Предстои ми ИН-ВИТРО/ИКСИ, да поговорим - 15

• 50 590
  • 767
  •   1
Отговори
# 405
Еййй момичета искам да се похваля. Днес ми е 12 -ти ден от трансфера, направих си тест и при референтни граници 0 - 2.0 моя резултат е 416.1 mIU/ml - Нали не съм се побъркала от щастие и това означава, че съм бременна Praynig Praynig Praynig
Господи, ще се побъркам......

Svet1970 моето ин витро също беше в Надежда, но се притеснявам да не те подведа в цените, тъй като много ми сменяха лекарствата и не помня кое колко беше. Но плащането се прави при трансфера, а не при пункцията. Все пак ми се върти в главата нещо като 70лв.

Slonop, мила много съжалявам, знам, че е трудно, при мен е трети опит, но горе главата.
Един много голям човек е казал "Надеждата не умира последна, тя никога не умира" - др. Стаменов.
Стискам палци на всички.

# 406
Арлен много се радвам за теб ЧЕСТИТО мила ти нямаше прегнил и затова ли толко рано направи тест ? На мен днес ми е 11 ден но аз съм с прегнил и трябва да чакам до 9 март вече ще полудеия през ноща много ме болеше корема  все едно ще ми идва днес нищо ми няма ти имала ли си такива болки или не ?

# 407
  • София
slonop, миличка, прегръщам те, знам колко боли.... Но ние сме тук, за да те подкрепим и съм сигурна, че много скоро ще бъдеш готова за следващата битка. Нека тя да е последната!  Hug
Arwen, не си се побъркала, хе-хе... Laughing Чудесна новина, браво на теб! Имам предчувствие, че ти слагаш началото на поредица от положителни тестове.... Heart Eyes Айде мацки, стягайте се и не ме карайте да спра да вярвам в шестото си чувство.  bowuu
Свет, успех мила. Знай, че си в добри ръце. Това че са празници може би е за добро, все пак ще има по-малко пациенти. Да ни пишеш после колко яйчица си снесла. И само спокойствие и силна храна!  Hug

# 408
Arwen това е супер новина,браво на теб.
Ами аз от многото ходене напред-назад по клиниката, работата и нямах време да дам отчет как вървя засега. Вчера ми беше поредния преглед, което е 10 ден от стимулацията. Резултатите са Е2 875, прогестерон 0.53, лигавица 9 мм, ляв яйчник фоликули-2Х8 мм,3Х9 мм,1Х10 мм и 1Х 11мм;десен яйчник фоликули-2Х10 мм,1Х12 мм,3Х13 мм. Утре съм пак на преглед и освен Е2 и прог.трябва вече да пускам и ПКК. А пък от днес вече ще пия 3 дена по 1 т.дневно някакво лекарство, тъй като си направих тест за упойки и се оказа че съм алергична. Засега уж съм спокойна, но как няма да съм спокойна като съм в неведение.Нито знам колко трябва да ми е Е2-то, нито колко да са пораснали фоликулите за пункцията, абе въобще ми е тъмна Индия.  Mr. Green

# 409
Момичета само да Ви кажа, че на този раннен етап сърце не се чува а се вижда как тупка  Wink
  Чува се. Явно зависи от техниката с която разполага доктора. При мен при предишния ми фатално завършил опит в края на пета, началото на шестата седмица чухме сърчицето. Как да ви го опиша?! - едно такова като тропот на коне и се различава от тоновете не майката.
Аз за сега си чакам деня на теста. При предишните ми опити всеки път съм правила кръвен на 14-ти ден от пункцията !!! и винаги ми е отчитал вярно.
   Искам да ви попитам как вземате Утрогестана орално? Аз винаги съм го вземала вагинално, но тези дни ми се налижи да го пия и ми е много зле .Гади ми се, вие ми се свят и как ще издържа още няколко ни незнам.
Arwen тихичко честито!  bouquet С това ЧХГ за тези дни, нсатройвай се за двечки.
slonop Явно си борбенно момиче. Ще дойде и твоя успех. Борбата продължава миличка. Hug
Бейби хайде този път и на твоята улица ще изгрее ревливото слънчице, пък дано има и и сладоледчета за братчета след някоя-друга година.
НВИ не се разстройвай за другото ембрионче. Важното е това да е юначе и в началото на есента да се гушкате.
Чо-ко fingerscrossed и при теб всичко да е наред. А пък за половинката, позволи му да изживее удоволствието от срещата със зараждащия се в теб живот. Те мъжете също се вълнуват и притесняват не по-малко от нас.
Зазолинче и тебе те мисля, така да знаеш. Hug
 Dendy, Denniva, Кюбит, desivalko, Svet1970, sandito_1234, kriss2000 и всички останали  Hug Praynig Hug

Последна редакция: чт, 26 фев 2009, 14:09 от Рея

# 410
Svet1970, Рея, стискам палци и вярвам, че и вие ще ни зарадвате.
А колкото до Утрогестана, аз го слагам вагинално 2x3, но съм чувала и от други жени, че ако го пиеш се чувства неразположение.

Успех на всички Hug Hug Hug
Ужасно съм щастлива, дано този път всичко мине успешно.

