МАРТ пристига РОЖДЕН ДЕН ни стига...

• 100 913
  • 298
  •   1
Отговори
# 150
  • В светлината на слънцето
Момичета, благодаря ви за хубавите пожелания  Hug Hug Hug Хайде, сега малко почерп за порасналата рибка.

# 151
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ТЕДИ!!! БЪДИ МНОГО ЗДРАВИЧКА , ИЗЖИВЕЙ СВОЕТО ДЕТСТВО- БОГАТО И ИЗПЪЛНЕНО СЪС СМЯХ И ВЕСЕЛИЕ И ВИНАГИ БЪДИ РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ!!!

ЛУЛУМБИЧКА, ЗА ТЕБ Е ТОЗИ ПРЕКРАСЕН БУКЕТ

На патерици, честит ти рожденяк мъж!!! Само хубави неща да му се случват, бъдете много щастливи заедно!

При нас кошмара с болестите продължава Rolling Eyes В петък на обяд ми се обадиха от ДГ, че Марти плаче и я боли уше, взехме я и веднага на лекар. Оказа се червено едното уше, съответно вдигна Т и айде пак АБ. От вчера и Дени е с Т, пускахме му изследвания днес, добри са, ще поизчакаме 2 дни, след което ще трябва и той отново да пие АБ. Кошмарна ми е тази зима Close

# 152
Ох Рени закога с тези болести
И Марти ми се опита да се разболее в неделя -заболя го гърло,изведнъж започна да говори много странно.И понеже нямах нищо под ръка,че бяхме на гости разбърках мед и сода и всичко се оправи с няколко лъжицида чукана на дърво .
Дано бързо мине всичко и при вас .
Много целувки и прегръдки на Марти и Дени  Hug Hug  Heart Eyes

# 153
  • Пловдив
Рени - и от мен  Hug и дано ви се размине скоро тази черна серия.

Мариета и Тетка - снимките са много хубави, дечицата много параснали и чаровни  Laughing

Чоколина - много сладки подаръци сте намислили за рожденничката  Peace

# 154
Мариета, Тетка, много хубави снимки и прекрасни тържества! Hug
Рени, е стига вече болести. При вас наистина черна зима беше. Хайде, пролетта да донесе повече усмивки, ведрина и най-вече здраве и за двамцата. Hug

Нашите тържества вчера минаха много хубаво. Тоест за едното знам със сигурност - в клубчето, а за това в детската градина ми разказаха учителките. При нас не е позволено родители да влизат по никакъв повод, така че за снимки разчитах на тях. Тия дни ще кача снимки и от двете тържества. В клубчето веселбата беше на завидна висота. Много съм доволна, защото базата вътре е прекрасна и за децата има много забавления. А и момичетата много ги организират хубаво и много се занимават с тях. А тортата ни се оказа по-красива и от тази в каталога. Невероятно вълшебство като визия. Иначе като вкус си знаех какво да очаквам и от "Лагуна" не се изложиха, но наистина не очаквах да е толкова красива.
А вечерта каква радост падна като се отваряха подаръците, не е за описване. Grinning Теди получи много красиви неща: книги, пъзели, атласи, Барбита, разни кукленски аксесоари, бебе в кошче с разните му атрибути за хранене, акане и т.н., козметични комплекти, конструктор, почти истински сешоар, фотоапарат, бижута, лакомства и супер много готини дрешки. Нашата музикална кутия се оказа невероятно попадение. Има чекмедже за бижута, а като се отвори изскача красива пеперуда и се сменят 30 мелодии от известни класически произведения, които звучат съвсем като истински, а не с онзи гаден дрънчащ звук, обичаен за музикалните играчки. За сметка на това гардеробът за кукленски дрехи се оказа фиаско. Отваря се супер трудно и не се чува никаква мелодия, няма никакви светлинки, както беше упоменато на упътването. Днес отидохме да го сменим в Хиполенд, защото предположихме, че вероятно има някакъв дребен дефект. И се окача, че цялата им серия не отреагирва на батериите. Момичетата много се ядосаха на производителя, защото така тях излага, та ще му връщат сигурно всичките бройки. Предложиха ни да изберем друго и намерихме нещо, което според мен много ще зарадва Теди. Това са едни нежни пеперуди с магнити, към които има специални брокатени бои, флумастери и камъчета. Тя трябва сама да ги изрисува и украси, след което си се ползват като магнити за хладилник. А тя обожава да рисува. Да видим довечера каква ще е реакцията. Mr. Green
Хайде, оставям ви, че трябва да наваксам с работата, защото вчера нищо не свърших. Crazy

Последна редакция: вт, 17 мар 2009, 13:03 от lulumba

# 155
lulumba много се радвам за вас ,че всичко е минало в голяма еуфория .
Вашите рдни минаха а нашия е чак след две седмици  ooooh!

# 156
Здравейте Hug
И нас ни погнаха болестите,САШКо от понделника е на АБ един, а от срядата на друг до края на седмицата,утре на контролен преглед при педито,имаше жестока кашлица и вдигна и темепаратура слаба,ЕЛЕНА след партито в клуба и тя подкашляше,ама по-малко за щастие на е на АБ,абе напарво веселба е с тия болести.
РЕНИ  да се оправяте бързо Hug
Тия дни рисувах 4  блузки за"ВЕЛИКДЕНСКИЯТ БЛАГОТВОТИТЕЛЕН БАЗАР" днес ги пратих за ПАЗАРДЖИК за дечицата,та се изгубих тук по форума.
Иначе блузките станаха сладки   и като ги облекат дечица още по сладки ще бъдат Hug
Ето ги блузките:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=351469

# 157
Тетка, много са хубави блузките!  Peace Бързо да се оправяте от болестите.
Аз сега източвам снимките от ЧРД-то в клубчето и по-късно ще кача да видите. Тези от ДГ са на лентов апарат и има още десетина кадъра за изщракване, така че тях ще показвам като свършим филмчето. Тия дни ще му видим сметката.

Ето ги снимките от клубчето.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=354979&pid=11145514

Хайде и малко снимки от ежедневието и от последния сняг. Heart Eyes
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=354990

Последна редакция: чт, 19 мар 2009, 22:23 от lulumba

# 158
Здравейте Hug момичета
от няколко ден не ми остава време да напиша нещо и да ви вида вие как сте
ние с Поли и двете бяхме болни,вече ни минава
Поли до вчера беше на АБ, а аз още имам
грип ли е ,какво ли ,незнам но е много неприятно
ходим и двете на работа с лекарствата,не ме пуснаха болнични нито за нея,нито за мен
желаяви хубав ден и два пъти по-хубав уикенд
чякам го с нетърпение,вече се чувставам много изморена

# 159
  • Пловдив
Лулумба - страхотно е гримирана Теди на РД, все бях виждала рисунки  по лице, но нейната е ненадмината  Peace

А терминаторчето Саши, яко се е развихрил  ooooh!

Момичета - тези, които сте болни и дечковците ви са болнички -  Hug изпращам ви прегръдки и скорошно оздравяване  Peace

Днес Кало на Кали е рожденник!!!
Кали - да е жив и здрав баткото ви и много да ви радва! Да порасте  голям и силен мъж и да ви е опора и радост в живота!!!
Весел празник и те чакаме със снимков материал   bouquet

# 160
  • Пловдив
Здравейте, момичета! Често съм надничала в темите ви, без да пиша. Но след топлата покана на Джони, не мога да остана равнодушна  Laughing

Дъщеря ми навършва 5 г. днес, да са живи и здрави и вашите сладури, които празнуват на тази дата!

# 161
  • Пловдив
Теса - честито и тук   bouquet
Весело изкарване на празника  bowuu

# 162
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛО! ДА РАСТЕ ЗДРАВО И СИЛНО МОМЧЕ, ДА Е ГРИЖОВЕН БАТКО И МНОГО ДА РАДВА МАМА КАЛИ!

И букет за мама Кали

ТЕСА, ДОБРЕ ДОШЛА! Hug Hug Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЪЩЕРИЧКАТА ТИ! ПОЖЕЛАВАМ Й ДА СТАНЕ ГОЛЯМО И КРАСИВО МОМИЧЕ И ЕДИН ДЕН МНОГО ДА СЕ ГОРДЕЕШ С НЕЯ!

Букет за мама Теса

# 163
  • Пловдив
Благодаря ви, момичета!   bouquet

# 164
Теса, напиши нещо за вас - как се казва щерката, какви са и интересите и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт