LaRedoute.fr - 102 - Всичко за поръчката!

• 103 985
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 1 110
  • Перник
Може ли ако някой има под ръка линка към черните маратонки на адидас да ми го пусне?  Hug Прегледах цялата тема отново и не го срещам  Thinking Предварително благодаря

Сложила съм ги в кошницата, но като щракна в/у тях ми излизат по реф. номер - 5520720

# 1 111
  • Бургас
Девойки, четох първа страница, но не видях някъде да пише има ли начин да се разбере какво ми е отказано от поръчаните неща? В "Mes remboursements" имам посочена една неясна сума - в смисъл нямам артикул на тази цена в поръчката, явно са повече  newsm78. Та мога ли да разбера или като дойде пратката ще ми бъде изненадка  Crazy ?
Освен това в "ARTICLE MANQUANT" са посочили сумата от 13.65 евро, докато в следващото известие за чека или както там се превежда (bon d'achat)  са посочили друга сума -  14.33 евро.
Четох и не видях никъде нищо по въпроса, ако някой е наясно да сподели  Hug

Толкова си чела да ти кажа  Laughing Сумата е винаги обща за отказаните неща от една поръчка, без значение колко са, като 14,33 ти е сумата с 5-те% за обработка  Peace
Благодаря на mamaB, evka, sis- Hug успокоихте ме, че не съм духче и излязох от кризата  Mr. Green

# 1 112
Здравейте!
Някой от вас поръчвал ли е зелената детска триколка - колелото, което може да се бута от мама, за 74.99 евро.
За колко време ви пристигна?
Поръчах го днес, заедно с бебешки дрешки от намаленията. Дали ще пристигнат до 07.03, че тогава имаме рожден ден?

Идея нямам, едно от момичетата го чакаше за Коледа а дойде началото на този месец. Mr. Green Колелото съм го пуснала на 14.02 пък да видим.Питах дали играчките се бавят повече ама така и не разбрах. Дрехите ти ще пристигнат отделно от триколката- обаче кое ще е първо............

На момичето, което го чакаше за Коледа й бяха пратили грешна поръчка, та се наложи да я връща и тогава чак й изпратиха колелото. Затова се забави толкова. Аз като поръчах например масата за игра ми се бави точно 1 месец. Колелото го поръчах на 16.02, заедно с една бебешка пола и са ми фактурирани отделно, със сигурност ще дойдат разделени. Така беше и с масата, дрехите ги получих на поща около 1 седмица преди да пристигне самата маса. Ами ще чакаме, който го получи първи да сподели  Wink

# 1 113
ееее тези от ларедута прекаляват Crossing Arms поръчката ми от 9 януари още я няма #Crazy

# 1 114
И аз да задам един въпрос относно отказан артикул. Днес за пореден път проверявам"remboursements " и пак имам отказан такъв, само че този път вместо "ARTICLE MANQUANT" е изписано "Remboursement somme due". С помощ на преводача излиза, че това е възтановяване на дължима сума. Моля за  Praynig френскоговорящите майки.
Благодаря предварително за отговора.

# 1 115
И аз да задам един въпрос относно отказан артикул. Днес за пореден път проверявам"remboursements " и пак имам отказан такъв, само че този път вместо "ARTICLE MANQUANT" е изписано "Remboursement somme due". С помощ на преводача излиза, че това е възтановяване на дължима сума. Моля за  Praynig френскоговорящите майки.
Благодаря предварително за отговора.

Възстановяват ти сумата за отказания артикул. Не е втори отказан артикул.

# 1 116
 smile3525 Благодаря Алекс  bouquet

# 1 117
  • София
Толкова си чела да ти кажа  Laughing Сумата е винаги обща за отказаните неща от една поръчка, без значение колко са, като 14,33 ти е сумата с 5-те% за обработка  Peace

Това за сумата ясно, мен ме гризе да разбера какво ми е отказано преди да дойде колета  Mr. Green Има ли начин?

# 1 118

Това за сумата ясно, мен ме гризе да разбера какво ми е отказано преди да дойде колета  Mr. Green Има ли начин?

Не. Освен ако не си смяташ артикул по артикул.

# 1 119
Момичета дайте линк към нещо евтино от новата колекция че не мога да ползвам БД Praynig Нещо не става като пробвах да добавям.. ooooh!

# 1 120
Момичета дайте линк към нещо евтино от новата колекция че не мога да ползвам БД Praynig Нещо не става като пробвах да добавям.. ooooh!

Заповядай: http://www.laredoute.fr/vente-taies-polycoton-uni-la-redoute-ess … tegoryid=51020829

# 1 121
  • Sofia

Не. Освен ако не си смяташ артикул по артикул.
Напротив, има, пишеш им и те ти казват кой артикул ти е отказан точно с размер, референтен номер и описание.

# 1 122
  • Бургас
...
Благодаря на mamaB, evka, sis- Hug успокоихте ме, че не съм духче и излязох от кризата  Mr. Green
Аааа, не е винаги Wink На мен са ми отказвали два артикула от една поръчка в един и същи ден с отделни суми и после ми дойдоха два отделни ваучера Laughing
И не си духче Naughty, аз винаги, като кажеш, че има  редутски кашони в 5-ти клон и бягам да си проверя пощенската кутия Crazy
Между другото, откакто си смени ника, все ме сърбят пръстите да питам откъде идва това Качика Mr. Green

# 1 123
Здравейте!
Някой от вас поръчвал ли е зелената детска триколка - колелото, което може да се бута от мама, за 74.99 евро.
За колко време ви пристигна?
Поръчах го днес, заедно с бебешки дрешки от намаленията. Дали ще пристигнат до 07.03, че тогава имаме рожден ден?

Идея нямам, едно от момичетата го чакаше за Коледа а дойде началото на този месец. Mr. Green Колелото съм го пуснала на 14.02 пък да видим.Питах дали играчките се бавят повече ама така и не разбрах. Дрехите ти ще пристигнат отделно от триколката- обаче кое ще е първо............

На момичето, което го чакаше за Коледа й бяха пратили грешна поръчка, та се наложи да я връща и тогава чак й изпратиха колелото. Затова се забави толкова. Аз като поръчах например масата за игра ми се бави точно 1 месец. Колелото го поръчах на 16.02, заедно с една бебешка пола и са ми фактурирани отделно, със сигурност ще дойдат разделени. Така беше и с масата, дрехите ги получих на поща около 1 седмица преди да пристигне самата маса. Ами ще чакаме, който го получи първи да сподели  Wink

Аз съм момичето с колелото Grinning, или по-известна с "трите масички" Mr. Green
Да поясня, поръчах още през ноември колелото и една масичка, но вместо това получих 3 масички. Французите бяха коректни и оправиха грешката за тяхна сметка. След като го пуснаха реално пристигна за около месец. Сега като минаха намаленията, се надявам да е по-бързо. Аз също чакам още едно колело, което поръчах за приятелка. Надявам се да ви хареса, при нас е голяма радост с него Grinning

# 1 124
Момичета имам един въпрос :

Наумила съм си да си взема олекотена завивка от гъши пера и пух т.е. натурел както се води в LaRedoute.

Въпроса ми към по -опитните от вас е намаляли ли са някога "натуралните" олекотени завивки до под 50Е , ако да ще изчакам , ако не да поръчвам сега. Размера няма значение, бих си взела 140/200, бих си взела и 200/200. Вярно че разликата е доста в цената. Въпроса ми е принципен.

Кофтито е, че не ми хваща никакъв код за "по-така голямко" намаление, само някакви сакове, чанти и куфари.

Помогнете ми моля в тази ми чуденка.

Общи условия

Активация на акаунт