LaRedoute.fr - 102 - Всичко за поръчката!

• 104 000
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 1 380
  • София...........
И сега отчет от мен Simple Smile
Днес получих поръчка от 09.02 на поща:
 - една тюлена блузка от 2 Е шарена лилавикава сега я няма размер 34/36 става ми на косъм Wink (но моята преобладава черното,а не лилавото)
 - това потниче от 4 Е размер 38/40 цвят тъмно синьо - страхотно е

- тази парка от 3 Е размер 40 е големичка ми е , но с някакво коланче ще я приспособя, защото много ме кефи

- мъжка риза с дълъг ръкав рее за 3 Е размер 41/42 си отговаря точно и изглежда много по-добре от катинката в сайта (не я намирам)

Чакам няколко поръчки от дати преди тази :
15.01 ; 17.01 ; 24.01 и ................

# 1 381
Вече и аз ще изрева - 2 седмици нямам ни вест, ни кост, ни известие от митницата, а чакам поръчки от 11.01., 21.01. и т.н.  #Cussing out

# 1 382
Това еластично ли е?

# 1 383
Вече и аз ще изрева - 2 седмици нямам ни вест, ни кост, ни известие от митницата, а чакам поръчки от 11.01., 21.01. и т.н.  #Cussing out

Днес ми отговориха за поръчката от 11- ти да имам търпение,че е пратена на 22 -ри  Mr. Green

# 1 384
  • София...........
Забравих да ви кажа какво забелязах  Embarassed
Досега поръчките ми (до момента получени 4 )са пратени от Франция на другия ден след като са ми изтеглили сумата и при вас ли е така?

# 1 385
sVeshti4ka,  напълно съм съгласна с тебе. И мен така ме ядосаха. Правя поръчка заради нещо, и добавям разни неща да не е само то и те не ми го пращат. Наистина има други места и те не правят тези номера.  Peace

# 1 386
Айдееее, и аз с отказан артикул.В поръчката ми от 26-ти, отказан на 18.02 на стойност 6Е.
Подозирам, че е сутиен, но кой точно, ще разбера като дойде.Така се надявах да не се занимавам с ваучери.
Дано в другите поръчки от февруари да нямам отказани, че всичко си ми харесва дато съм го поръчала.

# 1 387
Да бе, какво стана с тези пъръчки, нещо напоследък много се бавят аз чакам от 14 януари за едни приятелки и направо взех да се притеснявам.

# 1 388
  • София
sVeshti4ka,  напълно съм съгласна с тебе. И мен така ме ядосаха. Правя поръчка заради нещо, и добавям разни неща да не е само то и те не ми го пращат. Наистина има други места и те не правят тези номера.  Peace
Е, аз не мога да се сърдя, ако нещо е свършило, - все пак много народ пазарува. Сърдя се, когато моля да се анулира една от дублираните поръчки заради техническия проблем на сайта им, пиша им 2 мин. след направената грешка, а те ме баламосват един месец, като реално съм в правото си да се откажа.  Peace

# 1 389
  • Перник
Добро утро, на всички Hug Прочетох написаното от снощи и сега ми направи впечатление, че като вляза в Сюйвито отказаният ми артикул, който е в рембурс..., вече не е при артикулите от поръчката ми Rolling Eyes А там преди изобщо не поглеждах. Все си мислех, че нещата са си едни и същи и няма промяна. А относно блокирането на парите и изпращането на поръчките, не може да няма връзка. От Ларедута заявяват в банката да им блокират съответната сума и като представят документ, че пратката е изпратена, от банката им дават парите. Та ако парите са изтеглени, почти е сигурно, че пратката вече пътува. Ама моите суми все още са си само блокирани Sad

# 1 390

Според мен има начин да видиш отказаните артикули.След като влезеш в remboursements под и над реда с конкретния артикул има mes commandes  en cours-натискаш там и ти излиза нещо като суивито,но без отказаните артикули.При мен поне е така Grinning
според мен това е просто съвпадение, в моята поръчка не е вярно. някой друг проверил ли е?

Добро утро, на всички Hug Прочетох написаното от снощи и сега ми направи впечатление, че като вляза в Сюйвито отказаният ми артикул, който е в рембурс..., вече не е при артикулите от поръчката ми Rolling Eyes А там преди изобщо не поглеждах.
и това не съвпада при мен. в сюивито стоят всичките артикули, а имам риембурс за 23 евро

# 1 391
  • Балчи-Варна
добро утро и от мен...сега погледнах в рембуто... негърката ми още е там.... Peace  това сигурно ли е че нямам отказан артикул..... newsm78

# 1 392
  • София

Това ,като материя е много приятно,мекичко.Моделът е интересен,но кройката за мен е някакво недоразумение-не знам колко кльощав трябва да си за да го поприхлупиш и позагърнеш,както е на снимката  newsm78.Проблемът не е в номера,просто от гърдите надолу е адски тясно - http://www.laredoute.fr/vente-gilet-cache-c%C5%93ur-soft-grey.as … tegoryid=23110571

Етна, тази жилетка не е тип прегърни ме, като я облечеш, връзките се връзват отпред, а ти ги премяташ и за това ти се вижда толкова тясна  Wink Дай повече отзиви за нея, отговаря ли си на номера (тя е доста странен модел и този ми въпрос идва глупав, но все пак) и ако може реални снимки

# 1 393
# 1 394
явно не проверявате на правилното място, zornitsa е обяснила съвсем точно къде се гледа

Общи условия

Активация на акаунт