LaRedoute.fr - 102 - Всичко за поръчката!

• 103 543
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 1 695
е
момичета
май имам анулирани неща

https://www.laredoute.fr/Account/Refunds.aspx

Какво да правя за първи път ми е?
Да пиша ли някъде?

така никой неможе да види какво ти липсва.... това си е твоя акаунт  Simple Smile

ето качих я в снимка бг
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10672882

# 1 696
Момичета, в друга тема прочетох, че трябва в картата да имам двойно стойността на поръчката. Вярно ли е това?

# 1 697
  • Бургас
Grett, за стомилионен път-имаш отказан един или повече артикула от поръчката ти от 25.01 на стойност 10,46Е, за което ще получиш ваучер на стойност 10,98Е, включващ и 5-те процента за обработка  Peace

Момичета, в друга тема прочетох, че трябва в картата да имам двойно стойността на поръчката. Вярно ли е това?
А ти прочете ли там, че потребителят споделя, че това му се случва с точно определена карта на точно определена банка и абсолютно никой друг не е споменавал да е имал подобни проблеми? Или се чете само последния пост, че е по-лесно  Whistling

# 1 698
  • Бургас

Не, не е вярно.Аз имах 200 лв. в картата и пуснах поръчка за 97 Е.

# 1 699
Казва, че с тази карта му се случва. Откъде да знам, че с другите не е така. Даста изчетох по темата и определено не чета само последния пост.
Благодаря, Мария.

Последна редакция: сб, 21 фев 2009, 14:35 от teodk76

# 1 700
  • някъде там
1 ? seulement la LIVRAISON* ! Avec mon Code Offre Spéciale :    
28096

момичета това би трябвало да е код за доставка от 1 евро нали  newsm78

# 1 701
  • София
Казва, че с тази карта му се случва. Откъде да знам, че с другите не е така. Даста изчетох по темата и определено не чета само последния пост.
Благодаря, Мария.
Мила, да беше прочела инструкциите в 1вия пост на ТАЗИ тема щеше да ти е по-полезно от 4те страници на другата.

# 1 702
  • Пловдив
1 ? seulement la LIVRAISON* ! Avec mon Code Offre Spéciale :    
28096

момичета това би трябвало да е код за доставка от 1 евро нали  newsm78
Да, но това е за темата с кодовете, там има доста коментари за тази оферта.

# 1 703
  • София
хайде и аз малко спам днес:
забелязали ли сте как закръгляват франсетата  newsm78 примерно 11,2189 е 11,21, а не 11,22

# 1 704
Десем, прочетох ги. Но като нов човек ми убягват някои неща. Като ви дразнят въпросите ми, просто не ми отговаряйте.
Извинявам се, че попитах.

# 1 705
някои дали вече е получил този детски панталон http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-enfant-fille-retroussable … 6&prodcolor=1 отговаря ли си на номера

# 1 706
Две мъжки тениски и един дамски панталон колко ли ще тежат?

# 1 707
  • Пловдив
момичета
май имам анулирани неща
https://www.laredoute.fr/Account/Refunds.aspx
Какво да правя за първи път ми е?
Да пиша ли някъде?
Първо прочети първия пост,там ще разбереш кога ,къде и какво да пишеш,не може в крайна сметка да се отговаря по 100 пъти на един и същ въпрос,като вече е отговорено и написано в 1-я,ако пък ви е толкова омразен за четене(немога да си обясня защо е така  newsm78) прочетете поне темата от вчера и ще намерите отговора поне 15-на пъти........оффффф да идват тия колети и да се спре накрая че стана ужасно досадно  ooooh! тъкм си помислих снощи че е станало спокойно и ще почваме да четем само постове като на Desem(сори ако бъркам ника)

