Нека люта зима вън да вее - АВГУСТинчето в къщи ще се грее!

• 12 542
  • 290
  •   1
Отговори
# 60
Лелеее,слушате ли новините?

Все по-невъзможно ще става да си пратим децата на детска градина.Всяка година измислят нещо ново,което да спъва все повече нещата,вместо да построят нови детски градини #2gunfire #2gunfire #Cussing outЕееееееей,аман от простотии в тая държава ooooh!

# 61
  • В светлината на слънцето
Яна, честита прическа. Peace Ей, ама сега колко мацки ще му се лепят.  Whistling
Ади, аз вече спрях да се ядосвам и започнах все по-сериозно да обмислям варианта с частна детска градина за Сашко. С новите изисквания надали ще успее да се класира за градината на Теди. Наистина - аман от простотии. Twisted Evil

Ние преди малко се прибрахме. Водихме Теди на балет - гледа "Лебедово езеро". То в това няма нищо лошо. Обаче спектакълът си беше съвсем редовен, тоест за възрастни, а не детски, което означава 210 минути плюс три антракта. Започна в 16 часа и свърши малко преди 20 ч. Малеее, как издържа това дете.  ooooh! Чак на последната част взе да й става скучно и да се върти и глезоти. Но я разбирам де, то на мен ми се доспа, а какво остава за нея.  Mr. Green Иначе съм средно доволна. По принцип, когато Чайковски пише "Лебедово езеро" остава отворен финал с четири вариант. Най-популярният е със смъртта на лебеда - прословутия умиращ лебед на Мая Плисецкая, нали се сещате. Обаче сега кой знае защо са решили в тон с новите тенденции да използват един от по-малко популярните варианти, в който всичко завършва по американски, с happy end. И много ме хвана яд.  Twisted Evil Скоро в работата си говорихме точно за тези тенденции всичко да завършва щастливо и по мед и рози. Приказките за деца направо са им разказали играта. И се сетихме, че още навремето, когато Шарл Перо е писал "Червената шапчица" е бил принуден да промени финала. В първата му версия тя завършва с изяждането на бабата и шапчицата, няма спасение. Но са го смъмрили и са му наложили цензура да оправи нещата.  Mr. Green

# 62
  • Видин
Ей, много пишеме днес, направо не мога да изчета постовете hahaha А времето е лошо, но все пак е неделя и половинките са си в къщи luvbed Blush Blush Blush
Лулу, това за "Червената шапчица" не го знаех Whistling
Яна, много е сладък с новата прическа.
И аз тези дни мисля да пострижа Марти, но трябва да си купим нова машинка преди това

# 63
Малеее, как издържа това дете.  ooooh! Чак на последната част взе да й става скучно и да се върти и глезоти.

Лулу, сигурна съм, че ще запомни магията, ферията, усещането... babydust7

Цитат
Скоро в работата си говорихме точно за тези тенденции всичко да завършва щастливо и по мед и рози. Приказките за деца направо са им разказали играта.

Понякога изкуството отразява действителността, а друг път само по себе си създава реалност...И при трагедиите, и при леките романси, знаеш, се получава един вид съпреживяване на историята на героя, тъй че понякога американската „хепи енд" култура може да бъде нещо много приятно...Аз например истерясвам, когато трябва да променям началото на повечето приказки, щом то е нещо от сорта на "майката се разболяла и умряла" Angry

Лека и спокойна нощ на всички! Аз се сдобих с ГГС /"Главобол, гърлобол и сопол"/ Гита, невероятно синтезирано и точно" thumbsup, та още щъкам в напразен опит да овладея желанието си да си сменя някак главата... ooooh!

# 64
  • Видин
Добро утро. Ето кафето от мен тази сутрин
Аз да ви се оплача, че вчера разбрах че памперсите, които използваме, Мамиа, вече няма да се внасят. Направо много ме е яд, защото бяха на нивото на Памперс и почти 2 пъти по-евтини. А някой ползвал ли е от тези новите памперси Пуфис?

# 65
  • ГОре на черешата...
Добро утро!
Ния, и ие ползваме Мамиа - абсолютно същите и като качество, и като цена са още Вибеле, Елкос /немски/ - питай, все ще намериш. А това "Няма внос" - го знам - купя друг вид и на следващия път пак има от тях...

# 66
Здравейте,

Що е то "памперс Пуфис" Ния ??? Тука има едни "Актив фит", малко по-изрязани са, за ходещи бебета и "Бейби Драй", за нощно време, много попиващи.
Лулу, и аз се чудя ка е издържало това дете 4 часа, като ни разказваш че не я свърта на едно място. Явно си е чувствителна към музиката. Wink
Ние вчера имахме гости - ядохме, пихме и играхме на едни игри д 12 и половина. Антон ни събуди в 2 сутринта, после в 4, после в 6 и много се наспахме значи  Rolling EyesА сега трябва да се ходи за поръчка на нови очила, втори чифт за тоз месец, направо ми дотегна вече  Close
Допис.

# 67
  • Видин
Мариета, ще потърся, благодаря за инфото Hug
Тони, рекламират ги по телевизията Pufis, май не се пишеха така на латиница. Браво на вас че снощи сте си изкарали добре. Дано тези очила са по здрави и да не се налага скоро да поръчвате пак, а възможно най-скоро да ги махнете съвсем, ако може
Лулу, аз си мисля че никога няма да мога да накарам Марти да седне мирен повече от 3 мин Crazy
Ние пък утре пращаме Марти при моите родители и отпрашваме за вилата с 3 приятели да поотпуснем малко от напрегнатото ежедневие за 2 нощувки - 3 дни newsm44 newsm68

П.С. Преди 15 мин казах на Марти че към 11ч ще излизаме и той ми домъкна колана на палтото, защото не можа цялото палто, после ми донесе маратонките и като видя че не ставам ме подкани с шапката си, а попринцип не мога да му я задържа на главата за повече от 5 мин, но явно е решил с всички средства да ме подкупи, за да излезем.
Оффф малко дълго стана, но ШЪ мъ извините smile3506

# 68
добро утро Grinning

Ния мерси за кафенцето и приятно изкарване на почивката Hug

Тони,много неприятно,но ти си знаеш как,дано скоро не ви трябват Hug

за памперсите нищо не мога да кажа,аз почнах да купувам на еви бейби ,за парите които ги продават ме устройват Peace а тези пуфис какви са,не съм им гледала рекламата и каква е цената? Rolling Eyes

# 69
  • Видин
.....а тези пуфис какви са,не съм им гледала рекламата и каква е цената? Rolling Eyes
И аз не знам, в този магазин от който купувам ги няма, а по града не съм търсила все още

# 70
  • Ланкър, планините Овнерог
Здравейте!

Тези Пуфис излизат на същата цена като на Памперс(около 33лв за голям пакет), а са Бг  Thinking Дали са хубави, нямам идея.

Аз си ползвам само Еви Бейби-супер са. Памперс много ги развалиха и Емма се изриваше много от тях. Да не говорим, че всеки втори пропускаше.

Последна редакция: пн, 16 фев 2009, 11:18 от Гита Ог

# 71
Еха, Ния, това със почивката е страхотно ! Почини си добре, че сигурно не ти е лесно с малко дететнце и болежките на бременна жена. приятно прекаване там.
Разбраха Пуфиса. Щом са български ще се предлагат само на бг-пазара. Аз редувам, нощем слагам памперс, а денем, по-обикновени, но съм доволна и от тях и по-евтино ми струват (нали все в коша отиват в крайна сметка).
Абе, тези очила, много се чупят защото май го бутат в очилище  ThinkingВ оптиката обаче ни обичат страшно, такива клиенти изпускат ли се  Mr. Green

# 72
Здравейте.
Ния страхотно е че ще отпуснеш малко.Аз с мойте работещи баби не мога да си го позволя.
Аз позлвам Памперс и на ги заменям за други.Сега като си казва за пишкането и акането сме много икономични.
Ицко от снощи ес разстройство сигурно ще вади някой кътник.Венците му направоще се пръснат.
Лек ден.

# 73
  • Видин
Яна, и моята майка е работеща баба, затова съм я предопредила още преди месец, е то не че тя ще го гледа, баща ми ще поеме по-голямата част от работата Mr. Green
Гита, а Еви Бейби каква цена ти излизат на бройка? Не съм ги пробвала, но ще опитам Peace

# 74
  • Ланкър, планините Овнерог
Гита, а Еви Бейби каква цена ти излизат на бройка? Не съм ги пробвала, но ще опитам Peace

На бройка, не знам как идват. Аз взимам 4+(9-20кг) и май е около 23-24лв пакета за 64бр. За себе си го взимам на цени на едро, за това не съм убедена в точната цена.

Общи условия

Активация на акаунт