Жасмина на мама Таня, ела си при нас, и ти си МАЙска сладурана!

• 16 877
  • 288
  •   1
Отговори
# 120
Имар,Алекс беше денонощно с температура,гледах само да я сваля поне до 38 градуса.И аз какви ли не диагнози поставях,до неделя вечер когато окончателно реших че е отит....и се успокоих.
А сливицата май наистина ще се наложи да я махнем,но лекарите отлагат поне докато детето стане на 3 години.Другото лечение за сега ефект няма и го прилагат само за отлагане докато порасне детето,а лечението е противоалергично и капки за нос,които да упокоят лигавицата на носа.
Приятно пътуване на Мимозата и весели срещи с пловдивчанки Simple Smile
Защо никой не идва във Видин Crossing Arms

# 121
  • София
Миличкият Алекс, дано скоро му мине, че аз от опит знам колко болят уши. И Монката страдаше напоследък от отит, а уж е по-голям пък ми беше толкова жал, като ревне от болка. При него се оказа, че има проблемна 3 сливица и от нея са му проблемите. Така че, явно ще я махаме. А Алекс да гледа мишката повече, може да му мине по-бързо.  bouquet

# 122
  • София
http://www.chudesa.net/?p=statia&statiaid=11510 Хора с глас се смея в момента. Моля  Peace прочетете и вие.

# 123
 newsm59 на Сами! Много здраве, щастливо детство, много радост и късмет, много подаръци и весели игри! На мама Люба - много сили и търпение  newsm51 По повод подаръците - браво на Сами - дете с характер!
Дени, така ме накара Joy  Joy   Joy
Само не разбрах за баницата и се чувствам лично и като група засегната, ние да не сме по-малко заслужили от от съветските учени  Naughty
По темата за заниманията - ЖЗ от септември като сме в 1-ва група в детската градина, ще се възползваме от предлаганите допълнителни услуги там, и то каквото си избере Никол. Не мисля да я насилвам от малка, каквото и е интересно и има желание, всичко останало са болни амбиции. На този етап мога да кажа, че определено има талант и много добре разиграва етюди и разни сцени (без никой да я е учил), така може да те върже, че ако не си в час с тези нейни заложби направо си манипулиран от раз. Освен това много обича да имитира героите от приказките, които гледа и го прави много сполучливо.  Английски владее - поздравява (добро утро, добър вечер и др.думички и фрази) - всичко това го научи от братовчедка си, която беше в Бг лятото и сега си общува с нея по скайпа. Брои до 10. Е стига толкова съм я хвалила, пу, пу, на мама умното човече!
Болничките да оздравяват!
 Hug и хубав ден!

# 124
Как можах да пропусна - Жулито - много сладка и колко е пораснала, страхотна мадама!
Евка, голяма сладурка с този костюм мишок! Heart Eyes

# 125
  • София
Михайлова,ти хубаво се смееш,ама моя смях поражда други асоциации ред колегите ми.Някои сигурно се чудят дали не съм вече за лудницата.И между другото,Сиска търси препоръки за фотоапарат,или може би ти реши да й предложиш и нов телефон  Heart Eyes

# 126
  • София
Имар-ова, разбирам че се грижиш за сватята си, но аз контактувах с нея днес  smile3534 и и предложих нещо. А тя да реши по бързо, че да не вземе да изхарчи парите. А телефони все още не предлагаме, но при нас нищо не се знае. Ама и там мога да помагам имам приятел доскорошен мениджър доставки в 2-би, или нещо подобно. Не мош ма барна по техниката, козове имам от всякъде.  Hug

# 127
  • София
Е Неде,твоите думи са мехлем за моите уши.Сега съм спокойна,че ако случайно ми паднат много пари от небето има към кого да се обърна за съвет относно техниката.И все пак не разбрах защо и предложи на сватята инфо за 2-3 телефона?Ако ще сменя ПРАДАТА да почвам да се пазаря.

# 128
  • София
Ей накара ме да се върна да чета какво съм писала............... добре де, грешка ............... фото апарати имах предвид............душевадец такъв.

# 129
 newsm59  ura ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА САМИ КАБРАНСКИ
Е  Дени,  много са ти интересни подходите. Пожелавам ти повече пазар и секс, за да е доволно и детето.
Евка е сладко мишленце.
Кате, снимай подробно и показвай, поне да плакнем очи и ние. Приятно изкарване Peace
И Руми направи ушна инфекция от един кътник. Помня, че в 12 вечерта се срещахме с педи, че милото не спираше да реве. Велиска, дано всичко е наред вече.

# 130
Неде, добре че уточни, че то и аз са зачудих с тези телефони за Сиска, след като аз те препоръчах за фотоапарати  #Crazy

# 131
  • София
Неде, добре че уточни, че то и аз са зачудих с тези телефони за Сиска, след като аз те препоръчах за фотоапарати  #Crazy
Ето Михайлова имало защо да ти вадя душата,сега поне и Бубулина се успокои.Ама тя си мълчи и се чуди,пък аз като питам директно съм душевадец.

# 132
Ей,ужасни сте....понеже знаетече днес нямам време за комп и нарочно пишетета пишете.........ама аз пък си намерих занимавки дето да са ми свободни ръцете и пак ще намеря начин да се включа Mr. Green
Първо:Благодаря Ви за пожеланията за РД на Сами!Дано да ми е все така кротък и послушен,че като гледам второто подобрено издание какво се оформя #Crazy........И да е здрав,пък всичко друго-ще го наредим някак!
Гледам обсъждате от снощи заниманията със спорт-и аз съм се наканила Иво да го пиша нейде да гори калории и да изразходва енергия,че и от двете има в свръх количества........но доколкото знам,сериозни занимания се започват не преди 5-6 годишна възраст,само май за художествената гимнастика и балета се почва откъ 3-4г.И определено ще търся нещо изтощаващо/не ,че навремето мен дългите и средни бягания ми помогнаха да не съм толкова енергична/,но определено му трябва индивидуален и небиещ други хора спорт/заради другите хора,не заради неговата безопасност/......имах такива амбиции навремето и за баткотоно уви,детето реши че не е за него тая работа и въпреки,че на прощъпулника взе футбулната топка и досега няма никакви пориви за физически усилия/освен ходенето пеш из музеи  и зоопаркове/.Да си кажа,честно пък и че не сме го насочвали изобщо нито към динозаврите,нито към животните,нито към книжките,но явно каквото си го има едно дете-има си го и при непречене от страна на родителите-си избива.....При някои индивидчета и при упорити занимания и търсене на пробив в ината им,просто не се получава интелектуалното избуяване/справка :малкото ми дИване/ Crossing Arms.........А,относно допълнителните занимания-поради факта че вече имам опит и наблюдения покрай два броя племенници и един собствен син,аз в детската градина не разчитам на допълнителните занимания....ако ще го записваме на нещо,ще си е в специализирана школа/щото за две години в ДГ английски  се научават толкова неща колкото вкъщи за един следобед,бойните изкуства се свеждат до ниво обличане на кимоно и поздрав,а пък Сами  след като три месеца ходи на модерни танци,се научи да краде кошнички от момиченцата и след подробен разпит от моя страна се оказа,че танцуват на народна музика/ако изобщо има музика,щото често танцували и без,понеже не я харесвали,а пък и г-жата  не издържала на шума//
И,за да не звуча съвсем песеместично относно заложбите на Иво/пък и нали съблюдавам стриктно да го споменувам от време на време като причина и повод да пиша точно тук/ето да вдите какво е нещото което прави с голяяяяяяямо удоволствие:...днес пак го упражнявахме и подсигурих бонус-поне още един час чистене .
От мен лек ден и приятен мохабет!Аз отивам да се правя на красива,че то не че някой се сеща,ама аз викам,че празника е и мой.. Wink
/снимки на рожденника-по-късно/

# 133
Честит ти рожденик, Люба, а и честит празник и на теб !!! Да ти е жив и здрав, и много радост да ти донесе малкия учен - палеонтолог !!!

Иначе за английския - аз като бях студентка бях учителка по английски в детските градини и това в продължение на 4 години. Наблюденията са ми, че най- малките деца от първа група /3-годишните/ усвояваха светкавично бързо и запаметяваха адски много за страшно кратко време. Голямо удовлетворение ми бяха, защото много бързо се виждаха резултатите. Освен това натрупват пасивен речник, който после им е от голяма полза и по-бързо заучават езика. Обаче страшно си зависи от учителя и от това колко нагледни материали използва. Аз вечно мъкнех една раница с касетофона и хиляди картинки и голееееми книжки, които те визуално запомняха и след това възпроизвеждаха думата венага след като видят картинката. Та мисълта ми е, че има смисъл за езика, но пак си зависи от учителя. В детската градина на Явор, аз хич не бях доволна, но въпреки това го пусках от първа група. Има някакъв ефкт, но до голяма степен се дължеше и на моите усилия.

Болните деца да се оправят, че нещо пак настана грипавото време.

Дени - почни да пишеш - таланта ти е безспорен!

Лек следобед на всички  Heart Eyes

# 134
  • Пловдив
Честит рожден ден на Сами! Честит рожденик Люба, да ти е жив и здрав и да те поддържа във форма!  nbirthday

Весел празник и чакаме подобаващ снимков отчет.
Дени, подходът ти е един път, ако го и публикуваш веднага ставам последовател, че мен хич ме няма във възпитателните методи. Говорите за занимания, аз като една малко не наред майка, още на 6 месеца записах Христина на плуване...е да не казвам че само дипломите ни останаха, след това ходихме на танци, ами за това какво да кажа...прилича на майка си горкото дете  Whistling. С езиците бяхме доста напред, добре детето си говореше Холандския, сега се объркахме напълно като включихме и понаучихме Български...Така че явно ми трябва едно ръководство как да възпитавам поне докато не са ми отнели родителските права  Crazy

На болничките бързо оздравяване!

Общи условия

Активация на акаунт