Фини дами станахме щом с Дюкан се запознахме - 155

• 26 283
  • 445
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте, дюканки  Simple Smile
Съжалявам ако досаждам с въпросите си но по - добре да ви питам, отколкото да се тормозя.  Rolling Eyes
Писала съм ти на лични-провери си пощата.За да не пълним темата със разяснения. Peace

# 331
Здравейте за закуска може да пробвате палачинки приготвени от 2 белтъка 3 л.  трици  и малко    пр.мляко ,но по интересно за любителите на шоколад   течен шоколад приготвен от-1жълтък какао  с ниска масленост и подсладител .Това е за 3 фаза ,а може какаото да се замени с нес кафе и есенция шоколад.На мен лично най много ми липсва шоколада .  chef k][link=http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/][image noborder]http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/tickerd/showimg-1guertP_i59P_130_101_80_abs.png[/image][/lin                                                                                                                                                                     

# 332
До "ВСИЧКИ" - Здравейте Hug Кантарът днес ми показва 89.8 килограма. Ще се протеинства Crossing Arms

# 333
Diet weight loss

# 334
       Добро утро , банда!  Hug

Искам малко ритници моляяяя  Praynig , нещо не мърдам на кг  Sad

Честита четвърта на моята любима Веси !  Hug  Heart Eyes

Хубава неделя на всички аз се захващам с домашните упражнения  newsm28 newsm79 1ironing wash hang 1dishes

# 335
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España

Нещо всички Зарезанки и Валентинки спинкат май.  Mr. Green
 При мен от вчерашните -400гр. промяна няма.
Още 200гр. и влизам в двуцифрените числа на кантарЯ.  Laughing
Дано се похваля тез дни.  Peace

Веси , успех в четвърта доживотна.   bouquet

Лек и хубав макар и мразовит ден.

# 336
Добро утро и от мен! Hug
ro_shur- Разликата е поразителна! Поздравления за стархотната визия! smile3525
Тумбичке- честито ти 3 месеца с режима/на патеричка/! Желая ти усмивки,търпение и много минуси Hug  bouquet
Аз да кажа,че от вчера съм +0.600  newsm78 Да му се не види-режимна си бях,ама сигурно е ,защото ядох късно /към 1 през ноща/,и то не какво да е,а зелен фасул на фурна ooooh!
Надявам се ,че днес след  newsm75 1dishes wash hang и лека тренировка ще си ги върна. И пак се убеждавам - последните кила са мноого трудни или поне при мен Whistling
Кри Hug
Ванеса-разбирам те за крилцата,но там голямо търпение трябва и много спорт. Hug
Много слънчеви личица и минуси за днес от мен  Hug

# 337
    Благодаря на Сновчева,Крикри,Сузана,Ривелка/липсваш миии/,Катяджин,Шуши,Жабка,аз вече съм я пробвала ІV-та.Започнах я по-рано по "обективни" причини-но и тя действа добре,а днес ми е официалното встъпване в нея.От месец- действа положително/поне при мен/

# 338
Вики, познай къде ще съм??!! Амма още на 27-28 заминавам!  Mr. Green
Хехе, и аз май ще съм там Simple Smile Може да се видим Simple Smile

# 339
Здравейте, дюканки  Simple Smile
Съжалявам ако досаждам с въпросите си но по - добре да ви питам, отколкото да се тормозя.  Rolling Eyes
Писала съм ти на лични-провери си пощата.За да не пълним темата със разяснения. Peace
Пощенската кутия ти е с изчерпан лимит и не приема отговори Peace
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=135084.0
Тука е пълно с рецепти има и много сладки неща-просто ги прегледай. Hug

# 340
Добрутру и от мен!
Днес най-накрая съм щастлива след 3 дни с цял килограм плюс,днес съм с минус 1.5 кг newsm68
Това сигурно като награда за вчерашните ми кулинарни подвизи ,които издържах .Отивам да си оправя линийката.

# 341
ДОБРО УТРО БАНДА!!!!!!!!
навиците са си навици ... ставане тоалет иииииииии кафе с ФОРУМ ....настъпих кантара ..и той ми изписа цифра 67,2кг ... което значи след 4 поредни гала вечери и един ден (вчера) ПЗ ....+700гр ( вчера бях +1,5кг) ... днес твърдо ПРОТЕИНОВ ден и утре и другиден ... и ще видим как ще ми реагира бодито ....
Кри видях че ми напомняш че храните в трета фаза се въвеждат внимателно .... права си отвсякъде аз от 16.11.2008 съм в трета и досега съм въвела само плодове, сирене, вино  и понякога месо различно от пилешко телешко нооо от типа много финни филета .... само по нова година  ухапах две парчета баница ...иначе ориз картофи пици хляб макарони ...не съм гризнала и хапка ....за торти шоколади въобще не коментирам ....моята изцепка е червената течност и когато пия от нея броя храненето за ГАЛА вечеря ....влязох в трета фаза с 69,5кг ..покрай тежките ми "зъбни "дни свалих до 65,5кг, но част от свалените килограми  бяха от принудително гладуване .... установих че се чувствам прекрасно на 66-67кг .....за пояснение калкулатора на дюкан ми показва 69-70кг ( зависимост от въведените данни) ... сигурно ако се "заинатя" може и до 63-64 да се докарам, но лицето ми още на 65кг добива изпит измъчен вид с паяжина от бръчки ....
весито 5 ....честита "доживотна "..... благородно ти завиждам ...аз чак по коледни празници ще докарам до този момент ...