Ако не бях използвала ваучер, нямаше да имам никакви притеснения, щях да си искам ваучера по мейла. В Ме рембурсмант пише следното:
 Date de remboursement          Type de remboursement          Montant du remboursement   Mode de remboursement                                  Commande
le 20/02/2009                              ARTICLE MANQUANT                          22,50 ?                   REMBOURSE PAR LETTRE-CHEQUE                  N° 20090280657506
                                                                                                                                                                                                                       du 28/01/2009
Ще изчакам утре, за да видим какво ще се появи като цяла сума и ако не са ми включили сумата от използвания ваучер ще им пиша и ще обясня цялата ситуация. Аз така или иначе ще им пиша, за да ми пратят номера на ваучера по мейла. А днес ще мина през някой банкомат да видя какви са ми последните 5 транзакций, че на тази карта нямам банкиране.
Досега не съм попадала на такава ситуация във форума, ще пиша какво се е случило. Със сигурност знам, че от френска страна не са некоректни, за това съм и зпокойна, просто искам докато има хубави кодчета за намаления да си пусна поръчката и да използвам този ваучер.
sis7, при теб каква беше точно ситуацията, какво ти пишеше в Ме рембурсмант?
Мила моя случай е по различен,такъв като твоя лично от една година чета и не съм срещала да се коментира,мойто беше различно,просто в една поръчка от 14.01(която още я няма дееееее) имах олекотена завивка,и нея нали я отделят в отделен колет,изведнъж ми се появиха едни пари в картата на 11.02 и като си разгледах суивито се указа че ми е отказана,незнайно защо и направо са ми отблокирали парите. В мес ремб.... имаше само отказан артикул от другата част на поръчката.
Аз да ти кажа си мисля че по добре да им пишеш веднага,кофти е че е събота и неделя,но може пък да ти отговорят,първо от това което си дала,мисля че става въпрос за чек,не за ваучер.Ваучера изписват така в Mode de remboursement- Bon d'achat.А и токолкото схванах тяхната логика в повечето случай като сумата е по-голяма и е за цяла поръчка пращат чек,затова им пиши по бързо,не чакай втория ред,на мен от 11 месец имах така и си седеше само първия ред.Сега също имам един отказан от 19.02 и още го няма 2-я ред,понякога се бавят.А и тази сума неразбрах на целия артикул ли е,или само без твоя ваучер,който си ползвала......както и да е,не че има значение.Моя съвет е да им пишеш по скоро,че те пращат ваучера бързичко и да не са ти го пратили вече по пощата.после ще се разправяш с връщане и пак писаници.Успех и непременно пиши как се е развила ситуацията,за да знаем........а и още нещо ,беше писала дали се е получавал само подарък,аз така веднъж получих само полареното сако,но то пак беше с масата за игра и тя си дойде отделно,да  не вземат сега да ти пратят подаръка и да не ти върнат 6-те евро  Thinking

# 1 708
gul4i, и аз ги имам маратонките в черно. На сайта пише, че са изкуствена кожа, но на мен все още ми седи един етикет на стелката, където е показан знакът за естествена кожа. Изобщо не разбирам от кожи, и сега, когато има такива добри имитации изобщо не мога да твърдя, дали кожата е изкуствена или естествена. Обаче, според мен, маратонките са супер. Аз ги спуквам от носене, защото са ми страшно удобни. Поръчах ги +1 и са ми ок. Само дето цената беше много по-симпатична, когато ги купих аз.

# 1 709
  • Пловдив
Аз пък незнам дали трябва да и връщат тези 6евро след като са пратили само куфара-подарък.Ако сте обърнали внимание ,на всички оферти с подаръци пише,нещо от сорта(поне аз така го разбирам),че ако искате само подаръка изпращате 5.50е и ви го изпращат(в случая са си взели парите и са пратили подаръка)....даже ще цитирам:
** Les commandes sont prioritaires pour l'attribution des cadeaux. En cas de retour de l'ensemble de votre commande, la participation aux frais de traitement de votre colis ne vous sera pas remboursée si vous conservez votre cadeau. En cas d'annulation de l'ensemble de votre commande, les modalités applicables pour l'obtention de votre cadeau seront les suivantes. Si vous souhaitez néanmoins les recevoir sans commander, demandez les uniquement par voie postale jusqu'à 3 semaines à partir de la date d'envoi de cet e-mail, en indiquant le n° d'offre spéciale faisant référence à ce cadeau. Joignez un chèque ou un mandat poste de 5.50 ? à l'ordre de la Redoute, sous enveloppe neutre timbrée à l'adresse suivante: "A vous de jouer" 59881 LILLE Cedex 09. Votre cadeau vous sera livré dans un délai de 4 mois en fonction des stocks disponibles. En cas de rupture de stock, vous recevez un cadeau de valeur commerciale similaire. Si vous ne suivez pas ces modalités, votre demande ne pourra être traitée. Votre commande ne bénéficie pas de la livraison 24h Chrono.

А възстановената сума в рембурса си мисля ,че трябва да е с ваучера  newsm78  ама най-добре да ги питаш...

Последна редакция: сб, 21 фев 2009, 15:17 от ivanka1979

Общи условия

Активация на акаунт