Въпроси към модераторите и администраторите

• 98 473
  • 1 392
  •   1
Отговори
# 30
Колко са след промените допустимите страници за една тема?

20, преди бяха 15.

# 31
  • Пловдив
За какви теми и какви промени става въпрос...?

Конкретно ме интересува тортената тема в готварския, защото в повечето случаи аз я пускам. Дали е до 20 страници лимита като при повечето. А промените доколкото си спомням бяха свързани с намаленият брой съобщения на една страница и съответно увеличаването на страниците, когато темата се заключва от 15 на 20. Но тъй като темата се изписва с невероятни темпове се зачудих дали не може да се заключва на 25 страници.

# 32
  • Стара Загора

20, преди бяха 15.

Това се отнася само за темите в Отчетния подфорум...

Конкретно ме интересува тортената тема в готварския, защото в повечето случаи аз я пускам.

Съгласувай това с модераторите в готварския подфорум...
Morena, Erica или Leo...

# 33
  • Стара Загора
Във всеки форум си има указания. Прочетете ги. От така заднен въпроса неможем да дадем отговор.

# 34
Здравейте, досега не съм влизала във форума на бг мама, но имам регистрация. Не мога да се логна обаче. Когато въведа потребителското име и паролата ми дава "Потребителското име не съществува". Моля за помощ
A кое е потребителското име?
Потреб.име janetta

# 35
  • Sofia
Някое друго е.
Моля, пишете мейл на tatti at bg-mamma.com (et=@) и посочете  мейл адреса с който сте се регистрирала.

Последна редакция: пн, 23 фев 2009, 04:27 от Tatti

# 36
  • София
Няма ми я снимката от аватара,не съм я трила,беше си с точните размери.

# 37
  • Sofia
Проблемът не е тук.
а тук : http://www.bgphoto.net/photos/33212/t633512274349565000.jpg
Просто bgphoto.net ги няма в момента Simple Smile

# 38
  • Стара Загора
От повече от два дни даже...

# 39
  • София
Здравейте,

От ден два картинката в профила ми не се появява. Качила съм я и в пикаса и във фотобъкета и в бг фото. Копи - пействам и от трите адреса и ефекта е един и същ - появява се за момен и пак изчезва. Не разбирам какъв е проблема?

# 40
Здравейте,

От ден два картинката в профила ми не се появява. Качила съм я и в пикаса и във фотобъкета и в бг фото. Копи - пействам и от трите адреса и ефекта е един и същ - появява се за момен и пак изчезва. Не разбирам какъв е проблема?

Проблемът не е тук.
а тук : http://www.bgphoto.net/photos/33212/t633512274349565000.jpg
Просто bgphoto.net ги няма в момента Simple Smile

Може би и с другите два сайта има проблем.

# 41
  • София
за бг фото знам, че има проблем и за това реших да кача картинка от пикасата или фотобъкета, но ефекта е същия. Каква е според вас вероятността и трите сайта да са дропнали? И ако наистина е така, защот тогава снимката се появява за момент, след което изчезва (когато се качва от последните два посочени)?

# 42
  • Стара Загора
Дай тук да видим другите два адреса - от Пикаса и от фотобъкет...

# 43
  • UK/София

Срам - не срам, 5г. съм в този форум, но ще питам това което така и не мога да разбера BlushКак да дам линк към тема, така че да ми се отвори точно на даден постинг.Примерно тук искам да направя да се отвори на четвъртия постинг, този на Ели.Как става?

# 44
Благодаря за намесата, редактирам си публикацията...

bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт