Въпроси към модераторите и администраторите

• 98 795
  • 1 392
  •   1
Отговори
# 90
  • СОФИЯ
Не знам дали въпросът е за тук , но нямам много време да чета , защото ,когато вляза във Форума , буквално броя до 30 и компютъра ми се рестартира - да уточня , че ми се случва само с този форум .............
Благодаря предварително .

Повтарям въпроса си .

И на мене още не ми е отговорено, нито предприето нещо. newsm78

Rolling Eyes

# 91
Не знам дали въпросът е за тук , но нямам много време да чета , защото ,когато вляза във Форума , буквално броя до 30 и компютъра ми се рестартира - да уточня , че ми се случва само с този форум .............

Повтарям въпроса си .

Всеки път ли ти се случва?

# 92
  • СОФИЯ

Повтарям въпроса си .

Всеки път ли ти се случва?

В смъсъл ? Когато вляза се получава .Последния път задържа 15м. - това е постижение  Simple Smile

# 93
Имаш ли антивирусна все пак? Защото само на теб се случва, на никой друг, следователно проблема е при теб, а не във форума. Някакъв надпис не излиза ли преди да се рестартира?

# 94
  • Стара Загора
Shushi7777, във форума приемаме големите букви като крещене...
Още повече и удебелени... Много моля, не така...
С това натякване няма да постигнеш нищо...
В момента има НАД 100 000 потребители...
Всички те, изключая теб, влизат и ползват форума без проблеми...
Само при теб го има това...
Не се ли подосещаш, че твоят въпрос не е от компетенциите на администраторите и модераторите на форума...?
А е от компетенциите на най-близкия ти компютърен сервиз, например...
Не си вади никакви изводи от казаното по-горе...
Просто се замисли...
Още повече да публикуваш подмятания и емотикони, сякаш някой с нещо тук ти е длъжен...
Нали знаеш, че никой не можем да държим тук насила...
Неми отговаряй на горния въпрос, риторичен е...
Съжалявам за тона, но не можах да се сдържа, ти ме предизвика...

Почти същата е ситуацията с познатата на *Pukanka*...
"Замразете ми акаунта, размразете ми акаунта"...
Какво да правим, ако други ден твоята позната отново реши да си замразява профила...?
Най-лесния вариант - регистрира си нов профил и готово... Какво има толкова трудно в това...
Освен всичко друго, изображенията в подписа ти надвишават максимално допустимите размери...
Моля да ги коригираш...

Оставете администраторите да свършат работата, без която този форум няма да съществува...
Вашите "проблеми" са лесно разрешими и без тяхната намеса...
Не може да щракате с пръсти и всичко да става аламинут...

Благодаря за вниманието...!

# 95
  • Sofia
shushi7777, въпреки по-острият си тон, Ekcnpec е прав, както разбира се и Julie.
Потребителските ви настройки и състоянието на акаунта ви, по никакъв начин не се различават от стандартните, а дори и да не бе така, принципно няма как нещо, контролирано от фрумните настройки (респективно - в наша "власт"), да доведе до рестартиране на компютъра ви. Причините за рестарта, могат да са десетки и от съвсем различно естество. Личният момент, лесно можете да отстраните, натискайки бутона "изход" и пробвайки да влезнете като "гост". Няма обяснение на факта, че рестарт се получава, само при влизането в нашия форум.
Стандартният съвет е "изчистете кеш-а на браузъра", което се предполага, че сте направила.

*Pukanka*, "замразяване на акаунт" не е услуга, която предлагаме, а санкция или по изключение - изрично желание на потребител, което обикновено е лично обсъдено и съгласувано с някой от администраторите.
За да не се задълбочаваме, просто ще ви обърна внимание, че веднага след последното влизане във форума на shareez  (от 20.02.2009), от същото място е регистриран потребител шарийз. Това разбира се е абсолютно случайно.

# 96
цял ден имам  проблеми с кирилицата?!?Какво става?Пиша ,трия,пиша,трия...ту се появява,ту се скрива....и иконката горе също се скрива
с Експлорер 7.0.6001.18000  съм

# 97
Въпроси всякакви - в тая тема услужливи и компетентни потребители са отговорили на доста въпроси, може би ще ви помогнат.

# 98
Въпроси всякакви - в тая тема услужливи и компетентни потребители са отговорили на доста въпроси, може би ще ви помогнат.
;e,irqkf m,f/.e;d rold fj idxjdqpdjова питам тук
проблема идва от сайта,затова питам тук
виждате ли как пиша и ми се сменят буквите?!?
Ще помоля за помощ,защото е дразнещо,ползвам Флекс тайп на компа и съм с Виста

# 99
  • Стара Загора
За всичко е виновен Флекс Тайп...
Лошото е, че дори и да го деинсталираш... Омазаното от него ще остане...
Оправя се след преинсталиране на Уиндоус...
И при все това, форума и сайта отново нямат никакво участие...

П.С. Мое мнение... Не е задължително да е общовалидно и да се харесва всекиму...

# 100
За всичко е виновен Флекс Тайп...
Лошото е, че дори и да го деинсталираш... Омазаното от него ще остане...
Оправя се след преинсталиране на Уиндоус...
И при все това, форума и сайта отново нямат никакво участие...

П.С. Мое мнение... Не е задължително да е общовалидно и да се харесва всекиму...
мерси много.Преди на ХР не ми правеше проблеми,затова реших,че е от сайта.Сори

# 101
Да питам нещо:
знам, че не може да се регистрира повече от един потребител от едно и също IP...
Това, обаче означава ли, че от това IP не може и да се влиза с други акаунти (на някой, който те е помолил, примерно) ???
  newsm78

П.С. Седящ пън, ще ме скъсаш от смях с тези "дегизировки" твоите...  hahaha

# 102
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=275314.120
Ако може да изтриете учителката по бельо. Информирах модератор, но навярно става бавно.
Цитирана е и в Слагате ли шапчица в къщи 3 в Клюкарника.

# 103
  • Стара Загора
Да питам нещо:
знам, че не може да се регистрира повече от един потребител от едно и също IP...
Това, обаче означава ли, че от това IP не може и да се влиза с други акаунти (на някой, който те е помолил, примерно) ???
  newsm78

Никога не е било забранено регистрирането на повече от един потребител от едно и също IP...
Забранено е да се регистрират два акаунта от един и същи човек...
В този ред на мисли... Горното попитано също никога не е било и не е забранено...

П.С. Аз не бих дал паролата си на друг човек... Препоръчвам същото и на другите...

# 104
Да питам нещо:
  newsm78

Никога не е било забранено регистрирането на повече от един потребител от едно и също IP...
Забранено е да се регистрират два акаунта от един и същи човек...
В този ред на мисли... Горното попитано също никога не е било и не е забранено...

П.С. Аз не бих дал паролата си на друг човек... Препоръчвам същото и на другите...

Е, добре, ама би ли ми обяснил, моля те как ще разбереш дали сме се регнали аз и комшийката Пенка, или съм само аз с два акаунта ???  newsm78
Може и на лични, за да не спамим....
Благодаря ти за отговорът, междувременно...
И аз не бих си дала паролата, питам за друг човек...

Общи условия

Активация на акаунт