LaRedoute.fr - 102 - Всичко за поръчката!

• 104 072
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 1 350
добре де , като откажат Артикули - пращат ваучери , чекове , кодове.....
а не може ли да ми върнат парите / тоест да не ги дръпнат / за тези артикули , които липсват , без да ми пращат ваучери ?

# 1 351
Цитат
добре де, все чета, че чековете не са изгодни за осребряване. ама колко аджеба неизгодни са?

Скоро се разправях с връщане на чек към Редутци. Та покрай това реших да проверя в ОББ колко ще ми излезе осребряването му - нещо от порядъка на 15лв. ми казаха, което никак не е малко. И срока на получаване на парите е един месец! Предпочетох да им върна чека и да си искам ваучер.

Днес пък се разправях с връщане на едни объркани от тях боти. Пратих  им и разписката, за да я осребрят.

Напоследък започнах да се изнервям с Редутци. Ще взема да им обява и аз малък бойкот. Mr. Green

# 1 352
  • София
да попитам дали ви се е случвало :
направих си нов акаут, пуснах поръчка и се като влезна освен мойта виждам и поръчка
от 12/12/2006  Shocked
навсичкото отгоре пише, че не е платена  smile3517

# 1 353
  • Дълбоката провинция
Толкова си чела да ти кажа  Laughing Сумата е винаги обща за отказаните неща от една поръчка, без значение колко са, като 14,33 ти е сумата с 5-те% за обработка  Peace

Това за сумата ясно, мен ме гризе да разбера какво ми е отказано преди да дойде колета  Mr. Green Има ли начин?

Не. Освен ако не си смяташ артикул по артикул.
Според мен има начин да видиш отказаните артикули.След като влезеш в remboursements под и над реда с конкретния артикул има mes commandes  en cours-натискаш там и ти излиза нещо като суивито,но без отказаните артикули.При мен поне е така Grinning
Явно не така... newsm78При мен всичко си е там smile3506.Сега ще се пръсна от любопитство и от яд smile3515 какво са ми отказали,а сумата със сигурност ми е сумирана!

# 1 354
Здравейте момичета, на 24 януари си направих първата поръчка, като в нея имам и код за подарък комплекта куфари. До сега ни вест, ни кост от пратката. Ако е много тежка, в нея има чифт обувки и 5 дрешки, на митницата ли да я чакам, или по пощата. Ако някоя от вас е имала пратка с тези куфари нека да ми каже как и е пристигнала, че вече се притеснявам дали въобще ще ми пратят нещо.  Sad

# 1 355
Здравейте момичета, на 24 януари си направих първата поръчка, като в нея имам и код за подарък комплекта куфари. До сега ни вест, ни кост от пратката. Ако е много тежка, в нея има чифт обувки и 5 дрешки, на митницата ли да я чакам, или по пощата. Ако някоя от вас е имала пратка с тези куфари нека да ми каже как и е пристигнала, че вече се притеснявам дали въобще ще ми пратят нещо.  Sad
100% си за митница Peace

# 1 356
  • някъде в България
Извинявам се за спама отново  Embarassed, но може ли някой да ми даде реф.№ на тези дънки, преди намалението от 15%.
И за да не си пиша все едно и също ето и малко снимки
палтенцето е №86 и е точно според мен. Малката е на 1,6м. и й е малко голямо (набира се нагърба, иначе отпред стои добре)
тези блузи са страхотни. Полото има много хубава кройка, а пък блузката е много фина и почти не се разтяга, но е доста широка. Тънка е и даже леко прозира.
А тези много ми харесаха, и сега поръчах отново по-голям номер. Особено горното е страхотно и е подходящо и за лятото.
това №81 е страхотно, но е страшно несъразмерно. Долната част изобщо не й стана, като я пробвахме преди да навърши 1г., но пък якенцето е супер.
На това поло нямам снимка, но е страхотно. Надмина очакванията ми. Поръчах го само за да си закръгля сумата. Короната е сребърна и стои много добре на черното.

# 1 357
от прочетеното до тук и писаното, реших утре да не се разкарвам напразно до митница, ще чакаме, ама вече ми се изчака чакалото  Whistling сори за спамчето  Mr. Green

# 1 358
  • Бургас
100% си за митница Peace
Каква митница Shocked Милион пъти казахме, че в Бургас на митница не се ходи ooooh!
Ренка, рано ти е да се притесняваш, в пощата ще ти дойде колета, има време, хората чакат от началото на намаленията още Rolling Eyes

# 1 359
100% си за митница Peace
Каква митница Shocked Милион пъти казахме, че в Бургас на митница не се ходи ooooh!
Ренка, рано ти е да се притесняваш, в пощата ще ти дойде колета, има време, хората чакат от началото на намаленията още Rolling Eyes
sorry но изобщо не погледнах от къде е  Blushгрешката е моя  bouquet

# 1 360
  • Варна
Да докладвам за тези, които са от Варна - ходих до митницата и имаше само 9 пакета получени и то от стари дати. Нищо ново не е получавано от преди 1 седмица.
Който има нещо от средата на януари да ходи да си го получава.

А в нашия пощенски клон N2 имало само един пакет с адрес от Генерал Колев. Cry Cry
За мен нищо и този път Rolling Eyes

Мерси за информацията, явно пак няма нищо за мен... Tired

# 1 361
  • Пловдив
Аз да се оплача-получих тези наистина страхотно красиви и елегантни обувки-

39 номер,четох тук,че си отговарят и поръчах моят номер.Е,да обаче не! Thinking Доста по-малки са.Стелката на 39 номер е 24,5 см.За сравнение на другият модел,който поръчах същия номер стелката е 25,5 см. Много моля,ако някой има тази красота 40 или 41 номер и са му големи да ми пише.А моите 39 ги заменям за тях или ги продавам.Взех ги когато бяха намалени  Flutter

# 1 362
kangel, много ти е сладка манекенката и как позира само  Laughing

И аз замислям бойкот на Редута  Crossing Arms Нямам отказани артикули засега, но не е късно, щото и поръчките ми ги няма  Mr. Green И центови цени нямаше; а бе направо съм на път да им се разсърдя  Naughty

# 1 363
Много ви благодаря за бързите отговори, явно ще си чакам да ми пратят известие.   bouquet

# 1 364
zornitsa04,   bouquet
втора година пазарувам от редута и никога нямаше да се сетя как се проверява кое точно ти е отказано...
току-що проверих и ми се изясниха липсващите парцалки

Общи условия

Активация на акаунт