Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 4

• 33 376
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Имам 9 новородени........не е е чеснооооооо, само 1 по-малко...откачам вече......
Хем беше слънчево....някой не спомена ли, че на лошо време имат повече бебета.....
Утре ми е дъжд, чудя се да сложа ли по 3 сърца на клетките???? Или 2 дни подред няма да има много бебета....давайте събет, че само веднъж ще имам 6 допълнителни сърца..... Praynig Hug

при мен, при повече от 1 сърце на клетка, ражданията намаляваха при еднакви метерологични и диетични условия!
Може и да се случайно, но... дъждовното време ми даде да експерементирам - поне ако зависи само от това Simple Smile
Успех

# 661
  • София
ох, аз пък клетка...имах предвид зони....
абе сложих ги пък да видим - 2 на  фермата 3 на саваната....
имам 5 дни дъжд Simple Smile))а дано вземат родят....
поне си заредих сувенирите на фул безплатно...то не че много се продават, ама пък са скъпи за купуване.... Simple Smile))

# 662
  • гр. Козлодуй
Имам питане за подаръците от феите. Доколкото разбрах всяка седмица има подарък за премиум - играчите. Аз вече повече от седмица съм премиум, но май нямам подарък, или поне не знам от къде да го получа. Къде да го търся този подарък?

Иначе мога да се похваля само с 6 новородени за нивото с 10 Simple Smile. Пак си е напредък, като досега съм имала по 1 - 2 Simple Smile.

# 663
Имам питане за подаръците от феите. Доколкото разбрах всяка седмица има подарък за премиум - играчите. Аз вече повече от седмица съм премиум, но май нямам подарък, или поне не знам от къде да го получа. Къде да го търся този подарък?

Иначе мога да се похваля само с 6 новородени за нивото с 10 Simple Smile. Пак си е напредък, като досега съм имала по 1 - 2 Simple Smile.
Ще ти излезе в новини! Wink

# 664
  • Пловдив
Добро утро ли сме вече  Mr. Green Аз днес си събрах още малко парички, та успях да си купя ресторант  Flutter та да видим... Освен това имах едно ново козле и един сребърен медал... Това от мен  Hug

ох, не мога да повярвам, че сутринта като се събудя и вече ще съм си видяла какво става в зоото  Tired чаааак след 1 ден пак  Crazy

Последна редакция: сб, 07 мар 2009, 03:08 от unchita

# 665
Пaк не успях да го мина  Confused все недостига малко ... и утре е ден.

# 666
9 умрели и 5 родени газинки имам  Crazy
Кога ли ще ми станат 10 новородените Whistling

# 667
Саша ми се отчете днес със сибитие, обичам си я аз нея още от когато се настани в зоопарка ми, понеже беше първата ми звезда и много дълго я чаках Heart Eyes
Сега съм на 43-то ниво и ми трябват 30 новородени Laughing Дотук съм имала най-много 20. Обаче нови животни за купуване не ми останаха много, та ще пробвам с повече бройки от по-евтините, пък дано стане.

# 668
8 новородени, 130 някъде са ми животните без зайци и майци. Еее можеше още две да пусне.

# 669
Ето ме и мен, напоследък нямам време много да пиша. Confused
Днес РадинаБамбина е вилняла и в моя парк, целунала е Саша. Heart Eyes
Иначе най-накрая попаднах и аз на лекар "златна-перла".
Чудя се дали има смисъл да търся и такъв готвач?
А от директор вече съм се отказала, все намирам едни с 3 червени линии и 1 синя?

# 670
  • Пловдив
eйй, за всеки случай наминах и сега да видя дали пък няма нещо ново и взе, че се оказа, че имаа  newsm44 изпълнила съм си мисията за 15 регистрирани  Flutter Снощи бях останала с 2.23лол  Mr. Green Само дето май никой не играе от тези регистрирани, понеже не ми отчита нищо при облаците  newsm78

# 671
  • София
7 новородени.... Sad имам 288 животни.....Sad а така се надявах след вчерашния ден...нооо висенето продължава.....

Ири -  в деня когато си активирала премиума трябва да получаваш подаръка, т.е. ако е било вторник - всеки вторник, идва като новина, че феите са ти донесли животинка за спец зона, отдоло в новината  има линк за кутийте, ако не си  го активираш същия ден го губиш....
Ако не си получила и животинка - пиши на Монди.

unchita - честит ресторант - много  продажби да прави Simple Smile))
А за облаците, може би са още назад в играта...в смисъл точките са за разни постижения и минати нива и някакви такива неща....и моите още не са ми донесли нищо.... но все някой ден, евентуално.... Wink

# 672
Моя директор е от агенция,една зелена и три сини.

# 673
  • София

Днес РадинаБамбина е вилняла и в моя парк, целунала е Саша. Heart Eyes

Joy Joy Joy Joy Joyааааа, Дуцка Joy Joy Joy Joy Joy

# 674
А мен кой ще ме целува, а Crossing Arms
 Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт