Любители на котки - тема 19

• 22 738
  • 286
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
Ей нама такива пози за спане Laughing
първата снимка е направоооооо Laughing

Месечинко Кетя е глезанка Hug

Девил дано се оправи сладурката скоро Hug

# 196
  • Варна
Момичета, чудя се къде да си занеса котето да го кастрират...от Варна съм и ако може някой, който е правил процедурата и е останал доволен от лекаря и вниманието, което обръщат на пациента да ми дадете телефони и адреси  Rolling Eyes

# 197
  • ВАРНА
Аз препоръчвам джипито на моя котарак-д-р Манолов
Телефон : 624747
Човека от самото начало го пое,като грижа,съветва ни,за ваксинациите следи.А и при кастрацията бе изключително акуратен.Забелязала съм,че при някои кастрирани котараци направо липсват тестисите,сякаш са женски,но на нашето момче само прекъсна каналчетата и той си "мъж" под опашката Wink
 Предупреди ни за теглото след това,а и си го взехме от клиниката след,като излезе от упойката и бе в кондиция.Защото ми се е случвало от други клиники да ги изписват веднага,а гледката на коте под наркоза е доста тежка.

# 198
# 199
# 200
иланг-иланг и аз съм от Варна  Hug Подкрепям мнението ти за д-р Манолов. Той кастрира моята принцеса и съм много доволна. Отличен специалист.

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 15:09 от Sessile

# 201
  • Варна
Благодаря момичета   bouquet

# 202
# 203
Добро утро момичета,случвало ли вие се,вашите писани да станат много любоевилни.Моята хубавица от няколко дена ходи постоянно след мен,през нощта ме прегръща постоянно.Не знам как да си го обясня.Тя по принцип не е мното от любезните котки.От няколко дена просто е съвсем друга.

# 204
  • Costa Rica
Ами пролет, хормони... да не се кани да се разгонва? Едната ми котка е ужасен бяс, но в такива моменти се променя коренно - залепя се за някой и иска само да я галят.

Уискас е разгонена и цяла нощ изнася оперни увертюри. Почти не сме мигнали.  #Cussing outМисля си за кастрация, но много искам да ми роди внуци поне веднъж (нямам проблеми с пласирането на котетата, много познати искат бяло пухче, ако изобщо ми даде сърце да се разделя с тях Sad).

Последна редакция: чт, 26 фев 2009, 12:56 от Делфина Ангуа фон Юбервалд

# 205
  • Варна
Въх, толкова ли зле става като се разгонят? На Кетя и се е случвало 2-3 пъти вече за по няколко дни, но чак да не ни оставя да спим не е било ooooh! Само докато сме будни мрънка и 10-15 минути след като си легнем, после и тя заспива. Може би още е малка, вашите на колко са?
А иначе и тя е голяма бесотия, но си има и разнежени моменти, когато само се гушка и мърка. Тази сутрин видях, че някъде си е наранила възглавничката на едното пръстче на крачето и и тече кръв Whistling Къде е успяла да се докара, не ми е ясно. Вчера пък забелязах две мънички драскотинки на ушето. Абе фога абсолютна, само дивее. Чудя се как да я овардя да не се пребие Crazy

# 206
  • Варна
Въх, толкова ли зле става като се разгонят? На Кетя и се е случвало 2-3 пъти вече за по няколко дни, но чак да не ни оставя да спим не е било ooooh! Само докато сме будни мрънка и 10-15 минути след като си легнем, после и тя заспива. Може би още е малка, вашите на колко са?

Ооо радвай се...моята се разгонва последния месец през няколко дни...и така мяука, че имам чувството, че ще проговори още малко...  Tired а през нощта не се трае направо...

# 207
  • София
И аз щях да пиша разгонване.

Торо май ще отиде на профилактика на мъжки атрибути. Отново опика леглото на Алекс. Пера го за не знам си кой път. И мирише Sad

# 208
Благодаря момичета,ще докладвам ако се разгони.

# 209
 Здравейте! Моля за съвет. Гледаме котка, чийто собственик замина в чужбина. Писанката обаче е разгонена. Приятелка ми донесе от ветеринарната лечебница таблетки, да и се дават цяла седмица по половин таблетка на един прием. Проблемът обаче е, че тя не помни колко пъти на ден. Аз ще мога да проверя чак утре, а вече и дадох половин хапче. До колкото знам таблетките са еднакви за всички котки. Моля да ми кажете колко приема са на ден. Урокът за мен е, че при следващото ми ходене до лечебницата, ще взема визитка с телефон.  Embarassed Laughing

Общи условия

Активация на акаунт