Звездни компромати - 43 част

• 68 143
  • 726
  •   1
Отговори
# 45
# 46
Много се надявм дечицата да са на ред! Praynig
Не разбирам тези мании..тип Анджелина,но нека дечицата са наред....

Мама Бекъм с детенце

А бекъмката не беше ли нещо бременна?  newsm78 или искаше 4то?  Whistling

# 47
  • O.A.E./ Пазарджик
Доколкото аз знам:
Живее при родителите си, сама майка, няма постоянна работа, сиреч не е много добре с парите... забременяла чрез ин-витро, и като се има предвид, че вече е имала 6 деца, пак от ин-витро... Децата не са добре, разбира се, нормално ли е човешко същество да роди 8 бебета едновременно ?? В момента чрез сайта и публичните си изяви призовава хората да й помагат финансово... Жал ми е за децата й, но какво можем да направим, всякакви хора има по света.

Да, даже сравняват манията й да има много деца с тази на Анджелина. Тези дни случайно попаднах на някакъв сайт (за жалост не мога да го намеря отново), в който твърдяха, че уж бедна, Надя имала пластични операции, за да прилича на Джоли и добре поддържана ноктопластика. Имаше и снимка за сравнение, но не беше тази

Супер егоистично от нейна страна, според мен. Анджелина прави по 15-7 милиона $ на филм, харчи по 100 000 $ за обзавеждане на 1 детска стая.....Тя може и 20 да осинови....
Драйфа ми се от тая Анджи ве4е. Като че ли тя е единствената, която има толкова деца или върши благотворителна дейност.....

# 48
# 49

Жълти зъбки  Sick  ,нерви лабави ...се пееше в една песен  Laughing

# 50
# 51

Тази до Виктория как се казваше, актриса е нали?  newsm78

# 52
  • У вас,че да видиш хубуу ли е!
МММММ...нье...Певачка! Sick Mr. Green

# 53

Аз сериозно питам, с една приятелка спорим, тя казва, че е Кейти Холмс, а на мен ми прилича на Salma Blair, не можех да се сетя как се казваше до сега.  Laughing

# 54
  • O.A.E./ Пазарджик

Аз сериозно питам, с една приятелка спорим, тя казва, че е Кейти Холмс, а на мен ми прилича на Salma Blair, не можех да се сетя как се казваше до сега.  Laughing

Салма е  Peace

Дейвид как може да си прави толкова тъпи татуировки на това супер тяло Confused

# 55
Добро утро, миски и звезди. Поздрав.

# 56
# 57
# 58
  • У вас,че да видиш хубуу ли е!
dollface помислих,че питаш за Викиту..после се усетих,ама беше късно Embarassed Laughing И аз мисля че е Селма Блеър..
Марадона страхотен поздрав! Laughing
Ето Викито пак
Никол Ричи
Хю Лори Whistling
Гуен Стефани
Serj Tankian
Джони Деп и Ванеса Паради  Simple Smile
tonkabonka Джей Ло май  кокошки е сложила на обувките си Shocked,а Еймиту на травестит ми мяза Laughing

Последна редакция: пн, 16 фев 2009, 12:36 от Zolla

# 59

Жълти зъбки  Sick  ,нерви лабави ...се пееше в една песен  Laughing
Абе тази Камелия на колко е години? 40 стана ли? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт