Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са новините за Дидка и нейното ново попълнение в семейството?
Какви са новините за преместването на една от участничките във форума?
Какви са последните новини за принцеса Мия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са новините за Дидка и нейното ново попълнение в семейството?
-
Какви са новините за преместването на една от участничките във форума?
-
Какви са последните новини за принцеса Мия?
-
Какви са актуалните новини за здравето на участниците във форума?
-
Какви са новините за децата на участниците във форума?
Къде ти спанак, домат, краставица при моя хубавец, че и банани и ябълки, ехеее. Шоколад давам радко и то само на киндер/не че има огромна разлика, поне за мен/ Покрай тия празници ми ставаше лошо, като видех всичките торбички с шоколади. Аз унищожих няколко, че не са полезни за малкия:) НА Бъдни вечер снимах с камерата, как дядо Коледа дава подаръците и как децата ги отварят. На другият ден гледам видеото и какво виждам... Алекс отваря един подарък и вади някаква играчка, после вижда, че има шоколад и за секунди го отваря и почва да го яде
като губи интерес към играчката. Това ми е убягнало тази вечер, но го излових чрез видеото.
Алекс ме гледа, гледа, попитах го иска ли да опита, той се съгласи, но докато лапна лъжичката и изплю всичко. Ох, може да съм ви досадила днес, ама така ми поотминава.
за месо не искам да говоря, не че не обича, просто му се закача на зъбите - не обича да дъфчи месото