Любители на котки - тема 19

• 22 748
  • 286
  •   1
Отговори
# 165
   Това са двамата в момент на сладък сън....

Чочи,като малък....

Благодаря Игуанка и добре заварила!По-нататък ще показвам и други снимки....

Лека вечер на всички и успешна седмица   bouquet

Последна редакция: нд, 22 фев 2009, 21:49 от ivak71

# 166
Хващам се на бас, че имаш еднакво ИП с някоя от съфорукмите Whistling
И  на мен ми става кофти, когато колят прасенце или пиленце, ама се съмнявам заради това да не ядеш салами и пилешки пържоли или и то е различно Tired newsm78

# 167
Трудно ти е сякаш да разбереш, Шушулче.
Става въпрос, не за спор дали да сме вегитарианци или не, а за това по-какъв начин се говори за това в тема за любители на животни, още повече, че едно от момичетата гледа именно зайче. Излишно е да се говори повече. Всъщност, всичко, което мисля написах в по-предния си пост. Сега се извинявам на останалите момичета за повторното ми вклчване. Няма да пиша повече нищо. Само едно- Всички котанчовци са страхотни и нека ви носят, много, много радост и нежни мигове!

# 168
  • Costa Rica
Хващам се на бас, че имаш еднакво ИП с някоя от съфорукмите Whistling
И  на мен ми става кофти, когато колят прасенце или пиленце, ама се съмнявам заради това да не ядеш салами и пилешки пържоли или и то е различно Tired newsm78

newsm78 наистина.

Linkata75  bouquet за подкрепата.

Май това бяха камъни в моята градина. Не, не страдам от раздвоение на личността. Аз бях решила да не влизам, докато спорът се  уталожи от само себе си, но виждам, че движението на вегетарианците има и други членове, освен мен.
Не, не ям месо, освен ако не е от оня вид в подписа ми. Него го лапвам одма! Wink

# 169
ивак71 много хубави снимки-само ги намаляй (горе долу като моите) защото са против правилата и ще ни се скарат  Peace

Моля ви спрете темата за зайците и за месото и т.н. Всеки човек си има мнение, но тази тема не е свързана с вегетарианството и обратното  Peace

# 170
Делфина Ангуа фон Юбервалд, да, прачи ли ти нещо?
Ние, селяните, сме така, гледаме си животни, за да ги колим и ядем. Гражданите - само ходят до магазина и купуват салами, кайма, пържоли, ама на тях им е простено, нали не са ги заколили Twisted Evil

# 171
  • Пловдив
Момичета днес имам повод за черпене - малката става на 3!

# 172
  • Варна
 *Devil*, да ти е жива и здрава и много, много щастлива   bouquet

# 173
Девил, честита рожденничка!!!! Да расте умно и добро дете, обградено с много любов!   newsm59

# 174
  • Варна
*Devil*,
да ти е жива и здрава рожденичката nbirthday  ura newsm38

# 175
Девил, да ти е жива и здрава!
Пожелавам й 1 безгрижно детство, мн усмивки и игри!

# 176
Кетя и тя често често проверява. Но хапва 2-3 гранулки и заминава. Не се тъпче, което ми е странно, защото и аз знам, че котките нямат мярка.

Месечинка Кетя и Шана да не са от една майка  Wink по толкова много неща си приличат  Hug
Аз имам чувството, че моята не обича да яде, да не говорим за преяждане.
Дори си мисля, че е много слабичка.  Thinking

Да се присъединя и аз - с третата пъструшка - точно по същия начин е и моята, че и така изглежда, аз и преди съм казвала, че като видях Кетя, веднага я оприличих на Мацинка. Не е лакома, шведската маса е сложена винаги  Wink, но не бърза да изяде всичко наведнъж.

# 177
Таралежче те са финни дами затова  Hug
Май си заформихме фен клуб Wink

# 178
Днес помислих, че Нико пак е избягал и хукнах по етажите да го търся, но от него  ни следа. Ходих навън, обикалях блоковете - нищо! Връщам се вкъщи и той ме посреща на вратата (от вътрешната страна на вратата  Laughing ) А като го виках преди това никакъв не се появи гадинката му с гадинка. Така ме е наплашил с неговите бягства. Ще му взема тез дни каишка и ще напиша адреса ни на нея. Ако някой ден наистина се загуби да ни го върнат.

# 179
Таралежче те са финни дами затова  Hug
Май си заформихме фен клуб Wink
newsm08 Е да де, то нали наше лошо няма - на нас си приличат, такива са нежни..  thumbsup
А за изчезването - дано не се се случва, Ted_cat ! С каишка или без.. важното е да се върне, че хора всякакви има. Моята нали обича да изчезва, звъни веднъж запъхтяна една баба от отсрещния блок и ме пита дали котката е у дома. Долу на улицата видяла една такава и бързала милата да ми каже... Но иначе колко пъти сме обикаляли с фенерчето, вече не помня. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт