LaRedoute.fr - 102 - Всичко за поръчката!

• 103 539
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 1 680
скоро питах ана пак да попитам
някай получил ли е колети от 15.01 и 20.01.
от провинцията съм, защо така се забавиха

Спокойно, аз чакам от 11.01,14.01,28.01,01.02.09
 smile3508
да ама една приятелка преди 10 дни получи от 29.01.

# 1 681
  • Burgas
gul4i, когато пише Tige cuir със сигурност е естествена кожа

# 1 682
Здравей те момичета, искам да си поръчам това http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6868185& … ue&ksource=-1 , но няма никакви размери, а и пише че се предлага в 4 размер, поне според моя преводач, та въпроса ми е дали е стол за възрастни или ... Малко сложно го обясних, но тук се предлагат и модели за деца, та се притеснявам, да не е детски.

Лелеее, дано не те объркам, ама според мен това е килимчето, а не стола  ooooh! Размери не са дадени  newsm78 Пише, че цвета е рае зелено и кафяво  Peace

да килимчето е

# 1 683
Здравей те момичета, искам да си поръчам това http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6868185& … ue&ksource=-1 , но няма никакви размери, а и пише че се предлага в 4 размер, поне според моя преводач, та въпроса ми е дали е стол за възрастни или ... Малко сложно го обясних, но тук се предлагат и модели за деца, та се притеснявам, да не е детски.

Лелеее, дано не те объркам, ама според мен това е килимчето, а не стола  ooooh! Размери не са дадени  newsm78 Пише, че цвета е рае зелено и кафяво  Peace
Благодаря ти много и на теб emimimi

# 1 684
Ох да се оплача
чакам доста колети
и един по точно от 13.01-много се бави
а преди седмица дойде колет от 30.01

чака ли някои друг от тая дата и дали само Бургаските са бавят?

# 1 685
#2gunfire #2gunfire #2gunfire

Пуснах поръчка на 28.01 , вече чаках да дойде , сега влизам и хоп - на 20.02.2009 отказан артикул - мъжка риза за 7 евро.
Видях писмото в шаблоните , да ми пратят номера на ваучера по мейл, но имам 2 питания: адреса на който трябва да го пратя laredoute@fr.redoute.com ли е ?
И трябва ли някъде в мейла да посоча клиентския си номер?

А пък и в

Има една цена от 700 евро за тая риза дето получих удар  #Crazy
А и кодовете защо са 2 броя , аз използвах долния - 23574  newsm78

За пръв път ми се случва , втора поръчка ми е , и още не съм в час.
Благодаря на отзовалите се предварително   bouquet

И аз ще се радвам да прочета нещо по въпроса....че и аз имам нещо подобно

Много странно и аз имам в това поле артикули за 1500 евро.
Но защо мислите , че са отказани.
В Mes remboursements нямам нищо.Само негърката.
 newsm78

# 1 686
  • Бургас
Аз си проверявам колета единствено ако ми връчат протокол за нарушена опаковка. Отказвам да подпиша, че съм го приела до момента, в който не проверя артикул по артикул дали всичко е вътре. Ако не му е скъсана опаковката - не го проверявам.

Теоретично - ако установиш липса при нарушена опаковка - какво следва?

Аз имах такъв случай с липсващ артикул и нарушена опаковка. Лятото беше, с колета от центовите цени.
Писахме в пощата протокол, после и в Централна поща (това в Бургас) молби, жалби и т.н. След месец ми пратиха писмо, че жалбата ми е заведена под не знам си какъв номер и ще се проведе разследване и от тогава ни вест, ни кост.
Все не ми остава време да проверя все пак какво се случва с това разследване. Не съм за парите, все пак става въпрос за един потник от 1 евро, но според мен, всичко е принципно!
От този случай нататък, само мога да похваля служителките в пощата (много добре се държат и са страшно любезни, пу-пу!). Не съм имала повече такова премеждие.

# 1 687
Днес получих от 11.02, а чакам още два от 21.01 и от 25.01 - тях още ги няма.... СПоделям, за да знаете информативно...

# 1 688
  • Дълбоката провинция

Пуснах поръчка на 28.01 , вече чаках да дойде , сега влизам и хоп - на 20.02.2009 отказан артикул - мъжка риза за 7 евро.
Видях писмото в шаблоните , да ми пратят номера на ваучера по мейл, но имам 2 питания: адреса на който трябва да го пратя laredoute@fr.redoute.com ли е ?

А пък и в

newsm78
Щом имаш негърка значи нямаш отказан артикул Peace

# 1 689

А пък и в

newsm78

Да не би да сте използвали чужди кодове и сега да ви налагат глоба? newsm78

Майтап! hahaha Ами отразяват си така някакви супернамалени неща, естествено, че няма да плащате по 700Е или 1500Е  Simple Smile И това, че са отделени съвсем не означава, че няма да ви ги пратят. Свързано е с кодовете, които сте използвали и с това дали кодовете биха действали на съответните артикули  Peace
Единият код е който си използвала, а другият е по някакво тяхно номериране, нищо не означава за нас.

Последна редакция: сб, 21 фев 2009, 14:01 от Fancy N

# 1 690

А пък и в

newsm78

Да не би да сте използвали чужди кодове и сега да ви налагат глоба? newsm78

Майтап! hahaha Ами отразяват си така някакви супернамалени неща, естествено, че няма да плащате по 700Е или 1500Е  Simple Smile
Единият код е който си използвала, а другият е по някакво тяхно номериране, нищо не означава за нас.

Ще почакаме да дойдат колетите и ще разберем newsm78

# 1 691
Тединка, преди да пускаш човечето с автоматите, дали би разгледала таблицата с помощта на преводач?
точно над редът с ризата пише, че следват стоки, към които намалението е неприложимо. цената на ризата си е 7 евро(нямам обяснение защо е умножена по 100, но при всички се появява така, не бива да те тревожи)

единият код е този, който ти си ползвала, а другият си е на Ла редут- с него сси обозначават съответното намаление, вероятно за тяхно удобство.
за да разбереш дали имаш отказан артикул, трябва да гледаш лес реимбурсмент, а не таблицата, която си посочила.

# 1 692
момичета
май имам анулирани неща

https://www.laredoute.fr/Account/Refunds.aspx

Какво да правя за първи път ми е?
Да пиша ли някъде?

# 1 693
момичета
май имам анулирани неща

https://www.laredoute.fr/Account/Refunds.aspx

Какво да правя за първи път ми е?
Да пиша ли някъде?

така никой неможе да види какво ти липсва.... това си е твоя акаунт  Simple Smile

# 1 694
Grett  , не се притеснявай - много сме,които чакаме от тези дати. Аз също чакам точно от 13.01, моя приятелка също, както и от 16.01. Други момичета от Бургас също писаха, че чакат, даже мисля че имаше и от по-ранни дати. На миналите намаления единият ми колет дойде след месец и половина, така че ще чакаме      Wink

Общи условия

Активация на акаунт