Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 4

• 34 914
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
  • София
хихих и аз имам 2500 за 417-то място  Laughing

# 301
И аз за 9то място имам 2500 лол, макар, че като отворя на резултати ми излиза 250 лол. Предполагам, че е бъг и ще го оправят Simple Smile

# 302
  • Sofia
Е бъг е било, ама харчете със здраве.  Laughing

# 303
  • София
Въх, бъг било това...жалко....извиняват се за неудобството, благодарят, че сме им съобщили и да сме си ги ползвали спокойно...по-щеше да ми хареса, да са вдигнали малко наградите...но не би.....

# 304
  • sofia
И аз се опулих сутринта като видях, че за 375 то място са ми дали 2500 LOL, то пък бъг  Crossing Arms

# 305
  • Пловдив
пък аз бях на 36-то място, което си е постижение  Whistling

... и да искат няма как да ми ги вземат днес  Laughing похарчих ги  Mr. Green

Последна редакция: пн, 23 фев 2009, 12:13 от unchita

# 306
Момичета може ли да ми помогнете  Embarassed
Какво би трябвало да означава това
23.02.2009
Le Concours des 7 Nuages de cette semaine est terminé.

Votre position : n° #125 !

Vous gagnez : 1.00 Mondoz !!! Simple Smile Cliquez-ici pour voir les résultats de ce concours.

беше ми в пощенската кутия  newsm78, а като не мога да си го преведа гледам като застрелян заек  hahaha

# 307
  • София
До колкото схващам печелиш един мондоз и си на 125 място...
но мондоз за такова мсто...може също да е бъг като на седмичните състезания...не знам....

# 308
Това и аз го имам.Бъг е ,никакъв мондоз нямам  Mr. Green

# 309
  • София
Явно, нещо днес с наградите не са в ред Simple Smile

# 310
извън вихрещата се темичка за врътката и наградите:

Мондолина може да прехвърля модози, ако заредите даден акаунт. Мондози, не ресурси(лолове, дублони и т.н.) Така че, подаръци    ще има за всеки от(на) сърце  bouquet    txtloves

Условието дето ми го написа е да пишете от регистриания в играта майл и да разполагате с време за да може да реагира Wink

Последна редакция: пн, 23 фев 2009, 15:14 от Gibel

# 311

Мондолина може да прехвърля модози, ако заредите даден акаунт. Мондози, не ресурси(лолове, дублони и т.н.)

Ох, Мондолина  Joy Joy Joy

# 312
е добре де - Mondolian  Simple Smile Кво му е лошото - ще черпи бира за прекръстването Simple Smile)) манете човека, че тая нощ е изкукал...

# 313
  • Пловдив
Момичета може ли да ми помогнете  Embarassed
Какво би трябвало да означава това
23.02.2009
Le Concours des 7 Nuages de cette semaine est terminé.

Votre position : n° #125 !

Vous gagnez : 1.00 Mondoz !!! Simple Smile Cliquez-ici pour voir les résultats de ce concours.

беше ми в пощенската кутия  newsm78, а като не мога да си го преведа гледам като застрелян заек  hahaha

Пише ти, че в състезанието 7-те облака си спечелила 1 мондос за класацията си на място 125 - наградата е за резултата ти в състезанието  Wink

# 314
е добре де - Mondolian  Simple Smile Кво му е лошото - ще черпи бира за прекръстването Simple Smile)) манете човека, че тая нощ е изкукал...

Звучи като Мандолина. Тия дни само се смея в тая тема.
А 17ти ниво няма да го мина НИВГАШ.

Общи условия

Активация на акаунт