Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 4

• 34 910
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
  • Бургас
unchita, и аз съм на 17-то.50-60 са ми в слънчевите и ясни дни.Вече продавам всички животни,че като ги сложа при родителите и не ми раждат изобщо.А и незнайно как и от облаците печеля  newsm78 Не съм си давала линка на никой,а тук го пуснах скоро.

#Crazy #Crazy #Crazy
ужас-това вярно ли е  newsm78
аз заради това гадно 17ниво вече почти месец ги тъпча горките животинки в клетките-гледам да не продавам за да има повече двойки за да родят прословутите 10новородени Crossing Arms

# 421
Моите си раждат. Имам едни червени Титита с по 4 малки. И малките започнаха да раждат.
Обаче за 50-60 хиляди не мога и да си мечтая. Най-много 5

Цветомира дай линк към зоопарка ти  Praynig

# 422
http://cvetomirapi.mondozoo.com/
215 животни с гризачите и зайците.
dar4e1,при теб може да е различно.Като влезеш в клетките на животните пише по колко малки имат.

# 423
  • Бургас
може и да е различно наистина  Peace ,ама точно днес наврях 2 новородени в клетка при родителите и ще ги засека скоро Mr. Green

аз откакто си сложих мозилата не мога да гледам чужди зоопарци - който и линк от първата страничка да натисна, все ме води у нас  newsm78

през мозилата и аз не мога да посещавам ,но...сега цъкнах през Explorer Browser и .... Shocked-посещавам си други зоопаркове без проблем
ALFI цъкнах на теб за да изпробвам горното Hug

Последна редакция: чт, 26 фев 2009, 14:16 от dar4e1

# 424
имам сериозното чувство, че 17 ниво прецаква нещо с ражданията Sad Дигнах зоните на 4то и клетките на 2, раня ги с 5ца, като до сега бяха с 2ка, щастливи са, а почнаха да ми се раждат по 1-2 ... и 5те сърца са по клетки или озеленител и ефекта нулев... а да видиме поне в идващите гръмотевични  дни какво ще става. Дано се гушкат повече, кат вън вали  Mr. Green
Вчера дарих 3 животни на ВАФ а са ми дигнали само с 1% репутацията ... ше им се не види вече Sad

аз откакто си сложих мозилата не мога да гледам чужди зоопарци - който и линк от първата страничка да натисна, все ме води у нас  newsm78

Запаметили сте пасворда, за това не можете Simple Smile  , но ако смените само името в адресната лента, без .mondozoo.com, става... но по-лесно е през алтернативния браузер, стига да е дафалт  Wink

п.с.
може да помагате с посещения Wink

http://mpetrov78.mondozoo.com/

Дали ще има промоция за ЛОЛове за 8ми март? Някоя/й виждал ли е някъде да се пише? Simple Smile

Последна редакция: чт, 26 фев 2009, 14:43 от Gibel

# 425
  • София
unchita - аз съм с мозила и нямам проблем.
Пробвай да изчистиш кукитата.

# 426
  • Пловдив
лесно е да го кажеш  Blush Идея си нямам как, иначе бих... се пробвала поне  Blush
Иначе благодаря за идеята   bouquet Как вървиш с твойта лодка, още ли пътуваме заедно  Heart Eyes

Май през експлорера ще ви гледам  Hug

Цветомира, да не би да си си купила всички магазини та е такъв голям приходът?  Thinking
А цената на билета каква ти е? мойта е 11 лол и пише че е перфектна

# 427
лесно е да го кажеш  Blush Идея си нямам как, иначе бих... се пробвала поне  Blush...

ако искаш, изтегли си автоматична почистваща програмка - > CCleaner Гледай горния десен ъгъл за Download Latest Version
При директно инсталиране и без да пипате настройките и, ще ви затрие всички неща де Прозореца
събира за кукув ден преди 48 часа.( hahaha полезно при повечето от вас  )
Ако ти се настройва(има БГ при началото на инсталацията още ) трябва да премахнеш отметките (след инсталирането) на опции: История, хронология, последно въведждани URL , запомнени пароли... за да не се налага да пишеш пак сайтовете и паролите Simple Smile
Ако се заинтересоваш, мога по-късно тази вечер да ти пусна линкче с картинките на опциите, който трябва да останат.
Програмката е много полезна! Силно е препоръчвам на всеки, който не държи на запомнените пароли или сайтове(може да се избегне и това). Гарантирано работи стабилно и безопасно. "Знае" какво прави, дори да не знаете вие. Нямам случай да е сгрешила и не закача ситемни или критични функции. Олекотява значително натоварването на системния диск. Тези от вас, които имат проблеми с мястото, ще им дойде много добре таз програмка, но пак предупреждавам - ако не си знаете паролите... ще си правите нови регистрации Simple Smile

Ако гледате много фимлчета от и-нет(в-бокс, Йоу то бе)  -  тази програма или подобна е задължителна за вас, ако не позлвате вградения бавен чистач (чисти и ползени нещица! Wink )

Последна редакция: чт, 26 фев 2009, 16:32 от Gibel

# 428
Как чак за 8 ми март. Аз се надявам още в неделя за Баба Марта да имаме изненади (мартенички)  Mr. Green Jutoo ти направо ме разби с тия 300 000 посетителя. Как го правиш това? Аз не мога да мина това с 8000, какви ли не стратегий прилагам и не става.

# 429
аммм
март месец е празник само за Бг ... Simple Smile не знам Мондолино дали има такива "регионални" права Simple Smile

Напомни ми за един случай де чух - един търговец купил мартеници и бегал по Сърбия да продава...   Joy

# 430
8-ми март е международен празник.

# 431
Мда. Международен е.

# 432
  • Бургас
А цената на билета каква ти е? мойта е 11 лол и пише че е перфектна

до вторник бях на 11лол и при одита изписа :
Когато гледаме цена, която си избрал за входен билет, веднага виждаме в теб опитен управител на зоопарк ! Посетителите са наистина доволни от това, което им предлагаш за тази цена.
днес реших след един коментар във форума на играта да видя дали на това ниво/17/мога да покача цената на билета направих го 12лол и пуснах нов одит резултата:
Когато гледаме цена, която си избрал за входен билет, веднага виждаме в теб опитен управител на зоопарк ! Посетителите са наистина доволни от това, което им предлагаш за тази цена.
след 1,2 дни ще пусна пак одит заради служителите и отново ще пробвам с цената на билетите на 13лол и ако има промяна в коментара ще върна старата цена Sunglasses

# 433
Охх...още 3 посещения и ще отворя четвъртия подарък!И очаквам,след 2 дни вече да събера достатъчно пари,за да построя втора зона и да мина най-сетне това скапано ниво! ooooh!

Получих подаръка вече,а той е:20% повече продажби за 3 дни"
Кога ще ме посъветвате да го изполвам и колко време ще си стои подаръка,без да го отварям? newsm78

Последна редакция: чт, 26 фев 2009, 18:04 от alice88

# 434
  • Варна
и на мен на 12 лол ми изписва същото , и аз съм на 17 ниво, ама го държа на 10 билета, че като го вдигнах и ми секнаха посещенията  Sad
днес си построих и пони клуба, сега ми остава само ресторанта и ще имам всички магазини Whistling тъй и тъй ще си повися на 17то, поне да си "ъпгрейдвам" малко инфраструктурата  Mr. Green като построя сандвичите ще си направя и саваната , че аман от тея скъпотии в джунглата  ooooh!

alice88 гледай да имаш поне 2 слънчеви дена подред, желателно е да са три, ама рядко се случва  Rolling Eyes пускай и реклами и си зареди хубаво магазините Wink иначе колко време седи - не знам  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт