам палци за изпитите!  Praynig
Марчелка Hug , а какво стана с твоите резултати на 14-ти?  newsm78

Последна редакция: нд, 15 фев 2009, 13:33 от blumchen_fee

# 365
Здравейте, мили мои!
Вчера не можах да се включа да ви честитя празника, понеже бях заета да приготвям романтична вечера (режимна естествено, е за милото имаше някои екстри). Днес като се качих на кантара видях 60 кг., бях много щастлива, отдавна не съм виждала тази цифра!  newsm44 newsm68 newsm44 Изключително се радвам, че открих този режим и най-вече че открих вас, за да мога да споделям вълненията си с някой, който ще ме разбере!
Сега ви оставям, че умирам вече от глад.
На всички с поводи  smile3525, честито!
Пожелавам ви хубав и минусов ден!  newsm51

# 366
blumchen_fee , благодаря, значи ще си ги пия спокойно Simple Smile. Лененото семе нещо не ми понася, ама може пак да го пробвам, а за рибено масло не се бях сещала. По принцип гледам да избягвам синтетиката, но в някои случаи се прежалвам  Laughing .

# 367
  • в сърцето на моето Слънце

ЕДИТ: забравих да питам- имате ли идея как да ги приготвя тези воденички в плик за печене?
Аз вчера правих воденички в плик за печене така:
Първо ги посварих малко да им излезе пяната и гадориите, измих ги и ги сложих в плика. Добавих 1 суп.лъж. горчица и 100 гр. ескуиза. Наръсих малко черен пипер и обърках всичко добре. После ги сложих в тавичка, ливнах малко водичка в нея и ги пекох около час, час и нещо на 200 градуса. А да ако искаш може и малко лук да сложиш. Станаха добре, поне на мен много ми харесаха, че и мъжо ги нападна, даже.   chef

# 368
blumchen_fee , благодаря, значи ще си ги пия спокойно Simple Smile. Лененото семе нещо не ми понася, ама може пак да го пробвам, а за рибено масло не се бях сещала. По принцип гледам да избягвам синтетиката, но в някои случаи се прежалвам  Laughing .
здравей Hug
ще си позволя няколко идейки;
-ленено семе, ако не ти понася накиснато в малко кисело мляко, то вечерта си накисни 1 с.л. в кафяна чашка, остави го и сутринта изпий водата
-включи си омегата-невероятноо е добро за кожа, коса нокти
-за сухата кожа, винаги съм била с много суха, след 2я месец на режима, няма начин да не започнеш да усещаш подобрението от повишения прием на протеини,пий и вода - около 2,5 л, и не на последно място-мажи и подхранващи кремове, от серията на avon,съм много доволна-вземи комбинация от дневен, от нощен крем и трети за околоочен контур и си създай навика да ги ползваш редовно.Колкото и да си доволна от първия избор, след като свършат вземи подобни,пак за подхранване, но различни-всеки продукт си има негови плюсове.Открадни 2 пъти в седмицата време за себе си- направи си пилинг маска, последвана от подхранваща
- за ноктите-накисни ги в топла водичка, подсуши и ги намажи с памуче със затоплен зехтин,ако го правиш редовно бързо ще видиш резултата, освен това и на perfect , и на avon има много добри безцветни подхранващи лакове.Важно е да се маже нокъта отвън и отвътре(откъм възглавничката)
-за косата сме коментирали, в общи линии-ползвай добри подхранващи продукти в комбинация-маска, балсам, шампоан-като не забравяш - маската е за корените и скалпа, а балсама е за косата по дължина.
След почти 5 мес на режима, и косата, и ноктите ,и кожата ми са в много добро състояние, но особено ако сте над 30г, дайте на тялото си нужното, за да сте доволни от визията

# 369

Аз вчера правих воденички в плик за печене така:
Първо ги посварих малко да им излезе пяната и гадориите, измих ги и ги сложих в плика. Добавих 1 суп.лъж. горчица и 100 гр. ескуиза. Наръсих малко черен пипер и обърках всичко добре. После ги сложих в тавичка, ливнах малко водичка в нея и ги пекох около час, час и нещо на 200 градуса. А да ако искаш може и малко лук да сложиш. Станаха добре, поне на мен много ми харесаха, че и мъжо ги нападна, даже.   chef

Мерси за идеята! Следващия път ще пробвам, че вече ги наготвих с прясно мляко Simple Smile  Mr. Green

# 370
здравейте,мацки!! Hug
Сега станах,метнах се на Кантарев и какво да видя -минус 0.700 .Боже,боже,вчера -0.800,днес -0.700-това не са виждали очите ми от ударния период.Но нямам да променям линийката да не урочасам нещо,като затвърдя тогава.Разгледах си писанията-аз съм цял живот гладна и дебела-но записки съм започнала да си водя от 2000 год.В момента съм на килограмите от май 2001-не че се харесвам с тях,но къде къде са по добри от началните ми.Абсолютно стриктна съм от 02.01.2009 и резултата не закъсня.Няма и за къде да бързам-поставила съм си цел да достигна килограмите си за 09.05.2009-тогава ще правим бал на малкия син,но каквото-толкова.Въпроса е ,че усещам как се променям....Благодаря на Вас дами,на форума и на д-р Дюкан!!! newsm20
Весито5-честита 4 фаза-това доживотна ми звучи като затвор,хахахаха! newsm10
На всички лека и мързелива неделя! Hug Hug
На всички нуждаещи се-много яки ритници и тупаници pironi fight

# 371
Весито5 - честито официално начало на четвърта фаза. С пожелание да запазиш тази страхотна визия, това излъчване и неизменната усмивка!

# 372
  • София
      Момичета,нито тиган получих,нито мнение прочетох за хлебната мая.Казвайте какво мислите,че съм готова утре пак да си омеся едно хлебче!

# 373
Весенце, миличка Heart Eyes, честита ти четвърта фаза. Пожелавам ти да си задържиш свалените кг.   bouquet

Яжке, дали наистина не е режимна маята за хляб  newsm78

# 374
Здравейте,присъединявам се към вас,цел -  -25кг Simple Smile
Страхотни резултати сте постигнали,дано и аз имам волята. Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт