ЧРД на Марти на Зузи! Да е жив и здрав, добър, послушен и много щастлив!
ЧРД, Джони! Успехи, любов, пари и всичко, каквото си пожелаеш!
Чоко, и аз те мисля и стискам палци.
За мерките - Ивета не й знам ръста, ама май е около метър, 19 кг.

И аз чакам една приятелка да роди всеки момент, така че абсолютно ти влизам в положението.
Правилно си решила за обрива да не ползвам тези кремчета. Може след като родиш да се махнат изведнъж и без мазане.
А малкият наистина се очертава като богатир.
Моят се роди 3,450, но ако се беше позабавил още малко щяха да ме режат, защото по принцип тазът ми е малко тесен и над 3,500 нямаше да мине номера.

. Вечерта вдигна 39 градуса, цяла събота и неделя беше с Т въпреки Нурофена. И понеже се падаше да ходим при хомеопатката заради скърцането със зъби, реших и тая болест да лекуваме с хомеопатия. Първото лекарство изобщо не подейства, второто, изписасано по телефона, предизвика някаква алергична реакция. Изведнъж започна да кашля, чак въздух не можеше да поеме, повръща... Не съм мигнала цяла нощ, такъв ужас изпитвах, че ми изтръпнаха горните десни зъби, поду ми се небцето.... изобщо не искам да си спомням. Едвам дочаках сутринта и директно при личната. Тя доста се стресна от състоянието на Лора, дори предложи да даде направление за болницата, да ни влеят няколко системи, каза, че е пред пневмония...
.

Това е кофтито на АБ, че дори и на 3-тия ден вече да си в добро състояние, трябва да се пие 1 седмица, как мразя да давам АБ на децата
някой от децата ви карало ли е скарлатина?Защото на Теди днес й поставиха тази диагноза.С температура е от сутринта и по обяд се обрина цялата водих я в дежурния кабинет и там казаха че е скарлатина и съм доста притеснена защото съм чувала че уврежда доста бъбреците сърцето далака.Вие знаете ли нещо по този въпрос?