LaRedoute.fr - 102 - Всичко за поръчката!

• 104 008
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 1 125
Момичета дайте линк към нещо евтино от новата колекция че не мога да ползвам БД Praynig Нещо не става като пробвах да добавям.. ooooh!

Заповядай: http://www.laredoute.fr/vente-taies-polycoton-uni-la-redoute-ess … tegoryid=51020829

Алекс благодаря ти че винаги се отзоваваш на молбите ми Hug Туй само в бяло май е евтино..сега ще търся и друго, че бели не ща.

# 1 126
И аз да задам един въпрос относно отказан артикул. Днес за пореден път проверявам"remboursements " и пак имам отказан такъв, само че този път вместо "ARTICLE MANQUANT" е изписано "Remboursement somme due". С помощ на преводача излиза, че това е възтановяване на дължима сума. Моля за  Praynig френскоговорящите майки.
Благодаря предварително за отговора.

Възстановяват ти сумата за отказания артикул. Не е втори отказан артикул.
И на мен така излизат ми всички поръчани артиколи на remboursements на единия ми пише Remboursement somme due а на другия артикул ARTICLE MANQUANT  просто ми е толкова обаркано че незнам в крайна сметка ще чакам ако престигне нещо хубава ако е валчер пак добре..

# 1 127
  • София
Не. Освен ако не си смяташ артикул по артикул.
Merci beaucoup, девойки французойки   bouquet
Бляк -  на тази нафрашкана до горе кошница няма начин да почна да правя комбинации  Mr. Green
На прима виста мернах два артикула, чийто сбор дава точно тая сума  Thinking
Дано не съм права, щото единия артикул е сутиен дето много си го искам  Whistling

# 1 128
И аз да задам един въпрос относно отказан артикул. Днес за пореден път проверявам"remboursements " и пак имам отказан такъв, само че този път вместо "ARTICLE MANQUANT" е изписано "Remboursement somme due". С помощ на преводача излиза, че това е възтановяване на дължима сума. Моля за  Praynig френскоговорящите майки.
Благодаря предварително за отговора.

Възстановяват ти сумата за отказания артикул. Не е втори отказан артикул.
И на мен така излизат ми всички поръчани артиколи на remboursements на единия ми пише Remboursement somme due а на другия артикул ARTICLE MANQUANT  просто ми е толкова обаркано че незнам в крайна сметка ще чакам ако престигне нещо хубава ако е валчер пак добре..

Едният ред е цената на артикула.
Другият ред е цената на артикуля плюс 5-тте процента такса обработка.
Ще пристигне ваучер в писмо в пощенски плик.

# 1 129
Здравейте мами, имам притеснение....в първата си поръчка съм пропуснала да напиша пощ.код на града....какво става в такива случей...името на града достатъчно ли е за да пристигне
Аз също първия път не бях написала и си мислех същото но нямах проблем.Смятам че градът е достатъчен

# 1 130
Момичета някой поръчвал ли е това яке
 http://www.laredoute.fr/vente-blouson-demi-zippe-umbro.aspx?prod … tegoryid=48250206     
че много ми харесва за мъжа ми,но мисля че няма L.Може ли някой да ми каже 88/95 на какво отговаря.Благодаря предварително.

# 1 131
Моля за помощ !
Изчетох първа страница няколко пъти. Изчетох и примерните писма.
Днес пуснах поръчка за 160 лв. Правех опити от вчера и постоянно ми празнеше кошница или прекъсваше връзка. Днес от щастие ,че най-после съм успяла-написнах бутона за потвърждение 2-3 пъти да не прекъсне пак и съответно... от банката ми дойдоха 4 СМС-а за блокирана сума SadДали съм поръчала 4 пъти едно и също?! Как да оправя нещата сега?

# 1 132
мОЛЯ ЗА ПОМОЩ! Изчетох първа страница няколко пъти. Изчетох и примерните писма.
Днес пуснах поръчка за 160 лв. Правех опити от вчера и поспоянно ми празнеше кошница или прекъсваше връзка. Днес от щастие ,че най-после съм успяла-написнах бутона за потвърждение 2-3 пъти да не прекъсне пак и съответно... от банката ми дойдоха 4 СМС-а за блокирана сума SadДали съм поръчала 4 пъти едно и също?! Как да оправя нещата сега?

Провери си Suivre mes commandes колко поръчки имаш.
Ако си поръчала 4 пъти, пишеш веднага на адреса от 1-вия пост да анулират три от тях.
Също така кликни на Toutes mes commandes и виж колко поръчки имаш от днес.

# 1 133
  • Варна
Е, може ли да се получи 4 пъти да поръчаш едно и също? Нали след регистрирането на всяка поръчка, се изпразва кошницата?  newsm78

# 1 134
Offre spéciale non appliquée. Causes indiquées ci dessous. Пак не става ooooh! ooooh! ooooh!

Последна редакция: чт, 19 фев 2009, 11:24 от Kpuccu

# 1 135
  • Стара Загора
Здравейте мами, имам притеснение....в първата си поръчка съм пропуснала да напиша пощ.код на града....какво става в такива случей...името на града достатъчно ли е за да пристигне
Аз също първия път не бях написала и си мислех същото но нямах проблем.Смятам че градът е достатъчен

Grinning благодарско....бях се притеснила...а никой не каза да му се е случвало...

# 1 136
Точно това питах всъщност,взможно ли е? Дали се е случвало на някой. За сега в Suivre mes commandes няма още отразено нищо. Ще изчакам малко и ще споделя с вас. Благодаря ви.

# 1 137
Здравейте, някой дали има тези да даде отзиви и дължината на стелката на номер 36 или 37.

http://www.laredoute.fr/vente-ballerines.aspx?productid=32413533 … tegoryid=57055160
Благодаря

# 1 138
Offre spéciale non appliquée. Causes indiquées ci dessous. Пак не става ooooh! ooooh! ooooh!

Ето линк какво ми пише на талона за да може да ми помогнете :
Имам същия код и с калъфката,която даде Алекс1 стана  Embarassed Но нека не го обсъждаме тук,все пак има тема за кодовете  Hug

# 1 139

[/quote]
Имам същия код и с калъфката,която даде Алекс1 стана  Embarassed Но нека не го обсъждаме тук,все пак има тема за кодовете  Hug
[/quote]

Сори, направо се отнесох.Вярно не е за тук.Ами ще пробвам с нея.Благодаря...А има ли как да се търсят артикули по нова колекция?Ако има може ли линк?

Общи условия

Активация на акаунт