Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 6

• 38 153
  • 758
  •   1
Отговори
# 1
Ирини,Ахсен,Витомир,Илвина,Макс-Тони,Маргарит  Crazy ,Дорян

# 2
Влизам в темата с разбиващите Кобра, Цунда и Касиерка Laughing.

# 3
Касиерка си е класика,ама Кобра ме съсипа Shocked Laughing

# 4
Ленко (не е кой знае какво, но за пръв път го срещам)
Даниъл - написано на кирилица
Ивиян - момче (това май сме го коментирали)
Чара
Тедислава
Венислав

# 5
  • Сопот, Пловдив
Не мога да се запиша с БГ име, но влизам в темата с името на една бивша съквартирантка бразилка, за чието име и другите ми познати бразилци казваха, че никога не са го чували - Адаюлма, изписва се Adaiulma. Странното е и, че братята и сестрите й са с напълно нормални за Бразилия имена - Марсия, Една, Диего, Емерсон.

# 6
Говорих си с една колежка и тя ми каза, че неин чичо е кръстил най-малкият си син Роналдо, на галено Роналдиньо  Joy А се бъзикали, че е кръстен на някакъв си Ристо  Laughing.Ристо явно било като галено на Христо  Laughing

# 7
Голям фен трябва да е бил човека  Laughing

# 8
Познавам двама Маргаритовци, дори и фамилиите им са еднакви, а твърдят, че нямат роднинска връзка. Thinking Както и да е - и двамата са за освидетелстване... #Silly Случката с Роналдо е страшна. hahaha

От мен Вела. Едно от любимите ми имена, да не кажа най-любимото. Hands Clap
също: Ивяна, Илю (от некролог), Пара(с)/(ш)кев (звучи ми ужасно), Кина (прабаба ми)

# 9
Аз също харесвам много Вела  Simple Smile
Чара се казваше кучето на едни роднини  Sunglasses Не мога да го приема за човешко. Blush

# 10
Жоанна - Мария от детски конкурс във фейсбук.

# 11
На мен не са ми странни,защото съм свикнала,но вие може да не сте ги чували - Недислава и Севастияна Simple Smile

# 12
Аз също харесвам много Вела  Simple Smile

Личи си, че сте човек с вкус! Blush
Глориян, един познат.  Да сме наясно - хетеро е! Naughty Laughing Артур, едно хлапе. Като за в България ми идва прекалено, не знам защо. newsm78 Иначе познавам руснак с това име, но там нещата стоят другояче - това е нормално за тях име. Вангела, стара съседка. Незнайно защо винаги съм си мислила, че има гръцки жилки. Май заради името... Grinning

# 13
Ириян

И една съученичка Парешка

# 14
Семейство Велико и Велика Великови

Общи условия

Активация на акаунт