Огладнявате ли през нощта?

• 6 978
  • 135
  •   1
Отговори
# 90
Събуждам се гладна,но не ходя да ям нощем.

# 91
Последните месеци се будех нощем ooooh! и ядях еклери с кисело мляко. ooooh!

# 92
Не съм огладнявал нощем.И слава богу, иначе щях съвсем да кача Whistling

# 93
Като се замисля не съм огладнявала през нощта ,но през деня си хапвах порядъчно  Rolling Eyes

# 94
  • София
Никога не съм се хранела нощем, също и вода не пия  Peace

# 95
Никога не съм имала навика да се будя нощем за да ям , снощи за първи път се събудих и изпитах невероятно чувство на глад за варени картофи  Rolling Eyes ...в 3 и 30 ядох картофена салата с многоооо оцет и лимон. Дано да е било инцидентно и да не продължавам така Simple Smile

# 96
  • Под Сините камъни
Понякога съм се събуждала гладна ,но не си позволявам да ям  .Слагах си лъжичка мед в устата да  залъжа  глада.

# 97
  • ВАРНА
 Аз също се събуждах от глад и ставах. Но си позволявах по нещо дребно, за цялата бременност наддадох 13кг. Лошото стана след като родих, защото продължих с нощните хапвания и за нула време качих доста Embarassed още не мога да се преборя с излишните килца.

# 98
На мен ми се е случило досега няколко пъти, обикновено е било след повръщане и ми са се прияждали точно определени неща и всеки път различни. Но виж - вода си пия задължително...

# 99
да напоследък всеки ден , като се събуждам за тоалетната съм премряла от глад, но не ям, чак на сутринта закусвам, въпреки, че в началото няколко пъти ми се случи да ям и през ноща, като се събудя, ама тогава ми ставаше лошо ако не хапна нещо и затова си правех среднощни закуски!! Mr. Green

# 100
  • София
Бременността ми мина без промяна в апетита. Само през първите 3-4 месеца беше подтиснат, после се върна към нормалното. Не са ми се преяждали определени неща, с едно изключение-кисели краставички Crazy Но почти всяка сутрин след 6-я месец се будех/някъде към 4-5 часа/ и си правех попара от прясно мляко, обикновени бисквити и какао. Все това ми се въртеше в ума...

# 101
  • Плевен
За моя радост,не и без това бях качила 29кг.

# 102
Напоследък ми се случва да огладнея към 1ч, понеже ми се доспива чак към 2-3ч. Хапвам си порядъчно и после ме мъчат киселини. Ако пък не ям, сутрин се събуждам ужасно гладна.  Crazy
По принцип гледам да хапвам, не ме притесняват килограмите, до скоро ме притесняваше по-скоро липсата на апетит.

# 103
Не, не огладнявам през ноща
Аз през деня не огладнявам та какво да кажа за нощем

# 104
  • в мечтания дом с любимите мъже...
Не се е случвало,но пък денем си наваксвах. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт