Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Трябва ли да включим връзки към полезна информация за българите, живеещи в Нова Зеландия и Австралия, както и за тези, които желаят да имигрират?
Има ли полезни уебсайтове за раждането и отглеждането на деца в Нова Зеландия и Австралия, които биха били от полза и за други потребители?
Има ли други идеи за оформлението на темата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Трябва ли да включим връзки към полезна информация за българите, живеещи в Нова Зеландия и Австралия, както и за тези, които желаят да имигрират?
Предложението за добавяне на връзки към полезна информация за българите, живеещи в Нова Зеландия и Австралия, както и за тези, които желаят да имигрират е добра идея. Това би било от полза за потребителите, които търсят информация относно живота и имиграцията в тези страни. Връзките могат да служат като ценни ресурси за форума. Добавянето на връзки към полезна информация за българите, живеещи в Нова Зеландния и Австралия, както и за тези, които искат да имигрират е отлична идея. Това би предоставило ценни ресурси на потребителите, търсещи информация за живота и имиграцията в тези страни, като по този начин ще улесни достъп до полезни съвети и ръководства.
-
Има ли полезни уебсайтове за раждането и отглеждането на деца в Нова Зеландия и Австралия, които биха били от полза и за други потребители?
Да, със сигурност има полезни ресурси за раждането и отглеждането на деца в Нова Зеландия и Австралия. Тези уебсайтове биха били от полза за други потребители, търсещи информация относно родителството в тези страни. Те могат да включват здравни грижи, образование и други аспекти на отглеждането на деца в съответните региони.
-
Има ли други идеи за оформлението на темата?
Други идеи за оформлението на темата могат да включват добавяне на снимки на местни животни като кенгура, коали и крокодили, тъй като те са характерни за този регион. Освен това включването на информация за местни туристически атракции и културни събития може да бъде полезно за потребителите, които се интересуват от посещение в Нова Зеландия и Австралия.
-
Какво мислите за заглавието (Нова Зеландия - Австралия или Австралия - Нова Зеландия)?
-
Какво мислите за добавянето на снимки на кенгуру, коала и крокодил?
... станахме преди малко, защото Томи се излюпи
Аз очаквах,че ще му бъде тъпо(нали вече пубертета взе да ни хваща),а той се върна очарован.
.Нито аз ги разбирам нито те ме разбират.Така,че за да се разберем ще трябва да учим техния английски...няма как

И у нас е така. Каквото обявят в училище, на всичко иска да се запише. Вече разногледа станах. Утре и започва баскетбола да видим докъде ще я докара. А в петък - шах
.Сега вече се свързах направо с асоциацията в Уелинктън и от там ме насочиха към един треньор,че ще видим какво ще стане.Казала съм си ако ще да е на другия край на града ще го водя..че много тъжи милото.Вчера се прибра и категорично ми заяви,че до една седмица си заминава