Огладнявате ли през нощта?

• 6 983
  • 135
  •   1
Отговори
# 75
Не, не ми се е случвало. Хапвала съм късно вечер, преди да легна, но през нощта не.

# 76
  • Mediterraneo
Не ми се е случвало да ставам през нощта да ям.

# 77
Не съм ставала да ям през ноща. Само една вечер си готвих едно ядене защото ми беше влязло в ума и не можах да заспя.

# 78
Не съм огладвявала вечер.

# 79
Нито веднъж не ми се е случвало.. Май  Thinking

# 80
В последните месеци всяка нощ ставах да хапвам нещо сладко. Даже си нагласях от вечерта на масата в кухнята кроасанчета, вафлички, вземах си ги на компа и така.

# 81
Имаше един период, в който не можех да спя нощно време и тогава често се навъртах около хладилника и си похапвах...  Embarassed

# 82
никога не съм яла през нощта докато бях бременна. въобще през цялата бременност не съм имала никакви странни прияждания или увеличен апетит

И аз така.Дори отначало,когато още не ми личеше,се шегувахме,че може би не съм наистина бременна.

# 83
  • София
Никога не съм се будила от глад.

# 84
Да, будила съм се от глад, когато първите месеци повръщах непрекъснато през деня, и почти не можех да ям.

# 85
# 86
  • кв.Изток
Не ми се е случвало, даже не вечерях, защото получавах ужасни киселини през цялата бременност.

# 87
Не ми се е случвало

# 88
до преди десетина дена не ми се беше случвало, но вече в седмия месец съм и ставам било за бонбона, вафла или др. При първата бременност нямах апетит до края, но сега   Thinking

# 89
Никога не съм ставала да се храня през нощта,но това е сигурно защото през деня си наваксвах Mr. GreenТа през нощта ставах само за вода Grinning

Общи условия

Активация на акаунт