# 342
Привет момичета и момче      bouquet
Ро шур не мога да повярвам на разликата ти. Невероятна промяна си постигнала,браво  Simple Smile
Vesito5 адашче, такава радост е това,честитя ти 4-та фаза на режима и те поздравявам с успеха а той е много голям и много ти се радвам  Simple Smile       bouquet
Pet1nka добре дошла при нас..но ми се струва че си прекалила с изварата- 400 гр имаш от менюто си в нея. Аз лично много задържам от нея. Не всички считат така но това си е мое лично мнение  Хапвай си кисело млекце, прясно,нека има и извара но по-малко и се наблюдавай дали задържаш от нея. Млечните са до 1 кг на ден(в т.ч. 250 мл прясно мляко) Другата част от менюто ти е добре стига да пиеш вода около 2 л на ден и да си ядеш триците от 1 до 3 с л .  Peace
Rivel4e радвам се да те видя и знам че ще се справяш с нещата  Hug
Викито чудесно минусче си имаш, давай все така Simple Smile
Сноу…и теб те смислях със задържането ти. Ще се радвижат нещата не се съмнявай ,но наистина търпението ти трябва да е точно такова каквото ти е желанието да се видиш отново слабичка.С теб съм  Hug
Шуши получаваш ритниче от мен веднага Simple Smile
Туни..доведи нещата там където желаеш и ги поддържай възможно най-стриктно. Не забравяй че 3-та фаза си е абсолютен режим,същия като втора ,включая няколко добавки отгоре.Моля те не забравяй това  Peace и не мисли че си свършил нещата.Сега този период ти е абсолютно важния..тялото ти да бъде на едни и същи килограми максимум време.Ще се справиш  Simple Smile
Мирка-Бирка..зеления фасул у нас в бг не е същия като този във Франция, дали пък той не ти е дал отражение? Обсъждали сме това  досега, че той повече клони към нережимност у нас.
Комета честито ти минусче и на теб Simple Smile
Марчелка дърпам те  Hug Тонито27 и теб яко те дърпам и всички задържащи..особено сте ми на сърцето  Hug
Аз ще летя на прахосмучката,хубав ден на вас  Heart Eyes
Редакция: Аз не съм си сменила линийката на 61.500 кг но чакам да се затвърдят .Вчера неядене , непиене на вода(пътувах из страната) и наваксване на всичко това във втората половина не деня и късно.. е.........имам си плюс-неизхвърлена вода и несмелена храна  Wink всичко си следва логиката. Организма не е написана цифра а живо и реагиращо тяло и слава богу Simple Smile
Редакция:  Туни..не толкова цифрата в плюс е важна, стига да спазваш нещата точно и да не правиш свободни съчинения ,например гала 2 пъти на ден или един след друг, и да не си  наваксваш като за световно в тях съответно.От това ти зависи и плюса Simple Smile Споко..наложи си разумни ограничения на галите  и спазвай точно режима,всичко ще бъде наред.

Последна редакция: нд, 15 фев 2009, 10:35 от музичка

# 343
До "музичка" - Повече от 3-4 килограма не си позволявам да варирам. Това нали е нормално?

# 344
  • Благоевград
Първо да пожелая честит празник на всички влюбени момичета и момчета, да се наслаждавате на любов и свалени килца!!!   bouquet

После, ще помоля за мнение - след първите 5 дни свалих 2.5 кг (имам да свалям 8-9 кг). През следващите дни обаче 5 ПЗ, качих 1 кг обратно - не съм нарушавала, внимавам за въглехидратите в зеленчуците, но какво се получи не знам?
Често ли се наблюдава това и как да го коригирам? Благодаря предварително!

Надявам се не съм нарушила някое от правилата ви, но наистина исках да чуя личните ви наблюдения...
Доста се постарах да чета и на първа страница и отговорите на най-често срещни въпроси, пропуснала ли съм някъде такава дискусия  Thinking     прочетох само за задържане, а никъде за такова качване, та затова си позволих да ви притеснявам.......

Общи условия

Активация на акаунт