LaRedoute.fr - 102 - Всичко за поръчката!

• 103 389
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 660
Привет!За пръв път се включвам в темата. Пуснах си поръчка на 30.01.09 и получих съответно e-mail с начислените такси за обработка и доставка, но  в картата ми все още не е отразено плащане и поръчката ми си стои в сайта на Лардут в процес на обработка-докога ли?! При вас колко време трае цялата процедура?

Здравей фенке на Мечо Пух, и аз съм му фенка.  Laughing
Би ли прочела 1-вия пост на темата? Ще ти се изяснят много от въпросите, които биха ти изникнали в процеса на пазаруване. Особено това "В процес на обработка". Ще ти подскажа, че това не се променя дори и след като получиш поръчката.
А за неизтеглените суми - последните 10-тина страници на темата само това обсъждаме. Ако имаш желание и възможност, хвърли един поглед назад.

# 661
  • Варна
Мерси за подкрепата  bouquet

# 662
Аз ползвам на "ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОНА БАНКА"КРЕДИТНА КАРТА И ПОЛУЧАВАМ СЪОБЩЕНИЕ ВЕДНАГА СЛЕД ПОРЪЧКАТА ОТ КЪДЕ СЪМ ПОРЪЧАЛА И ПЛАТИЛА.

# 663
привет момичета! и аз с едно въпросче за дама, която в бг си взима 54 размер за горни дрехи и си е харесала ризи в сайта кой номер трябва да се поръча? гръдната е 120-125 талия 102 дали 50 ще е ок  newsm78 ?
Ехо и аз имам такива мерки но да ти кажа първо миналата година си поръчах риза 54 ибеше огромна ,след това си поръчвам 50/52 и са щест!

# 664
  • София
И така.Имам един проблем.Сега получих писмо по пощата от  Ларедут в което ме уведомяват,че една рокля и едни ботуши няма да пристигнат понеже са се изчерпали,а аз точно тях исках  #Cussing out
Уведомяват ме,че ще получа 41 евро par bon achat.До колкото разбрах от писмото ми дават някакъв код чрез който следващия път,когато си поръчвам тези парички ще са включени.Нали така?Или нещо греша?Като дам суивра ме команд в сайта гледам,че имам две remboursements/връщане на пари/.Едното чрез писмо-чек за 39 евро,което още така и не съм получила и другото е за 'bon achat'.Нещо не мога да го разбера...Моля за съдействие!

# 665
И така.Имам един проблем.Сега получих писмо по пощата от  Ларедут в което ме уведомяват,че една рокля и едни ботуши няма да пристигнат понеже са се изчерпали,а аз точно тях исках  #Cussing out
Уведомяват ме,че ще получа 41 евро par bon achat.До колкото разбрах от писмото ми дават някакъв код чрез който следващия път,когато си поръчвам тези парички ще са включени.Нали така?Или нещо греша?Като дам суивра ме команд в сайта гледам,че имам две remboursements/връщане на пари/.Едното чрез писмо-чек за 39 евро,което още така и не съм получила и другото е за 'bon achat'.Нещо не мога да го разбера...Моля за съдействие!

Сега и теб ще те препратя да прочетеш 1-вия пост на темата в частта й "За чековете и ваучерите".  Laughing Там е описано точно каквото те интересува.

# 666
  • София

Сега и теб ще те препратя да прочетеш 1-вия пост на темата в частта й "За чековете и ваучерите".  Laughing Там е описано точно каквото те интересува.
Абе аз уж гледах,ама не намерих.Пак ще проверя.Благодаря   bouquet

# 667
Алекс, шъ мъ извинш, ама малко ти иззех успокоителните услуги в съседната тема..  Rolling Eyes
Щи дам процент  Mr. Green .. ай 2% .. да ти се закръгли на 5% обработката  Hug

# 668
някой от вас да има тези маратонки http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport.aspx?productid … tegoryid=48250334 да ми каже дали се поръчва + 1 номер

# 669
  • Sofia
искам да си направя едно костюмче за работа и си харесах следните нещица:

сако

пола

панталон

Някой да си ги е поръчвал? Или да е доволен от друг костюм на прилична цена?

Искам да попитам конкретно за тази пола, при талия 77 и ханш 101 какъв размер трябва да поръчам?

# 670
  • Sofia
След като пуснах запитване кой е артикула за който ми пращат ваучер Сабине ме уведоми, че поръчката ми от 20.01 е пусната на 10.02, чак съм изумена, че е останало нещо налично та да ми го пратят.  Laughing
Също така сумата беше сбор на 3 артикула, до сега винаги един по един са ги изреждали, явно времето и персонала вече са им кът.

# 671
искам да си направя едно костюмче за работа и си харесах следните нещица:

сако

пола

панталон

Някой да си ги е поръчвал? Или да е доволен от друг костюм на прилична цена?

Искам да попитам конкретно за тази пола, при талия 77 и ханш 101 какъв размер трябва да поръчам?

Тоз костюм майка ми си го хареса..
С подобни мерки е .. иска 40 номер.. Толкоз взима от Дика..
А специално дали ще й стане.. докато не дойде не знам Simple Smile Ама не съм го и поръчала още  Mr. Green

# 672
Е как не взимат бе,до сега една мацка от Ст.Загора ми поръчва(това ми е първо поръчване самостоятелно) и ми е казвала че плаща 3лв. в пощата при получаването на кашоните в пощата  Shocked Rolling Eyes
От началото на 2008 год в Стара Загора събират такса 5 лв - за всякакви пратки от Редута - всичко се получава от пощенски клон. Преди това таксата беше пак твърда - 1,10 лв. Поне за Централна поща е така. Ако в някоя квартална вземат по-малко, не знам. Ама няма логика да е така.
Я да използвам темата и да се оплача - само моята поръчка от 10.01. май я няма още!

Абе кви са тия такси тез нещо изумиха ли се на какво основание са?
Изумени са отвсякъде, desiniko  Joy hahaha Ама добре припечелват от Ларедутската ни компания  Wink

sladka hapka, то логика няма. Twisted Evil
 Поне за София, след дълго проучване установихме, че таксата от 4 лв. ни се взима неправомерно, тъй като сме в ЕС и междуобщностните пратки не подлежат на митнически контрол. А тези 4 лв. са за представяне пред митница на пратки подлежащи на митнически контрол, както пише в ценоразписа на БГ Поуст Thinking. питах началника на РПС само ние в София ли спазваме тоя ценоразпис, а другите градове са в грубо нарушение, той ми отговори -" Ами да!". Но, дори след тази констатация нищо не се промени. Tired Поне колетите да почнат да идват по клонове, а не на митница... за това си мечтая  Mr. Green
За другите градове незнам какво обясняват... Обикновено отсичат- митническа такса. Ама за какво, защо, никой не казва( не че знаят служителите).
A в Бургас такива такси няма (пу-пу) - пратките се получават на гишета малки пакети и съответно колети. Според мен не е редно да ви взимат такса. Що не се обърнете към някоя телевизия да раздуха въпроса. Я как смениха срока на годност на лещите  Mr. Green

# 673
  • Пловдив
Моля някой да ми обясни.
Пускам поръчка на стойност 42.47 евро. Доставката е 5 евро, които са включени в цялата сума. На следващата стъпка, ми дава такса за опаковка 2.62 евро, което както и да го смятам не са 5% от стойността на поръчката. Реших, че аз нещо съм в грешка и проверих тук: http://www.laredoute.fr/Help/popup_domtom.aspx Ясно е написано Union Européenne - 5% du TOTAL marchandise facturée.
Не съм за тези 50-60 цента, ама ми стана интересно окъде се получава тази разлика.  newsm78

Хм и мен сега ме сюрпризираха неприятно... Пък и на 200 и кусур евро си е сума допълнителни 2%  Embarassed... почти 1 блузка амахааааааа

# 674
Бря... тез французи не са нормални. Пуснах поръчката преди час, вече е фактурирана. А и е вечер, все пак... Shocked
Досега такава скорост не ми се беше случвала.

Общи условия

Активация на акаунт