Вчера поръчах за градината с Костенурка нинджа
това пожела. А за подарък иска Гормити
поне за сега .Бързо оздравяване на болните, че не остана до РД
Иначе за градината още незнам каква да поръчам. Миналата година взех една от близка сладкарница - беше направо гигантска, супер вкусна и струваше само 28 лв. Клер, ако ти е близо зала "Универсиада" може да вземеш оттам, цените май са същите. Нашата тогава беше със захарна хартия и някаква Барби на нея. Картинката беше леко мътна, но така или иначе аз не харесвам тези с хартията. Това всъщност ми е единствената забележка. Сладкарницата се казва "Джани" и е много мъничка, но правят може би най-вълшебните торти в цяла София. Тази специално беше с бели блатове, светъл крем и някакви горски плодове вътре - такава я бяхме избрали. Иначе имат супер богат избор. Всъщност поръчахме оттам, защото преди това за Нова година си бяхме взели за домашно ядене една новогодишна торта, която се оказа тортище. По принцип се води, че е за 24 души, но на практика излизат минимум 50 парчета. Та тази година може и пак оттам да вземем. Иначе другият вариант за фуклите, които на мен специално са ми мноооого любими. 
Абе захарна история откъдето и да я погледнеш.
Личи си, че децата много се забавляват със снега и искрено му се радват.
Дени кашля по- малко, сополките също намаляват и втори ден няма Т. Дано не се повтаря този кошмар, че вечер ме беше страх да си легна, като знам, че цяла нощ ще ставам и успокоявам 

А в една друга тема случайно попаднах на пост на Чоколина, която чака бебе. В списъка не видях името на Елена на Тетка, но то е защото е наистина много отдавнашен. Пак по тази причина няма твоето име, както и това на Дяволица. 
как върви подготовката за празничния месец ние вече си избрахме торта и даже я поръчах че другата седмица в събота е и Тодоров ден и имат доста поръчки само за партито умувам още но ще изчакам че ако времето е хубаво ще ги събера на двора в къщи че да се налудуват дечурлигата.А ако времето ми врътне шега (както се очаква нали е женския месец и обича да си шегува с хората) ще ги водя на сладкарница.