LaRedoute.fr - 102 - Всичко за поръчката!

• 104 000
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 1 335
  • Бургас
Моля някой ако си е поръчвал калъфки за дългите възглавници, да сподели каква форма имат. Реални размери също. Вътре само обла възглавница ли може да се пъхне? Може и на лични. Благодаря!

Размерите им са каквите са дадени в сайта - 180 - дължина, на ширина 30-40 см. Те са за обла възглавница, не се сещам за какво друго могат да се ползват - може би най-много за тясна бебешка възглавничка могат да се отрежат и да стигнат за 2-3. От двете страни са отворени. ти какво искаш да пъхаш вътре?

Една мама ми писа на лични и се оказа, че моите възглавници идеално ще влязат вътре. Два броя. От тези анатомичните с дупките.
И аз потвърждавам-поръчвам си обикновено такава и като я отрежа през средата се получават две калъфки, които идеално пасват за анатомичните ни дунапренени възглавници  (ширината на моите е около 42 см) Peace

# 1 336
С чека, който ми пратиха процедирах както е описано на 1 страница - изпринтих си поръчката и я пратих с чека. Обаче Сабине ми върна отговор, че така не бива да се прави по ред причини, най- основателната от които е, че нещата в кошницата може да свършат, докато получат писмото. Написала ми е всъщност, че в такива случаи се изпраща само чека с искане за ваучер за он-лайн пазаруване. Така било най-сигурно.

Ми що тогава, по дяволите, пращат чек?
Тези малоумни ли са???

Май найстина са се побъркали тия хора... Създават си излишна работа - да издават чекове и после да ги анулират  #Crazy

# 1 337
Днес си получих поръчката от 9.02 на пощата. Това якенце много ми хареса http://www.laredoute.fr/vente-doudoune-enfant-fille.aspx?product … tegoryid=23112482, взех 94 на дъщеря ми, в момента носи 86 и единствено ръкавите са и малко дълги. Иначе и е добре.
Тези джинси надминаха очакванията ми. Взех си ги за вкъщи, но се оказаха доста сполучливи.Единствения недостатък е, че са с ластик и нямат копче, но се преживява. Нося 38 номер, поръчах 162 и са ми точни.http://www.laredoute.fr/vente-le-pantalon-velours-lave.aspx?prod … tegoryid=38151968
Една жилетка на малката от кръглите цени-4 евро, с джобчета, сега не я намирам също е много хубава, но пак на дължина е добре, ръкавите са дълги. Другите неща са коментирани многократно. Чакам още поръчки от януари, дори и за пощата и ги няма.Даже вчера са ми отказали артикул.

# 1 338
# 1 339
  • Sofia
Добре де, ма аз не виждам логика - приемат поръчката, блокират парите и после изведнъж - воала, отказ! За кво им е това упражнение, не си ли следят наличните количества?
Гарантират си минимален оборот след намаленията:само аз от първите 3 поръчки имам  отказани артикули за 76е, сега искам,не искам ще трябва да пазарувам.А колко са като мен....Разделяли са ми поръчка на 2 и са теглили парите на 2 части- значи може, но не го правят.Аз лично съм решила да си събера всички ваучери и след намаленията да пиша на Сабине, че искам 1 чек за цялата сума.Ако мине номера ще си го осребря в банка и ще  похарча парите както и където аз реша.Защото не е редно да ми блокират парите за толкова дълго , да не изпълнят поетия ангажимент и да ги върнат след време по начин, който ме задължава пак да им ги дам.

# 1 340
С чека, който ми пратиха процедирах както е описано на 1 страница - изпринтих си поръчката и я пратих с чека. Обаче Сабине ми върна отговор, че така не бива да се прави по ред причини, най- основателната от които е, че нещата в кошницата може да свършат, докато получат писмото. Написала ми е всъщност, че в такива случаи се изпраща само чека с искане за ваучер за он-лайн пазаруване. Така било най-сигурно.

Тези малоумни ли са???

Май найстина са се побъркали тия хора... Създават си излишна работа - да издават чекове и после да ги анулират  #Crazy
Ами с чека връщат парите един вид, друг е въпросът, че на нас не ни е изгодно да го осребряваме...
На мен засега само ваучери ми се очертават, за сметка на това всеки ден се появява по един новичък...що и поръчките не пристигаха така... #Cussing out

# 1 341
А може ли да питам , ако ваучера е на по-голяма стойност, отколкото искам да похарча наведнъж - как се процедира тогава? И нали стойността на поръчката трябва да е мин 10 евро?

# 1 342
Момичета тези които сте поръчвали прахосмукачката на митница ли ви дойде?На мен в суивито ми пише да я чакам в къщи newsm78

# 1 343
  • София
Тези малоумни ли са???

Ми хората са си прави. Докато сам не уточниш начин на връщане на парите, те са задължени да ти ги върнат "кеш",т.е. чек. Принципно не могат да те задължат да си изхарчиш парите при тях като нещо е изчерпано.

А може ли да питам , ако ваучера е на по-голяма стойност, отколкото искам да похарча наведнъж - как се процедира тогава? И нали стойността на поръчката трябва да е мин 10 евро?

Ей Алекс  се съсипа да събира инфо,че и отделен сайт направи с подробни обяснения кое, как  и защо.  Погледни първия пост обяснено е съвсем подробно. Peace

# 1 344
Момичета тези които сте поръчвали прахосмукачката на митница ли ви дойде?На мен в суивито ми пише да я чакам в къщи newsm78

Пише "на домашния ти адрес", т.е ще получиш известие да идеш до митницата да си я вземеш. До вкъщи им ги носят само на французите.

Получава ти се остатък и ти изпращат нов ваучер с остатъка.
Стойността на поръчката трябва да е минимум 10 евро, ако плащаш с банкова карта.  Причината е, че някои банки отказват международни транзакции под 10 евро. Ако плащаш само с ваучер, няма проблем.

# 1 345
момичета от толкоз поръчване на маратонки стигнах до извода че незнам кои номер обувки нося. Sad Поръчах едни пуми 37 номер,не ми станаха.Адидас черен който уж отговаря ми стана номер 38.Тези Найк  http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-nike.aspx?prod … tegoryid=48249797    който уж трябва да се поръчват с номер по големи ,моя 37 си ми стана  newsm78  Няма ги другите да ви ги покажа.

# 1 346
Благодаря за обяснението, Алекс1 !
Точно това не съм го чела , а претендирам че редовно чета. Явно може и още!
Лека вечер .

# 1 347
добре де, все чета, че чековете не са изгодни за осребряване. ама колко аджеба неизгодни са?
щото аз имам вече 4 отказани артикула и кой знае колко още ще откажат докато обработят и последната ми поръчка.
и изобщо - не мога да му хвана спатиите на това намаление. кога какво идва, защо нещо го няма, а аз го виждам налично на същата цена, защонякои откази са с 5% върху сумата,а  други не са, защо имам суми на отказани артикули, които не се приближават нито с 5те процента, нито без тях, до сумата от фактурата и др. подобни неща, за всеки отказ ли трябва да си пишем със сабинето или мога да изчакам отказите да стант 10 и след това да пиша, че искам чек/ваучер за цялата сума и др. такива. сега си трая само и се възмущавам за какво ажеба ще ги похарча тия пари, като вече накупих достатъчно багаж и просто нямам нужда от друг.
така де - някак не мога да се оправя тоя път. а уж съм от старите харчещи и чета и в темата редовно  Rolling Eyes

# 1 348

Пише "на домашния ти адрес", т.е ще получиш известие да идеш до митницата да си я вземеш. До вкъщи им ги носят само на французите.

Туй исках да кажа де Joy ама нали днес не съм в час..Предните бяха за поща, вероятно защото не бяха много обемисти и тежки..Значи на митница си идва..Мерси!  bouquet

# 1 349
Толкова си чела да ти кажа  Laughing Сумата е винаги обща за отказаните неща от една поръчка, без значение колко са, като 14,33 ти е сумата с 5-те% за обработка  Peace

Това за сумата ясно, мен ме гризе да разбера какво ми е отказано преди да дойде колета  Mr. Green Има ли начин?

Не. Освен ако не си смяташ артикул по артикул.
Според мен има начин да видиш отказаните артикули.След като влезеш в remboursements под и над реда с конкретния артикул има mes commandes  en cours-натискаш там и ти излиза нещо като суивито,но без отказаните артикули.При мен поне е така Grinning

Общи условия

Активация на акаунт