LaRedoute.fr - 102 - Всичко за поръчката!

• 103 626
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 1 425
знам че много ги поръчвахте много, може ли отзиви дали сте доволни, здрави ли са, това конопеното дали се разнищва ? Меки ли са ?
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8103534& … ue&ksource=-1

# 1 426
  • София
Това ми е ясно, но при този хаос за мен е орентир. Имам неосчетоводена поръчки  близки до дата от които някои вече са получили.

# 1 427

Ама не значи, че е тръгнала тогава.. Стига вече  ooooh!
Тази, която писах, от 20ти, че ми дойде на 8ми.. Парите й ги изтеглиха на 5.02 .. Нали се сещаш как е дошла за 3 дни  Mr. Green - колет 10 кг. на митницата..

Виж за да са дали парите от банката Ларедут  трябва да каже,че колета е изпратен. А те кога са го направили си е техен проблем, мен лично ме интересува дали е тръгнал.
Ами пак ти казвам - може да е тръгнал много преди това.. Не чак, когато са ги дръпнали..
Но това нищо не показва, кога ще пристигне тук..

Понякога парите ми ги взимат още на по-другия ден (то по-бързо е невъзможно да се осъществи междубанково) .. Но силно ме съмнява да го изпращат толкова бързо..

И мен ме заболя клавиатурата да го повтарям, ама се чудя вече защо се хабя!
Тегленето на парите няма нищо общо с изпращането на поръчката!
Теглили са ми пари и 10 дни след получаването на колета! Не че някой ще го прочете, ама да си кажа...

# 1 428
Току що си получих втория ваучер за отказан артикул. Поръчката ми е от 16-ти и вече я получих по пощата.  Peace
И аз ги чакам!
Аз виждам кой артикул ми е отказан, когато влизам в суивито - просто липсва от поръчката ми.

Последна редакция: пт, 20 фев 2009, 10:39 от Betty L.

# 1 429

Можеш ли да премериш дължината на потничетата че съм ги харесала за мен ама ме е страх да се са ми къси .

А относно тегленето и получаването ама няма нищо вярно защото за поръчка направена на 21/01 парите ги изтеглиха на  09/02 и по тази логика до сега трябваше да съм я получила и вече носила дрехите да ама не защото нищо нямам още , а да не говорим за поръчки от 02 месец като ги изтеглиха парите веднага нито една пак не е дошла .
Нали се сешта те че сега ще има 20 стр. с изказвания от рода " На мен парите ми ги изтеглиха еди когаси но поръчката още ми я няма "

# 1 430
След като влезеш там, но поръчките ти са с много артикули и се вижда последната и част от предпоследната, то трябва да се натисне горе или долу в дясно бутончето и излизат всяка поръчка на един ред и мoжеш да влезеш после и в самата поръчка.

... където си виждам цялата поръчка, както съм си я поръчала. което показва, че теорията на Зори е невярна.

# 1 431
  • София
 Аааа чела съм, знам, но за мен се е успокоение.  Дали ще си ги дърпат или няма техен проблем - ама  принципно бумагите вървят ънблок  /частни случаи  всякакви - което не значи,че и в случая няма да е така/. Повечето момичета които направиха запитване към Ларедут за съседни дати на поръчки  се оказаха  със съседни дати на тръгване на тегленето на парите в моя случай . Ей голямо обяснение дръпнах. Mr. Green

# 1 432
Сега си погледнах тегленията:
  - поръчка направена на 14.01 - е осчетоводена на 02.02 - т.е. тръгнала е тогава;
  - поръчка направена на 30.01 - е осчетоводена на 02.02 - т.е. тръгнала е тогава;
Най-слдкото е, че триколката за малката поръчана на 14.02 е тръгнала и тя.

Можеш ли да ми помогнеш с това...как разбираш кога ти е осчетоводена поръчката?  newsm78

# 1 433
Аз отскоро пазарувам в ларедут, но забелязах по получените пратки, че едва след като ми изтеглят парите, тогава пускат колетите и максимум за 5-6 дни след дръпването на парите пристигат. Може би има значение, от колко време пазаруваш. Все пак като клиенти, пазаруващи по-отдавна, имам предвид Алекс и Духи-Пухи, се ползвате с по-голямо доверие и т.н., и съответно ви пускат пратките и без да са дръпнали парите.

# 1 434
След като влезеш там, но поръчките ти са с много артикули и се вижда последната и част от предпоследната, то трябва да се натисне горе или долу в дясно бутончето и излизат всяка поръчка на един ред и мoжеш да влезеш после и в самата поръчка.

... където си виждам цялата поръчка, както съм си я поръчала. което показва, че теорията на Зори е невярна.
напротив вярна е аз сега си проверих и разбрах какво ми липсва точно както е казала зори се вижда  поръчката , но без отказания артикул  като се влезе в mes remboursements след това над него се влиза в mes commandes en course и там са всички артикули без отказаните

# 1 435
Бумеранг, влизаш под табличката в рембурсемна, не над нея.

# 1 436
Аз отскоро пазарувам в ларедут, но забелязах по получените пратки, че едва след като ми изтеглят парите, тогава пускат колетите и максимум за 5-6 дни след дръпването на парите пристигат. Може би има значение, от колко време пазаруваш. Все пак като клиенти, пазаруващи по-отдавна, имам предвид Алекс и Духи-Пухи, се ползвате с по-голямо доверие и т.н., и съответно ви пускат пратките и без да са дръпнали парите.

Да беее.... като ми имаха такова доверие, що не ми пратиха поръчките от 9.01 и 14.01 с приоритет питам аз???? Ами вися като паяк пред  пощенската кутия за известийце... ама тц.

# 1 437
знам че много ги поръчвахте много, може ли отзиви дали сте доволни, здрави ли са, това конопеното дали се разнищва ? Меки ли са ?
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8103534& … ue&ksource=-1

да попитам пак  Rolling Eyes

# 1 438
Голям мармалад стана с тоя рембурсмен, не че е жизненоважно за мен какво точно ми е отказано. Естествено са ми отказани неща, които не са за мен, иди обяснявай после защо и зак'во. Винаги съм се чудила на нервите на момичетата, които правят общи поръчки.

# 1 439
Здравейте,може ли да ми даде някой референтен номер на тези бермудиhttp://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=22905185&a … documentid=207609,ако го има и има ли получили вече ефтините найкове да пусне снимчици?Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт