Звездни компромати - 43 част

• 68 119
  • 726
  •   1
Отговори
# 60
Родена е през 1971 г., следователно е на 38

# 61
  • 221B Baker Street

Камелия Владимирова Вескова, по-известна само с първото си име Камелия, е българска поп-фолк изпълнителка. Родена е на 10 януари 1971 г. в град Чипровци.-Уикипедия

# 62
# 63
Селма Блеър е и си менкат дрешките с нея. Пош, със същата рокля, след два дни. Че и още една, която ми прилича на Кейт Мос, със същото рокле. Как си помагат тези жени, ей!

Да, явно с Кейт си менкат рокличките.

Последна редакция: пн, 16 фев 2009, 15:16 от Балу,

# 64
# 65
  • У вас,че да видиш хубуу ли е!
Селма Блеър е и си менкат дрешките с нея. Пош, със същата рокля, след два дни. Че и още една, която ми прилича на Кейт Мос, със същото рокле. Как си помагат тези жени, ей!

Да, явно с Кейт си менкат рокличките.
http://www.yellow.bg/gossip/n166375/ хихихи

# 66
# 67
# 68
# 69

и самата Мадона  Лурдес е с много странни цайси

страхотна прилика майка и дъщеря, на мен са ми като 2 капки вода Rolling Eyes

# 70
Гери Халиуел с приятеля си:
http://media.super.cz/271/122719-600x450-rxz4s.jpg

# 71
  • София
Именно! Изчерпва ми се лимита и след още 2-3 снимки на кравешко-тъпото изражение на Андреа ще се застрелям  Crazy

Дженифър Лопез  оф, не им е лесно на дечицата - я с пешкир (кърпа) ще ги наметнат, я с чувал...
Кати Пери
Линдзи най-после снимана с мъж!  това си е чист компромат  Wink
охоооо, а дано
Салма Хайек се е омъжила за милиардера си на 14 февруари   married

# 72

Това е дизайнерът Matthew Williamson. Снимките са от откриването на негов магазин в Манхатън.  Laughing

# 73
  • София
Това е дизайнерът Matthew Williamson. Снимките са от откриването на негов магазин в Манхатън.  Laughing
Дам - прочетох в статията, но поне си е мъж де  Wink Освен ако не спада към нежните китки, характерни за занаята му  Mr. Green

# 74
Дам - прочетох в статията, но поне си е мъж де  Wink Освен ако не спада към нежните китки, характерни за занаята му  Mr. Green

Мисля, че спада.

Общи условия

Активация на акаунт