Фини дами станахме щом с Дюкан се запознахме - 155

• 26 274
  • 445
  •   1
Отговори
# 345
 newsm51Добро утро и от мен благодаря ви за топлия прием
Snow4eva---         този път няма да гоня бързи резултати настроила съм се за един дълъг период на Дюкан
Благодаря на момичетата за кафето
Според вас как да започна   пише че мога да направя и 10 протеинови дни няма да ме затруднят стига да не ям тигана моля помогнете ми    а после 7/5дни добре ли е  или 5/5 или 7/3  какво да избера  вече ще питам Joy  love001

Последна редакция: нд, 15 фев 2009, 10:40 от mihi69

# 346
  • бургас/софия
добро утро на всички!!!!!
-200г, супер Simple Smile
ама съм мнооого гладна и отивам да забъркам пицата на feelgood Wink
весело на всички и много -!!

# 347
Миши...ако желаеш повече ударен, направи си 6-7 дни но не и 10,нека не забравяме мнението на Дюкан за 10-те дни-под лекарски контрол. Peace  После си започни идеалния ритъм и най-добрата схема за 2-ра фаза - 5 ПЗ / 5 П Следвай схемата и чакай резултати с мотивация и търпение.   bouquet

# 348
  bouquetДобре ще направя 7 дни ударен  Благодаря   музичка bouquet

# 349
  • София
Здравейте момичета,

искам да започна диетата, но съм с дибет тип 2 и в книгата пише да започна с Протал 2.Чета, чета и не мога  Embarassed да разбера кое е Протал 2.Извинявам се предварително, ако ви преча и въпроса е разискван.

# 350
  • София
      Добро утро момичета и момчета!  Събудих се с мисълта за прясно опечена питка с мая.Направо усещах аромата и така реално,че ми се подкосиха краката от лакомия.Забърках си 3 с. л. трички с четвърт лъжичка суха мая,две щипки сол и една с.л. кисело мляко.Пекох го на 250 градуса 20-30 мин .Разнесе се умопомрачителен аромат.Не бухна,но не беше глетаво,а имаше вкуса на топъл хляб Бонус.Но в момента на най върховно удоволствие,преглъщайки последната трохичка в главата ми се загнезди  мисълта,че хлебната мая не е режимна.
      Чакам си тиганЯ най- покорно!

# 351
Добро утро на всички ! Hug
Аз застопорих нещо.Седя си на същите килограми.Трябва да се въоръжа с търпение,макар че ми е трудно.Мисля си днес да побутна нещата с малко фитнес. newsm78 Какво ще кажете?

# 352
  • в сърцето на моето Слънце
Добър ден!
Не мога да ви изчета бре!
Аз вчера не писах, защото нали беше празник и бях много заета да си получавам подаръците.  Blush
Ама днес бързам да се включа, че ха дано вече да започна да свалям.
Спукахте се да ме ритате вие, ама полза до момента няма. Не ме жалете, ами здравата ме шутирайте, че започвам вече да се изнервям!  #Cussing out
Цоци, добре си ни дошла, много се бях затъжила аз за тебе вече.   bouquet
Аз вече 8 дни не мърдам ни надолу, ни нагоре, но мисля че е нормално, защото стигнах едни кила, които са ми от преди 4 години и дълго бях поддържала.
Ще си стоя и ще си чакам минусчето, кротко и режимно. Друго не ми остава.
Абе я да ви питам, момичета и момчета, някоя идейка за миди да имате. Купих си половин кило, ама сега се чудя как да ги приготвя. Дайте изпитани рецепти, моля.  Hug

# 353
  • София :(
 Здравейте и от мен  Hug
Аз тази сутрин добре съм си поспала  Grinning, а вие и кафенце сте сервирали и сте закусили, че и рецепти за обяд вече разменяте  hahaha Моят кантар е поумнял, от 3-4 дни ежедневно ме радва с някой "-", в резултат тази сутрин ме убеждаваше, че тежа 95,5 кг, лошо няма.
Stelxen, ей това ми харесва за мидите http://dukanskirecepti.wordpress.com/2008/06/04/супа-от-миди/ от рецептите, но аз обикновено само ги оставям да се позадушат под капак с малко сол и черен пипер (къде ли не го ръся това чудо) и после подправям с лимонов сок и счукан чесън, обаче замразени като са, каквото и да ги правиш, все си имат вкус на талашит, щях да кажа трици, ама триците вече ми харесват  Joy
 Хубав ден и намерете време да си починете  Hug

# 354
Pet1nka добре дошла при нас..но ми се струва че си прекалила с изварата- 400 гр имаш от менюто си в нея. Аз лично много задържам от нея. Не всички считат така но това си е мое лично мнение  Хапвай си кисело млекце, прясно,нека има и извара но по-малко и се наблюдавай дали задържаш от нея. Млечните са до 1 кг на ден(в т.ч. 250 мл прясно мляко) Другата част от менюто ти е добре стига да пиеш вода около 2 л на ден и да си ядеш триците от 1 до 3 с л .  Peace

музичка а с какво мога да я заместя за из между храненията?
И искам да ви питам също така от това обезмасленото сухо мляко до какво количество имам право дневно? ( за кафето ) И всъщност трябва ли да избирам м/у течно и сухо или може и двете?  Embarassed

# 355
Stelxen,миди освен сварени и подправени с лук,сол и черен пипер,друго няма какво да ги направиш.Е,някои ги панират ,но в случая не ти е от полза.И внимавайй с изяденото количество ,че са тежка храна. Heart Eyes

Не ми казахте мога ли да ходя на фитнес? newsm78 Че ме викат днес от 15 часа.  Party

# 356
     Шушу80,Сани3,силно се надявам да присъствам на следващата Бургаска среща,дори съм намислила да "домъкна" още 2 дюканки,които не участват във форума но спазват режима.
     Само минавам,добре дошла отново!Имам идея-прекръсти се на "Вече оставам" и тези 9.5кг ще се "стопят" неусетно.
      Мименсита, структурата на тялото ми е крушовидна,т.е.тънка талия и широк ханш, за това и там разликата е най-фрапираща.От талията свалям и най-много в сантиметри.Винаги съм имала проблем с дрехите в 2части, защото разликата между сакото и панталона е 2 номера.
      На всички които ме затрупаха с комплименти-сърдечно  благодаря

# 357
  • Благоевград
Мименсита, благодаря ти много за отговора   bouquet
Продължавам да се старая  Simple Smile

# 358
Добро утро!

Днес едвам се домъкнах на работа, това в неделя да се трудиш не е човешко  Tired . Нещо се чувствам супер отпаднала..
А, да ви питам, брат ми иска да ми купи Омега-3 хапчетата, четох съдържанието и всичко ми се струва наред, но все пак да не съм изпуснала нещо - мога ли да ги пия? Май имам нужда и от някакви витамини, че ноктите ми, откакто съм на диетата, ужасно се цепят и белят, кожата ми от сухота е.... Ще прегледам предложенията и да видим нещо ще помогне ли или да наблегна на маслата (за мазане де, не за ядене  Laughing ).

Четох в блога, че едно момиче пиело чай от шипка, аз много я уважавам шипката, но тя нали е плод все пак?

# 359
  • Пловдив
Тайна, добре дошла   bouquet  Мисля, че преди да започнеш режима би трябвало най-напред да се консултираш с лекар. И ако той одобри да започнеш тогава.
Протал 2 е втора фаза - смесена - протеини + зеленчуци.

Общи условия

Активация на акаунт