МАРТ пристига РОЖДЕН ДЕН ни стига...

• 101 040
  • 298
  •   1
Отговори
# 165
Теса добре дошла сред нас  Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА ВЕЧЕ ПОРАСНАЛА ГОСПОЖИЧКА

ТОВА Е ЗА МАМА ТЕСА 
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КОЛО !!!

ЗА МАМА КАЛИ
И да почерпя и аз днес преди една година станах леля

# 166
  • Пловдив
Дъщеря ми се казва Лора. Обича да танцува, да изрязва (каквото и да е  Laughing), гледа Джетикс и е влюбена в "Мързел град" и H2O. Обича книжките, знае всички букви, но още не може да чете. Беладжийка. С огромен апетит.
По стечение на обстоятелствата в момента е трета група (тръгна веднага, след като навърши три и така).
Сега е на вълна "искам братче/сестричка", но май скоро няма да я огрее, предвид кризата  Tired

# 167
  • В светлината на слънцето
Теса, значи още една беладжийка в групата.  Grinning Лора е много красиво име. Peace
Зузи, да ти е живо и здраво порасналото племенниче!  bouquet

# 168
  • София
Ехооо! Здравейте и от мен!

Както винаги поздравявам предимно на патерица.

Лулумба, мила, да ти е жива и здрава Теди - да е послушна, умна и късметлийка, плюс, че е хубавица - както се вижда! Hug

ЧРД на Кало на Кали! Да е жив и здрав, весел и жизнерадостен!

Теса, добре дошла! Да ти е жива и здрава Лора, да е красива като името си и много щастлива!

Момичета, да вземем да си спретнем среща като се позатопли, а?

# 169
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛО НА КАЛИ! С МАРТИ МУ ЖЕЛАЕМ МНОГО ЩАСТЛИВИ ДЕТСКИ МИГОВЕ!

ЗА МАМА КАЛИ

ТЕСА, ДОБРЕ ДОШЛА СРЕД НАС И ЧЕСТИТА ТИ РОЖДЕННИЧКА ЛОРА!!! НЕКА РАСТЕ ЖИВО, ЗДРАВО, УМНО И АМБИЦИОЗНО ДЕТЕ!!!

ЗА МАЛКАТА ГОЛЯМА ЛЮБОЗНАТЕЛКА

ЗУЗИ, ЧЕСТИТА ТИ ПЛЕМЕННИЧКА,НЕКА Е РАДОСТ НА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО!

Миро и Поли, вируса наистина е много гаден, но много кофти, че не сте могли да се излекувате вкъщи Confused На Марти днес сутринта й беше последният прием на АБ, а Дени продължава до утре, като той го пие на 8ч. и нощем го будя Rolling Eyes Като се сетя, че за 1м. време и двамата изпиха по 2 АБ и ми засяда буца на гърлото. За известно време ще я спрем от ДГ, защото така не се издържа.

Тетка, блузките са страшно красиви, каузата много добра, а ти изключителна художничка Hug Снимките са ви много цветни и красиви, ама то с толкова деца на едно място няма как да е друго яче bowuu.

Лулумбичка, пак ще се повторя, но имаш много красиви деца, а малкият Саши, като котаракът в чизми на една от снимките. Така ви завиждам за тези хубави клубове в София, децата искрено се забавляват там.

Мариета, ама Бори много пораснало момче Hug и празника в ДГ си личи, че е добре подготвен, за радост на децата Hug

Джони, преди и време и мен беше поканила в тази тема, помниш ли Simple Smile Сега се радвам, защото във ваше лице намерих добри виртуални приятелки Hug

Зузи, вие и Чоко ще закриете мартенския купон, ей сега ще дойде и вашият РД.

Последна редакция: пт, 20 мар 2009, 16:41 от reniuga

# 170
Здравейте Hug
ДОБРЕ ДОШЛА НА НОВАТА МАМА ТЕСА И  НА НЕЙНАТА ДЪЩЕРИЧКА ЛОРА! newsm51 newsm51 newsm51
ЧЕСТИТ РОЖДЕН НА ЛОРА!ДА ПОРАСТНЕ МНОГО ГОЛЯМА,ДА БЪДЕ ЗДРАВА И МНОГО ВЕСЕЛА!
  bouquet  bouquet bdbaloni
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА КАЛО НА КАЛИ!ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И ВЕСЕЛ И ЩАСТЛИВ!
  bouquet
Ох тук си заваля снего-дъжд,добре че преди обяд успяхме да се класираме на разходка за 1 ч,тия дни нещо много ми е едно скапана следобяд си поспивам за едно със САШКО,май пролетната умора ме е гепила.
Мъжо ми вика да поспивам сега че от другият месец като замина на работа,няма да има вече сън..........
lulumba  мойта адашка ТЕДИ голяма сладуранка Hug,а САШКО и той сладур пу пу Heart Eyes

# 171
  • Пловдив
Рени  Embarassed забравила съм, но се радвам, че сме си заедно в темичката толкова години  Hug

Момичета да ви кажа чувствам ви така сякаш от години се знаем - за всички мои мартенски виртуални приятелки   bouquet

Зузи - да ти е жив и здрав племеника  и весел купон  Joy

Тетка - с какви бои правиш блузките?

Да ви се похваля днес след 6-7 пъти ходене до един тукашен хипермаркет  най-после се доредих и си купих теменужки - разсад. Много съм доволна  Wink Точно на астрономическата пролет  Peace Ох дано се затопля скоро, че с тези болести  ooooh!

Приятен уикенд момичета и момчета  Laughing

# 172
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  НА КАЛОЯН НА КАЛИ! НЕКА БЪДЕ ВИНАГИ ЗДРАВ, С МНОГО КЪСМЕТ И ЩАСТЛИВ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН И НА ЛОРА! С ПОЖЕЛАНИЕ ЗА МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!

Tetka_74, блузките ти са страхотни - браво!  bouquet

Всички болни дечица да се оправят по-скоро! Praynig

# 173
  • Spain
моми4ета бях забравила за тази тема  Embarassed
 ама по добре късно отколкото никога Simple Smile
 та Честито на вси4ки пораснали 5 годишни моми4енца и мом4енца !
щастливо детство и весели игри ви желаем !

незнам Милена дали все още пише тук но
Ради Честит рожден ден !
расти добро и послушно моми4е ! Simple Smile
bouquet

# 174
Да са живи и здрави. и от нас, всички празнуващи!
Чуден месец е Март - те ти Баба марта, те ти осми март, те ти първа пролет и рожденници - колкото искате!

дано Пролетта скоро се покаже!
В нашето *мо мартенско тържество това беше лаит-мотива - "Къде си Пролет?"

Добре дошли на новите и позавърналите се стари мами членове на темичката ни!

Ех как бързо се нижат страниците през Март! Party

# 175
  • Варна
Амка, здравей! Радвам се да те засека някъде! Hug

Ето една снимка на моята гъбка Мони от тържеството за мама/първа пролет - от понеделник:

# 176
  • В светлината на слънцето
Ада, радвам се да те видя отново.  Hug Hug Hug И ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГЕРИ, макар и малко на патерица (нали беше на 14 март?). ДА РАСТЕ ВЕСЕЛО И ХУБАВО МОМИЧЕ, ДА ПОЛУЧАВА МНОГО ОБИЧ И УСМИВКИ И ДА БЪДЕ НАЙ-ЩАСТЛИВОТО ДЕТЕ!
Ето и един виртуален подарък за нея.

Чоко, чудна калинка си имаш.  Hug А ние тази година май няма да имаме пролетно тържество. Thinking Едната учителка беше в болнични близо два месеца и вероятно затова не са подготвили нищо. Или пък ще ни изненадат по-късно.
Рени, ей много болести ви се събраха на вас тази зима.  ooooh! Стискам палци и пожелавам да са за последно. Praynig
Клер, аз съм ЗА среща като се позатопли. Ама май сме много пръснати из страната, но поне тези тук може да си спретнем едно виждане с децата. Ще е супер. Peace

# 177
  • Пловдив
Амка - радвам се, че писа  Hug
Да ти е жива и здрава сладката Гергана Анабел!!!
Много щастие и късмет й желая!

Чоко - гъбката ти е очарователна и много пораснала ми се вижда  Heart Eyes

# 178
Амка, радвам се и аз да те видя отново в темата Hug
Чоко, пораснала гъбка си имаш, как възприема тя това, че скоро ще си има братче?
Лулумбичка, такава кошмарна зима не сме имали Rolling Eyes Децата вече са добре(пу-пу), че не смея вече да се похваля, обаче ние с мъжа ми от днес сме с настинка, надявам се само Т да не вдигнем, че как ще гледам децата незнам ooooh! То пък и едно време, как няма да има болести като самото време е такова болнаво.

# 179
  • Spain
Мерси моми4ета и аз с интерес гледах ве4е порасналите моми
Чоколина,Ренюга и Джони  мерси за поздравите и привет на тези дето не ги познавам  хаха
  Чоколина много голяма е станала Мони , моята Гери продължава да има пухкава косица . .. постригваме се , ама няма ... искрено се радвам на дълги и красиви коси Simple Smile
съжалявам 4е нямам ве4е толкова време да пиша и тук .. отвреме на време се завъртам да попро4ета Simple Smile
ето я ГЕри

Общи условия

Активация на акаунт