# 411
  • София
Да се отчета и аз, на днешния преглед пак си имам 4 фоликула в единия яйчник по 10 мм, в другия някакви сенки от които може и да излезе нещо, но не е сигурно още. Поне лигавицата върви добре, вече е 7мм, идеално било засега. Д-р Стаменов каза че от тия 4 може да  излезат 4 яйцеклетки, та поне малко се успокоих. Не ми бяха готови хормоните и не знам още с какви лекарства продължаваме. Това е от мен.

# 412
Arwen честито браво миличка готви се за двенки  Laughing
бамбарадамбара 4бр са супер не се притеснявай всичко ще е ок  Peace
slonop съжалявам мила , но борбата продължава  Hug
Svet1970  Peace
Ох кога ще мине това време направо се побърквам 9,03 е толкова далеч ..........

# 413
Arwen  честито мила , страхотен резултат , браво  Hug

slonop съжалявам ,  Hug

бамбарадамбара дано това да е щастливото ти число  Hug

Svet1970 в клиниката нямат ли посттерминал  newsm78 Ние така платихме големите суми , но бяхме при Владимиров  Peace

# 414
Момичета само да Ви кажа, че на този раннен етап сърце не се чува а се вижда как тупка  Wink

Денди, с пълно съзнание заявявам,4е аз 4ух сър4ицето,даже д-р Персенска доста го задържа и на два пъти ме попита дали 4увам,а то нямаше как да не се 4уе,в целия кабинет се 4уваше.И видях как тупка и го 4ух Wink Hug
Надявам се вси4ко да се развива нормално Praynig Перси каза,4е следващия път още по-хубаво ще се 4уе.
Arwen,страхотна новина, прегръщам те силно Hug

# 415
Arwen,  браво! Много се радвам за теб. Леле че хубави стойности. Ето на това му се вика хубав резултат. Аз на 15ти ден бях с 878 единици- така че тихичко честито!
slonop, съжалявам за резултата. Знам колко неприятно е чувството. Почини малко и после на ново - щес атне  :hug:
НВИ
, като те слушам направо настръхвам. Сигурно това е един от най-прекрасните моменти, които изживява всяка една мама.
sandito, теста , който е направила Arwen e  т.нар бета чхг - количествен чхг тест, който регистрира количеството чхг намиращо се сумарно в кръвта ни. При наличие на инжекции, които биха манипулирали чхг кръвния тест се пристъпва към бета чхг тестове

# 416
В понеделник в 7и и 15 сутринта ще има предаване за инвитро и фонда.Които желае може да гледа!Има интервюта с пациенти на клиника Селена!Аз чакам бебе в благодарение на Др Минев и екипа на клиника Селена Grinning

# 417
Слоноп,много съжалявам,знам че немога да ти помогна,но Hug
Чоко,трансфера ми беше няколко дена преди този на НВИ,така че започнах регулона още когато ми дойде след неуспеха,в понеделник бях на преглед и всичко е наред,дори този път имам четери фоликула в десния и два в левия,маточна лигавица 5мм.,а първия път имах само по1 фоликул в яйчник и докрая завърших с 4 повече неможах да направя,единия го изпуснахме извадиха 3 оплодиха се 2 и ми ги върнаха и т.н,но това го знаете,сега до 2дни трябва да ми дойде и почвам да се боцкам,вече нямам търпение да усетя иглата в корема #Crazyмай съм луда Laughing
Арвен,честито и да се пазиш.  bouquet
Бамбарадамбара,не се притеснявай за бройката,и аз бях така,но както виждаш имах 90%оплождаемост,е после неуспях,но то независеше от бройката.
Рея,Свет1970Praynig
За всичкиHug

# 418
НВИ, честито сърчице   Heart - изживей пълноценно щастливия момент.
Arwen, страхотна новина и наистина ми се струва "двойна" Laughing
Cho_ko - спокойно, всичко ще е наред и в понеделник слушайте сърчицето с 4 уши /включвам и мъжа ти Laughing/.
Стискам палци на Бейби - тя е нашия герой Hug
Sandito, мисля че NK-клетките ми бяха 17% при горна граница  14% /аз съм в клиника Щерев и там не знам защо май не уважават много вливанията на имуновелин  Shocked/
Но за следващия опит категорично  ще настоявам за тях.
Svet1970 - чудесен брой фоликули, до края на стимулацията ще си отличник  yes
Бамбарадамбара, на мен при второто инвитро ми извадиха само 4 фоликула от левия яйчник, защото десния е разположем доста високо над матката. И в тези 4 фолукула имаше само една яйцеклетка, която обаче се оплоди добре, ембриончето излезе силно и се имплантира, но имах малшанса да спре да се развива / не знаем защо - дали са НК-клетките?/. Така, че спокойно - важно е качеството, а не количеството thumbsup
Slonor[, съжалявам мила, но смело напред към нашата обща мечта- newsm32

# 419
  • България
ЧХГ 193 на 17-ти ден от ЕТ не е ли малко? Стаменов каза, че е добре, да не го повтарям. Обаче зацапването продължава. И това каза, че е нормално. Плача от един час вече... Ами ако спре да се развива...

Общи условия

Активация на акаунт