Предстои ми ИН-ВИТРО/ИКСИ, да поговорим - 15

• 50 593
  • 767
  •   1
Отговори
# 420
Тортичка спри да плачеш мила. Това в момента за теб не е хубаво. А иначе ЧХГ-то е добре и щом Стаменов така е казал значи е така. Иначе тихичко честито мога само да ти кажа, после по-силно ще го изкрещя.
НВИ честито сърчице.

# 421
Тортичка, не го мисли. повтори теста в събота. Стойностите не са ти ниски- имаш ли други инжекции прегнил след пункцията?
Аз се молех да го докарам до 100 на 15ти ден. Не се знае кога се имаплантирало така че горе главата. Изяакай 1 ден и пусни още един тест, така ще ти стане ясно.
А щом Стаменов ти е казал че е ок, защо не му вярваш?!?! Нали за това трябва да са лекарите. защо плачеш- така само можеш да си навредиш.

# 422
Няма за какво да плачеш, Тортичка - успокой си душата и се радвай  на положителния тест  EFP. Резултатът ти е много добър - за сравнение при мен с едно ебмрионче на 18-ти ден ЧХГ-то беше 108. Така, че както и да го тълкуваш си  preggo
Зацапването да не те тревожи  - всичко ще е наред. Зарадвай таткото с хубавата новина  newsm74. Можеш да я "полеете" с една малка чашка вино...  food010

# 423
НВИ,честито ти сърчице.
Тортичка,резултата ти е много добър,не се притеснявай и не плачи,радвай се на успеха.
Арвен,честито,леки девет месеца и се пази.
Слоноп,съжалявам  Hug
момичета,незнам какво да си мисля,днес ве4е 11 ден от трасфера,болките като чили си отидоха,днес ве4е нямам такова напрежение в гърдите,само леко усещам яйчниците си уголемени,нещо като тежест и кръста ме понаболява,всичко това на моменти.много се надявам нещата да се развиват добре а не да приключват.знам,не трябва да търся симптоми ,но е неизбежно.а и температурата следобед измерих 37,1.какво мислите newsm78

# 424
syni,
аз мисля че трябва да изчакаш - при всеки индивидуално: боли, не боли, тежи, не тежи ит .н.
Моите гърди спряха да ме болят точно 5-6 дена след трансфера, така че това не е никакъв признак, не се притеснявай от липсата на специално усещане на допир при тах.
Температутрата е нормално да е около 37-37.2 . Това не трябва да те притеснява, но честно казано е малко трудно да гадаем.
Не търси под вола теле, а се успокой и си изчакай теста
Успех Hug

# 425
Тортичке,мила не плачи! Hug Аз смятям,че д-р Стаменов е мн добър специалист.Щом така ти  е казал,значи само можеш да се радваш.В моятя клиника Репробиомет имаше едно такова момичи със зацапване и му казаха,чи теста е положителен и вс мина мн добре.Сега сигорно е в 3 месец,така че мила мога само да ти ЧЕСТИТЯ БЕБЧЕТО! Hug

# 426
  • The QC to be!!!
Solonop  spokoмила и аз като другите ще ти кажа, че много съжалявам. Нареви се едно хубаво, пък пак на хорото, какво да се прави... друг начин няма... Sad
Arwen СУПЕР новинки, ЧЕСТИТО newsm44 newsm68 newsm44, само така, давай напред, и няма страшно, хей, може и двечки да са  Praynig
Тортичка честито и на теб, не се къхари, а се радвай  Hug Бременна си  newsm44 newsm68 newsm44. Не плачи, а се радвай, на бебо хубави емоциики му трябват само Praynig
Аз давам бърз отче, после ще пиша още. Само 5 ембриенчета са оцелели до днес, 1-5 клетки, 3 - 7 клетки, и 1-8 клетки. Чакам още да ми се обади доки днес и да каже какво ще правим ooooh! Ох дано да ни е писано този да ни е последен опит, така като говорих със сестрата и ми прозвуча, че са малко бавнички повечето. Така беше и последният път. Моля Ви продължавайте да ни стискате палци  Praynig Hug

# 427
Бейби, Praynig с теб съм! Hug

# 428
Бейби, супер са ти ембриончетата  Hug. Как ще са бавнички, на трети ден трябва да са между 6-8 клетки, идеални са си. Аз от 15 ембриончета на трети ден имах 1- 8 клетки, 1- 7 клетки и 1 - 6 клетки, другите бяха с по 4 и надолу. Върнаха ми първите 2, а после от останалите 4 успяха да станат бластоцисти. Силно стискам палци, всичко изглежда чудесно, вярвам в успеха ти  Praynig.

Arwen, ако знаеш колко съм щастлива за теб. Мисля, че пак ще са близначета  newsm04. Желая ти безпроблемна бременност и да си ги родиш на термин - пухкави и здравички. Моля се всичко да е наред и да сте много щастливи след 8 месеца  Praynig.

Тортичка, теста ти е положителен, трябва да се радваш  Grinning. Ако искаш го повтори след 48 часа, хубаво е да се удвоява. Мисли позитивно, в теб расте живот  Party.

Слоноп, съжалявам за сладоледчетата. Дано новия ти опит ти донесе успех  Praynig.

Успех на всички момичета в процедура, силно се надявам за вас и ви заразявам с бременни вируси  babydust7 babydust7 babydust7

# 429
Стискам палци на абсолютно всички и се надаявям и при мен всичко да мине добре,но с тези болки като пред цикъл малко ме хваща страх.Не знам дали това е нормално ако имо бременност,защото това ми е първия опит и дано да е и последен. newsm78 Praynig

# 430
  • България
Стискам палци на абсолютно всички и се надаявям и при мен всичко да мине добре,но с тези болки като пред цикъл малко ме хваща страх.Не знам дали това е нормално ако имо бременност,защото това ми е първия опит и дано да е и последен. newsm78 Praynig
Нормално е, не се тревожи!

