Любители на котки - тема 19

• 22 766
  • 286
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Момичета, отдавна не съм писала тук...имам нужда от помощ... котката ми вече от няколко месеца си върши голямата работа извън тоалетната  Sick ... направо сме в чудо с нея...през нощта я затваряме в кухнята, защото буди всички към 3-4...

Не мога да ти дам съвет, защото се боря със същото - котарак акащ пред входната врата и мяукащ почти непрекъснато като побъркан ... особено през ноща ...
Според доктора - поведенчески проблем  Sad

# 151
  • Варна

Не мога да ти дам съвет, защото се боря със същото - котарак акащ пред входната врата и мяукащ почти непрекъснато като побъркан ... особено през ноща ...
Според доктора - поведенчески проблем  Sad

Моята е същата...точно пред входната врата ака...според нашата лекарка е отмъщение...ама какво да правя като мяука и буди всички...не искам да я затварям, но това е единствения начин да спим през нощта Confused ... вече сериозно се замислям дали да не и натъркам муцуната в...изпражненията и... Thinking

# 152
  • Пловдив
Няма да има ефект ... поне според мен ...

И не само ака, ама мяука докато някой не го изчисти  Naughty

# 153
  • Варна
Няма да има ефект ... поне според мен ...

И не само ака, ама мяука докато някой не го изчисти  Naughty

Joy ох, извинявай, ама така ме напуши на смях...значи викаш не стига, че ака навънка ами е и капризен...иска да се почисти  Laughing ... не знам вече какво да я правя моята... ooooh!

# 154
  • Пловдив
Абсолютен капризник - на храна, на отношение, на тоалетна - на всичко ... имам два котарака, но няка кой да гушна ... и двамата са "недосегаеми"  Sad
Само вървя и им чистя пакостите, космите, обърнатите саксии или ги спасявам от децата ....

# 155
Девил, ще те номинирам за най- търпелив стопанин!!!   Joy

# 156
И Алф е капризен и винаги иска да му се изчисти по най-бързия начин след това- причината е, че изделията му много миришат  Mr. Green Stop
Но пък е културен и си ги прави само на мястото, където трябва  Peace
Вчера бях купила копър и понеже много се моташе покрай него му дадох (съвсем малко) да опита и той го изяде  Mr. Green не подбира...
Скоро ще сложа снимки  Peace

# 157
Зайците се гледат, за да се ядат. И не, не са декоративни зайци, а нормални, дългоухи...
Не мисля, че някой тук би заколил домашния си любимец, за да го сготви на манджа?!
Нормални или не са живи същества нали!?
Tи пък къде видя, че ги наричам домашни любимци Shocked newsm78
И мухите, и комерите са живи същества, ама силно се съмнявам да ги оставяш живи hahaha

Има някаква разлика все пак, най-малкото от това, че мухите и комарите са насекоми, а зайците бозайници. Това, че се налага да убиваме мухи и комари, едва ли развеселява повечето хора толкова, колкото Шушулче. Повечето хора, които имат домашни любимци, обичат животните по принцип и наистина е крайно нетактично и дори грозно, да се говори за кръвта на закланите животни, просто защото в този случай, те не са котки. Сигурна съм, че на момичето, което гледа зайче, му стана тежко и болно. Всеки прави своя избор за начина, по който ще живее, но малко такт не е навередило на никого.  Peace Любовта към животните, както всяка друга любов е чудесно и велико нещо, така че пълнете темата с обич, както досега и успех на всеки по пътя на доброто.  Peace

Ако този пост е излишен или неуместен, предполагам, ще има кой да реагира и да бъде изтрит.

# 158
jorjeta моята хубавица препикаваше дивана, като се разгони... бяхме се видяли в чудо. След като я кастрирахме спря с тези изпълнения. Peace И натъркването на муцуната не помага.

# 159
  • Варна
Sessile, като се замисля се радвам, че ака навън, а не пишка (колкото и тъпо да звучи)  Confused ... не искам да я кастрирам още...но и това ще стане...така ми се искаше да мога да се справя с този проблем, но тя не е нормална котка. Толкова е своенравна...и аз като *Devil* искам да я гушна...да си лежи до мен...няма такива положения при нас  Tired

# 160
  • Пловдив
Девил, ще те номинирам за най- търпелив стопанин!!!   Joy

Благодаря !  Laughing

И при нас е така - пикае в котешката тоалетна, ака пред входната врата ...
Пробвах какво ли не - сложих две тоалетни, едната от които седеше известно време пред вратата, супер неудобно... и никаккъв ефект ...
Пръсках със специален препарат, дето гонел котките, наказвах го, набих го  Embarassed мазах с лимон, наливах препарати - резултата - пред вратата ми е безумно чисто / даже съседката ми направи комплимент  Mr. Green/ ... да не обяснявам, какво се случва като се изакал докато ни няма - влизаш и размазваш, за миризмата - не коментирам ... вече имам специален ароматизатор там ....
Вече съм се примирила .....

# 161
  • Варна
И при нас е така - пикае в котешката тоалетна, ака пред входната врата ...
Пробвах какво ли не - сложих две тоалетни, едната от които седеше известно време пред вратата, супер неудобно... и никаккъв ефект ...
Пръсках със специален препарат, дето гонел котките, наказвах го, набих го  Embarassed мазах с лимон, наливах препарати - резултата - пред вратата ми е безумно чисто / даже съседката ми направи комплимент  Mr. Green/ ... да не обяснявам, какво се случва като се изакал докато ни няма - влизаш и размазваш, за миризмата - не коментирам ... вече имам специален ароматизатор там ....
Вече съм се примирила .....

Все едно в нас живееш...точно това се прави и вкъщи...на мен ми е много интересно защо точно пред входната врата ака...

# 162
Ето го Алф

а тук спи вече уморен, източил врат (винаги съм се чудела защо котките спят по всеразлични странни начини  Mr. Green )

Който иска да ми прати снимки на своето коте за колажа, който ще правя
да ми пише на лични да му дам e-mail
И като праща снимки да пише и името на котето  Hug

# 163
 Здравейте на всички котколюбители!
 Приемате ли нови членове и косматковци при вас?!
Изчетох цялата 19 тема,предните ще са, когато имам време  Heart Eyes не мога да си обясня защо чак сега виждам темата   Embarassed
  Поздрави на Игуанка за прекрасното оформление  Peace

Имам двама разбойника,втрото е женско де,дойде случайно.Разликата им е около 7-8 месеца в полза на мъжкия,който е кастрат.До сега  винаги съм имала котки,откакто се помня,но никога две,та камо ли женска и ми е доста трудно за момента-много са луди,или просто не съм свикнала....

Ще се  опитам да покажа снимки,ако не стане ,моля да не ми се сърдите много  Praynig

# 164
добре дошла  Hug
ще се радваме да видим снимките  Hug
искам само да кажа, че оформлението не е само от мен-много голяма част е от шушулче и тед кет (ако има и друг да ме извини, но има теми които бях изпуснала покрай ученето)  Hug

Общи условия

Активация на акаунт