МАРТ пристига РОЖДЕН ДЕН ни стига...

• 100 906
  • 298
  •   1
Отговори
# 180
Амка, Гери е много красиво момиченце Hug, на последната снимка само как са изтупани сладурковците Hug

Давам и аз обещаните снимки от РД на Марти и тържеството на ДГ : http://www.reniuga.snimka.bg/album.php?album_id=356182

# 181
Добро утро Hug
АМКА ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДАРВА МАЛКАТА ПРИНЦЕСА ГЕРИ!  bouquet

ДЖОНИ рисувам със текстилни боички блузките после фиксирам с ютия изпирам на 30градуса и после пак гладя върху памучна кърпа,това е цялата философия на рисуването на блузките. Simple Smile
Днес пратих ЕЛЕНА на градина,хич сутринта не и се ходеше,ама да ходи,още 2 седмици и тръгвам на работа.
Мъжът ми ще гледа САШКО 1 месец щото да не казвам голяма дума от 7 май сме на градина,та сега се учим да ядем сами,и се учим и без пампрес,ама голям напредък тук нямаме все още. Thinking

# 182
  • Пловдив
Тетка - май си е голяма играчка  newsm78 поне на мен ми се вижда трудно...

Рени - Марти е много сладка  Hug и естествено пораснала Laughing

Амка - много готини сценични костюми  Hug А Гери много артистична  Peace

# 183
Момичета всички снимки ,които сте пуснали са страхотни  Hug
Брей,че хубав отбор се събрахме   bouquet
Всички дечица са толкова пораснали
Да са живи и здрави и с по-малко болести занапред
Рени ,а тази Марти да не се оглежда много много по чужди ,че моя Марти ревнува  Joy
Какви очи само  Heart Eyes
А за срещата зависи кога ще е и може и ние да дойдем Party

# 184
  • В светлината на слънцето
Ада, чудесна е Гери!  Peace
Тетка, стискам палци Сашко да свикне с градината лесно.
Рени, страхотни снимки! Личи си, че сте имали весели тържества.  Peace А на Дени очите са направо невероятни - такава синева... Hug
Зузи, много ще се радвам, ако успееш да дойдеш. Grinning Аз си мисля, че най-добре да направим среща като се позатопли малко. Какво ще кажете? Може да се видим някъде на открито или в клуб, където децата да поиграят. Thinking

# 185
  • Пловдив
Големи сладурковци са тези наборчета!
Ние дадохме фотоапарата на учителките, защото нямаше как да отсъстваме от работа. Снимките са станали ужасни, осветени, нищо не се различава... То верно, че дадохме фотоапарат на Дисни, ама чак пък толкова да е зле, не съм очаквала. Така че нямаме читава снимка от празнеството в градината   Sad

# 186
  • Пловдив
Теса - много жалко...и на едно приятелче от нашата група така стана - никакъв спомен не остана от РД-то...

# 187
  • В светлината на слънцето
Оф, не ми говорете за снимки от ДГ, че незнам с нашите какво е положението.  Thinking Ние дадохме лентов фотоапарат, че на другия се оказа пълна картата, и имаме да довършим филмчето, та чак тогава ще видим какво е станало. Обаче като знам, че лентовия прави отвреме-навреме проблеми със свектавицата и не ми се мисли. Дано не е решил да стачкува точно на тържеството. Thinking

# 188
  • Пловдив
Еми сами сме си виновни, като даваме детския апарат... Нищо, тържеството пък е било "голям купон", по думите на госпожата. И Лора беше много доволна. А аз се трогнах от подаръка, който и бяха направили - книжка за оцветяване с едно прекрасно послание от госпожите, и на самата книжка завързани с конче, изработени от децата сърчица за Лора. Най-горното го беше направила самата Лора за мен и за баща и. Изобщо госпожите и са много изобретателни.

# 189
Теса, много гадно, че снимките не са излезли, но пък е важно, че впечатленията на детето са хубави и купона е бил на 6. И на нас някои снимки от юбилея на ДГ не са станали, явно сме снимали срещу някоя и друга светкавица, защото имаше много фотографи.

А за срещата как искам и аз, но ни е малко далечко, а и с Дени е трудна работа да пътуваме, но вие ще направите много снимки.

# 190
  • Пловдив
Днес е рожденник Пламен на Дидалекс!
Диди, ако четеш все още - честито ти рожденник , много да те слуша, да расте здраво и енергично момче и много да се обичат с братчето!!!
Весел празник!

# 191
Добро утро Hug Coffee
Днес да почерпя аз мъжо има рожден та вчера по тоя случай да не кажа цял следобяд се трудих и правих торта,и май успях де шъ видим довечера какво съм измайсторила newsm03.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=285662&pid=11277254 ей я тортата станаха общо 6 блата голяма играчка Simple Smile,ама з амъжо и от любов до вечерта гледах ето така #Crazy.
Вечерта ще минат кумовете само и девър ми с приятелка  ще направя един ВИНЕН КЕБАП,туй си поръча рожденика и шъ омеся една питка,слагам зелената салата и съм готова да празнуваме. Wine Glass
Още една седмица и тръгвам на работа,хем ми с еходи хем мие мъчно за САШКО,ама няма как живи здрави на лято ще си пусна пак отпуска че са мисе насъбрали почти 6 месеца плетени,аи детската градина на ЕЛЕНА ще прави ремонт повече от 2 месеца и няма да работи,така че пак по някое време ще си бъда с децата. newsm03
Хубав слънчев ден желая на всички  Nature Sunny Hug Heart Eyes

# 192
  • Пловдив
Тетка - да ти здрав мъжО  и много да ви обича, както и вие него   bouquet Весел празник!

Гледам рано-рано си спретнала тортата Wink

Ей, мартенски мами къде изчезнахте? Надявам се не е заради болести  Sad

# 193
  • Варна
Добро утро!

Tetka_74, да ти е жив и здрав рожденика много да те обича и да е обичан!!!    bouquet   party006 nbirthday

Тортата много вкусно изглежда!  eat

Джони, аз съм тук, обаче ме тресе предстартова треска вече - в понеделник, точно на РД на Мони влизам в 9-ия месец и започвам да се чувствам като бомба със закъснител. Crazy Да не говорим, че докторът, който си бях избрала за раждане, започва ремонт и се изнася от града, така че не пое кой знае какъв ангажимент, така че в края на краищата ще ходя при дежурния екип, пък дано всичко е наред. fingerscrossed

Ама всички дечица в темата какви красавци и красавици са станали! И колко са пораснали!

# 194
  • Пловдив
Чоко - спокойно, второто раждане е по-лесно  Hug /нали е проправен вече пътя  Wink/
Пък и момченцата стоят до последно, тъй че не се подготвяй да родиш в началото на 9-я месец  Laughing
Стскам палци и ти пожелавам леко раждане  Praynig
И по-полека с емоциите около РД на Мони, че то си е голяма тръпка  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт