Баба Марта наближава, Септемврийска мама започва да наддава!

• 13 481
  • 309
  •   1
Отговори
# 225
За дрешки -аз се порових в едно кило вчера ,резултата е -джинсова пола ,дънкова рокля и ризка -за 30лв. общо и са много запазени.
Влизах и в магазин за бременни -ама тия хора сърце нямат ,една блуза -40лв.-с къс ръкав newsm78.

# 226
  • София; Дружбето
МОмичета, понеже наистина се чувствам зле много се извинявам, че не съм записала новите майчета. Ще помоля следващият, който прави темата да го свърши вместо мен Blush
Иначе да се отчета - бебо си отговаря на седмиците и на 14.03 ще се записвам на ЖК Grinning
Плами, аз го пих предишния път до 3-я месец и сега го пия. По-точно ги слагам вагинално, защото иначе ми става лошо от тях. Стандартно си го изписват на бременни

# 227
Здравейте,
да се включа и аз, че отдавна не съм писала. Не знам за вас, но аз определено имам нужда от по-големи дрешки. Качила съм 5 кг  #Crazy. Аз си взех едни дънки на някаква варненска фирма, казва се "Рени" . Имаха и други сполучливи дрешки.
Plamito  и аз съм на утрогестан / вагинално/, заради предишен спонтанен аборт. АГ ми каза 2 месеца да си го слагам.

# 228
emi4ka, tsveta, благодаря Ви. И аз ще го вземам тогава. Гледам, че една опаковка е за 15 дни по две на ден. Има ли някакъв особен начин за вагиналното им използване /извиниете ме за въпроса/  Blush

# 229
  • София; Дружбето
Нищо специално. Поставяш таблетката и внимаваш, че цапа. Пише си в листовката всичко. Аз си слагам 2 пъти по 2 - сутрин и вечер. ТИ къде ходиш на прегледи, че не помня?

# 230
На мен ми казаха два пъти по едно да слагам  Confused
Ще започна по едно и пак ще питам.
А иначе ходя при Богословова, която от скоро си има частен кабинет  Peace

# 231
  • София
Здравейте! Да се включа и аз! Моята хрема се оказа остър синузит Rolling Eyes Поне вече нямам налепи в гърлото...Много се притеснявам, защото  имам вече температура 37,3-37,5. Много ли, е опасна тази температура? Иначе пия Парацетамол.

Относно дрешките - пишете за панталони с ниска талия и как ще си ги носите и по време на бременността. Ама само аз ли, дебелея освен на корем - и на крака и дупе newsm78 Вярно има някои мами дето ако ги погледнеш отзад не можеш да разбереш, че са бременни в 9 м

Утрогестан слагам 3 пъти х 2 вагинално. Казали са ми до 12 седмица. Малко остана

# 232
Здравейте на всички мами! Чета ви от доста време, но  чак сега се включвам. Според последното мнение на моята докторка сега трябва да съм в 9 г.с. ехаааааааа  Peace Много съм щастлива!!! Таткото също!!! Дано всичко да мине нормално, защото и аз като някои от другите форумки май прекалявам с четенето и ме хваща страх от време на време.
Ами леко бременеене на всички и от мен!!!
  bouquet

# 233
bubara, тази температура по принцип не е висока и не е опасна, но ако не спада е сигнал че става нещо нередно. Имай  предвид, че бременността също леко повишава телесната температура. Ако много те притеснява по-добре се консултирай с генеколога си.

# 234
  • around the world
bubara, тази температура по принцип не е висока и не е опасна, но ако не спада е сигнал че става нещо нередно. Имай  предвид, че бременността също леко повишава телесната температура. Ако много те притеснява по-добре се консултирай с генеколога си.
аз съм с 37-37,5 температура от както забременях. Никога не вдигам температура, освен в 2-3 месеца от бременността. На мен личната ми лекарка ми каза че подобна температура не е опасно, но вдигна ли над 38 веднага да се обадя, за да вземем мерки. При мен предполагат, че много скоро и тази температура ще спадне.

# 235
  • Русе
Здравейте! Да се включа и аз! Моята хрема се оказа остър синузит Rolling Eyes Поне вече нямам налепи в гърлото...Много се притеснявам, защото  имам вече температура 37,3-37,5. Много ли, е опасна тази температура? Иначе пия Парацетамол.

Само да попитам как протече хремата ти, че и аз вече почвам да се съмнявам в мойта, че може и синузит да имам.

# 236
по отношение на температурата, и аз имах моменти, където беше около 37.4. Уж не е висока, но се чувствах много некомфортно. Лекарката ми каза, че мога да си позволя до 3 хапчета Парацетамол и парацетамоло- съдържащи лекарства на ден.

# 237
  • София
Cura,, започна изведнъж със силна хрема, болки в гърлото и без температура. Започнах с гаргарите лайка и сода, отделно лимон и мед, и много витамин С. За хремата само физиологичен разтвор. След 3 дни вече имах температура и се обадих на лекаря. Каза да не се притеснявам, че не е висока. Да обаче вече не можех да дишам и започна да ме боли главата. Отидох вчера при ЖК. Отново лекарката не ми обърна внимание и сестрата ми даде направление за УНГ. Прегледаха ме и ми предписа Парацетамол и хомеопатично спрей за носа ЕУФОРБИУМ. Да не забравя, че пия и 3х20 капки Цитросепт и отделно като капки за нос.
Влача се от миналата седмица и едва днес мога да дишам през едната си ноздра...
Калитеа и Буено относно температурата и аз първия и в началото на втория месец имах повишена температури и знаех,че е нормално. Но от почти месец нямах температура и сега изведнъж отново 37,4. Затова се притесних
Много дълго стана! Ще ме извините Peace

# 238
Здравейте отново!

Елисавета, просто имаш късмет с твоя доктор и много се радвам, че си доволна от него. За съжаление такива по ЗК са наистина малко. И тъй като аз не можах да открия такъв, затова си ходя на частно, но в никакъв случай не означава, че някой е против да ходи на държавно. Пожелавам ти все така да вървят нещата при теб.  Hug

Plamito, честито ви сърчице. Ами стой си при нас, докато ти е приятно, нищо че термина може да ти е през октомври. А относно Утрогестана, на мен ми го изписаха, заради често кървене през първата бременност заради двурога матка и сега док искаше пак да го приемам, за да избегна кървене отново. Слагам го сутрин и вечер вагинално по 2 таблетки до 12 г.с. Нямам търпение да го спра, много е неприятно и имам чунството, че и от него ми се гади.

tony25, Чифлигарова, браво за покупките. Оффф незнам защо, ама все не мога да се наканя да вляза в магазин втора употреба. Някакви тъпи предрасъдъци. Но пък това не ми попречи да си купя дънки от Продавалника и да се похваля - днес ми пристигнаха и ми стават, леко са ми широки в дупето и бедрата, но съм сигурна че съвсем скоро ще ги запълня. Много им се кефя, защото моделчето стои много добре и ги взех само за 15 лв. Днес си поръчах и едни джинси и туника, но ще пристигнат чак другата седмица. Дано и с тях съм улучила.

katia_o_m , добре дошла! И аз като теб чета повече, отколкото трябва, та затова и си вкарвам разни филми в главата, но се опитвам през повечето време да мисля позитивно. Дано всичко е наред с всички нас.

bubara, много неприятно с тоя синузит. Дано бързо се оправиш. Иначе и аз дебелея и на дупе и на бедра, просто не мога да си представя да изглеждам отзад все едно не съм бременна. Определено ще ти търся и по-широки панталони за лятото.

Лека вечер момичета!   bouquet

# 239
Здравейте на всички септемврийски мами, аз се класирам някаде за около 26-ти 27 септември- мн благоприятен момент да раждаш- нито мн топло , нито мн студено!!! Grinning.Аз съм в 9-та седмица, видяхме сърчицето на бебчо, обаче имам едно притеснение. Имах преди 9 дни контакт с болно от шарка-Варицела дете и мн се притесних да не съм хванала и аз , защото чувам че било фатално за бебето Rolling EyesНаправих си изледвания и се установи че имам антитела за тази зараза, ама били в завишени нива newsm78, незнам какво значи това. Направих си изл;едването 2 дни след контакта и теста е показал отрицателен резултат за ранна зараза, ама ми се стрва че малко съм избързала. Успокоява ме само че имам някакви антитела-макар и завишени?!!Ако някои знае нещо за подобни ситуации нека да пише, защото съм мн притеснена Cry Всеки ми казва различни неща и незна на кого да вярвам. Иначе вие как сте Laughing

Общи условия

Активация на акаунт