Предучилищната група доста знания натрупа - набор 2002

• 22 775
  • 295
  •   1
Отговори
# 210
  • София
И аз нещо рядко се включвам на Йоана и се клати втория горен и не дава да го извадим а постоянния дава зор и и е посинял венеца.На сина ми се беше забавил един от постоянните зъби да излезе и лекарката каза че се чака 3 мес.и ако не излезе се консултираш със зъболекар.

# 211
  • Sofia
Честита баба марта!
и Честит Рожден Ден на Рали! Да расте здрава умна и красива!

А за зъбките на Марти и паднаха 4 предни сега се клати още един.

# 212
Честито и от нас на порастналите дечица. Да са здрави и щастливи!

# 213
Честит национален празник!(на патерица)[color=red
Днес ще ходя до yчилището,в което искаме да запишем Летито да проyча как стои въпросът със записването на първолачетата.В yчилището което сега кара предyчилищна започнаха да раздават молби по образец за записване на първокласниците.Госпожите ми казаха,че това се прави с цел ориентировъчно да се разбере колко паралелки трябва да се сформират според броя желаещи за конкретното yчилище.Та,ще проверя на място как стоят нещата и ще пиша...

# 214
Водили ли сте децата на 3Д-кино!?

Все си мисля, че им е рано, ама знам ли...

newsm78

# 215
Здравейте, по повод зъбите при нас положението почва да става доста критично. И на Маги единия горен зъб е изваден преди доста време (около 2-3 месеца) и все още го няма никакъв, но не се притеснявам, защото и предишния горен доста време го чаках да пробие. Явно наистина горните растат по-бавно. А колко са големи не искам да ви разправям. По-лошото е, че долните (вторите) раста доста навътре от редичката на останалите. Зъболекарката каза, че много рано започва да ги сменя, а челюстта още не е пораснала достатъчно и са доста криви (и големи). Ще се носят шини, но когато пораснат всички постоянни.
За училищата, в нашата ДГ имаше среща с представители на 5 училища в района. Беше доста полезно и аз вече съм напълно ориентирана къде да запиша Маги. Ако някой от вас се интересува от 51, 36, 121, 34 и 126 мога да споделя какво съм записала.

# 216
  • СОФИЯ
Вчера го водих на 3 D кино.Гледахме Мисия до луната.Не им е рано,но на мен ми е скъпо Mr. Green Преди 2 г. го водих на Дядо Коледа срещу снежния човек Тогава се смя като побъркан през цялото време.
 За зъбите-Не сме имали случай повече от месец да не се появи новото зъбче.Незнам дали е проблем да порасне по-късно.Сега е с четири дупки и на две от тях избиват зъбчета.

# 217
  • София
Здравейте, мами!  Hug

За зъбките - на Деян му се клати едно зъбче, предно, долно от около 1 седмица. Това ни е първото, което ще сменяме. Голямо вълнение около този момент!  hahaha

За училищата - Рали, мисля, че 81во е добър избор. Голямото ми момче учи там и е общо взето добро положението. Разбира се, има и минуси, но то пък къде ли няма... И аз в последно време клоня към по-близко училище... Има още един месец за мислене, защото в Младост всички записват от април.  Grinning

За 3Д кино - водила съм ги 3 пъти, като първият път беше преди около година. Не са малки, забавляват се.  Simple Smile

Хубав ден на всички!   bouquet

# 218
Всъщност, притеснявам се, да не се стресне от 3Д-то, т.к. е един чувствителен и насън преживява много...

Както и да е - ще пробваме - тъкмо за "Мисия до Луната" ми беше мисълта.

Peace

# 219
3D киното - ходихме наскоро и гледахме "Гръм". Напика се да се хили с пълно гърло както и всички деца в салона , но в действителност идва малко скъпичко. Накрая не искаше да връща очилата  Joy

# 220
  • Варна
И аз се бях замислила наскоро за 3Д кино. Не съм го водила, на май ще го направя скоро. Мисля, че ще му хареса.

# 221
здравейте момичета,първо искам да ви честитя 3ти март,прадник ,който е много важен за нас българите.после ,честита баба марта,да сте живи ,здрави и много щастливи и не на последно място рождениците,да са здрави и весели,засмяни,в училище само успехи тази година,която е много важна за тях,защото е 1вата година,и моного весели игри им пожелавам.
на 3де-кино,Ния съм я водила няколко пъти и много ий хареса.последно бяхме на Ловен сезон и такъв смях падна...... Joyопределено много й хареса.
за зъбчетата на нас ни падна едно в панеделник,горно предно,незна обаче кога ще порасне.когато ,тогава.накарах я да си го извади като отхапе ябълка и по-лесно става.зъбчето/стига да е готово остава в ябълката.така и стана де. Laughingсега фъфли и е много сладка.много й се кефя. Joy Hug

# 222
  • София
shayny , много ме интересува 36 кога почват записванията и какви
 са госпожите.Мойта щерка е предучилищна в 34 но не искам да остава там тъй като брат и е в 36,ама никой не познавам да разпитам за 36-то.Иначе той беше 1-4 кл.в 34 ОУ и не съм очарована.Иска ми се сестра му да си е при него.

# 223
3D кино ееех,не само децата ще са хепи......това е и моя мечта, но малко трудно осъществима  Tired

# 224
Как искам и аз пак .....

Общи условия

Активация на акаунт