Благодаря на всички за милите думи и успех!

# 431
  • The QC to be!!!
Момичета благодаря ви за подкрепата Hug хей, много си ви обичам... Казвам, че са бавнички защото качеството им било не чак толкоз хубаво, но сестрата не можа точно да ми каже, за сега ембриолога или доки още не са ми са обадили, но сестрата ми направи час за трансфера; ще ходя в Събота в 1100 там, трансфера е за 1130 Praynig Дано да останат до тогава да има какво да върнат, че като се сетя как мина 1-ят ни опит, и тогава беше не чак толкоз хубаво качеството, и вторият беше същата история, явно това, че пройзвеждам яйца, ама никак не е достатъчно, след като качеството на ембриончетата е лошо, но дано чудо стане Praynig Грация мерси за инфото за твойте мъничета, но при нас качеството е голям проблем, имаме фрагменти Sad Корделката поритва ли? Вие за име вече спорите ли? Мерси за вирусите, такива с удоволствие приемам  Hug
hristy_09   welcome и тук хич да не се задържаш, туй го приеми като заповед с главно З, ами скоро, скоро в отчетни да се прехвърлиш, а до тогава питай от каквото имаш нужда, тук има много такива като мен дето сме минали по този път повече от един Sad за съжаление, и ако можем, ще помагаме с инфо. Аз съм в САЩ тъй, че специфишна инфо за клиниките в БГ нямам, но всички други мадами които са в БГ са супер учтиви и усложливи, и веднага ще ти отговорят ако знаят  Hug
Zazolinka Hug, dechko; desivalko (хей, че си нетърпеливка), Рея, syni    Praynig Praynig Praynig fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Тортичка и Arwen Wine Glass за хубавите новинки  Hug
kriss2000 браво, радвам се, че пак се появи, хай ти на голям КЪСМЕТ  Praynig Praynig Praynigи това да ти е завет и от тук asap в темичка отчетни се прехвърли  Praynig Praynig Praynig Луда си да, от желание и щастие щото мама ще ставаш Praynig, то такава лудост е на хубаво  Hug
Cho_ko аз си взех отпуска до края на другата седмица, ако всичко мине добре, след трансфера ще почивам цяла седмица, дано да има такъв  Praynig Аз не съм изморена, и на едно место не ме схваща, но какво да се прави... Rolling Eyes Cho_ko не бъди такава "скръндза" ами дай на момчето ти да види и той, че и на него да му стане густо на душата  Hug Party НВИ, ама и ти си страшна свидлия  Hug Ами те и на юначетата им е интересно, и на тях им е нервно  Naughty
viviqn благодарности, ти до кога ще чакаш? Аз ми се върти нещо из главата че ти се канеше догодина да почваш? Та като казах догодина, момичета имам лекарства за още един опит, и ако този ми е сполучлив да знете това което ми е останало ще го даря на някоя с такова голямо желание  Grinning
sandito_1234 споко, тез болки по скоро са на хубаво, бебчето/тата се заровят за дълбок сън, правят си оют щото 9 месеца е дълго време и трябва да им е удобно  Praynig
Svet1970 fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover  Praynig дръж ни в течение  Hug
бамбарадамбара мила не се притеснявай, я виж Cho_ko, и на нея и извадиха 4, но нещата се подредиха, не е важно количеството, пак се по третвам, а качеството  Praynig Hug
elleebella ти отчет днес няма ли да даваш? Thinking Хайде да ни зарадваш Praynig Hug

# 432
Честито, мили Arwen и Тортичка, от сърце се радвам за вас! Браво и леко бременеене!  Hug
Sandito, не се притеснявай, аз някъде към 12 ден след трансфера имах подобни болки, ревах, мислех си, че всичко е загубено, пък после излезе  EFP
Бейби , при мен нищо ново, което е добре.  Grinning Утре отивам на контролен за кръв и урина, гади ми се по 5 пъти на ден и повечко полежавам. Мисля те много, имам хубаво усещане за теб, така че утре няма да пускам пръстите.  Praynig
НВИ, честито за сърчицето! Сигурно усещането е невероятно.   bouquet
 Hug ви всички, смели момичета!

# 433
Hug Здравейте на всички ама вие много сте писали...Аз имах проблеми с компютара и чак сега успях да ви изчета. welcomeна новодошлите и побързичко да се преместите в темичката за чакащите newsm04 twin_neutral Babyforme да ми стискаш палци утре съм на преглед и ще пиша като имам новини. стискам палци при теб всичко да е ок. PeaceНВИ не се тревожи при теб всичко си се подрежда като си му е редът честито   bouquetотново....  Момичета моят съпруг винаги е с мен дори и по-време на прегледите при доки. ние сме си по-спокойни като сме заедно аз от него не се притеснявам не лишавайте мъжете си от щастието да чуят тупкащи сърчица. А и моето момче не би допуснало да вляза без него ....Лека нощ от мен и успех на всички .Много ми мъчно за неуспелите момичета мога да кажа  съжалявам,но не се предавайте следващия опит ще е вашето щастие ... Hug Praynig

# 434
Благодаря на всички че малко ме зарадваха че вие сте имали същите болки и имате добри новини накрая.  Елебела ти вече в коя седмица си миличка?   Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт