Въпроси към модераторите и администраторите

• 98 837
  • 1 392
  •   1
Отговори
# 1 335
  • София
здравейте,
искам да пиша до един потребител във форума на лични но си е запълнил кутията.

има ли начин да му пишете и кажете да я поразчисти???

п.с потребитела е LostHope
Писах.

# 1 336
Бих искала да допълня данни за някои лекари-онколози в началото на темата ни
Борбата с рака ...
Нямам опция редактирай...
Може ли по някакъв начин да стане това?

Благодаря предварително...

# 1 337
  • София
Последният коментар си е чиста реклама.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=438522.0;topicseen

# 1 338
Здравейте!

Тъй като само тук, от целия форум, успях да открия бутон „отговори“, който ми позволява да публикувам мнение, се обръщам с въпрос към модераторите и администраторите - поради каква причина не мога да публикувам мнението си или въпрос по дадена тема във форума? Нито да започна нова тема? Регистрирана съм в много и най-различни форуми, но само тук се сблъсках с този проблем. Вече многократно се опитвам да напиша нещо по темата “оскъдна менструация“, но това е невъзможно поради липсата на въпросния бутон. Влязох в меню “помощ“, но там не ми обясняват нищо по-различно от това, което вече се опитвам да направя, но безрезултатно. Много моля някой да ми обясни как да се справя със ситуацията.

Благодаря предварително

# 1 339
  • София
В някои от подфорумите могат да публикуват мнения само потребители с повече от 50 поста:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=23317.0

# 1 340
Здравейте!

Тъй като само тук, от целия форум, успях да открия бутон „отговори“
...
Вече многократно се опитвам да напиша нещо по темата “оскъдна менструация“, но това е невъзможно поради липсата на въпросния бутон.

Както Vivi по-горе е писала, има подфоруми, в които се изисква минимален брой 50 мнения, за да може да публикувате.
Други подфоруми пък са консултативни и са на принципа въпрос (от един потребител) - отговор от специалист и темите в тях не са дискусионни.

Потърсих тема с такова заглавие и открих такава тема именно в консултативния подфорум "Гинекологични консултации Palomita".
Там, в темата "Правила за този подфорум" ясно е записано:

По съществото си този подфорум е от типа “Виртуален кабинет”, не е насочен към създаване на дискусии, а е предназначен за теми от вида "Въпрос-Отговор". Потребителите нямат право да публикуват мнения/отговори/въпроси в теми, публикувани от други потребители.

# 1 341
Потърсих отговор на въпроса, който ще ви задам в раздел помощ, както и в правилата на форума, но за съжаление не можах да намеря, може аз да не се ориентирам добре. Извинявам се ако е така, но ви моля за помощ.
 Пуснах тема в "Клюкарник" със следното заглавие: "Моля, препоръчайте ми книга" Не знам защо тази тема вече е "заключена" за мен. Какво сбърках? И защо не получих съобщение, за да бъда предупредена за грешката си? Искаше ми се да благадаря на всички, които ми препоръчаха наистина интересни книги, а изпаднах в неловко положение да не мога да отговоря.
Предположих, че може и да е техническа грешка. Моля да ми отговорите.

# 1 342
Преди да заключа темата съм цитирала по-горна публикация на Лилита, а именно

Темата, към която води линка е актуална тема с информация и резюмета на книги.

# 1 343
Здравейте Hug, проблема ми е че не мога си вляза в профила, днес се регистрирах, ползвах форума малко, и след това къде ръчнах незнам и до тук, цял следобяд се опитвах да си вляза в профила но без успех ooooh!
Потребителското ми име е: sisi ke4, мейла ми е: silviasugar@xxx.xx

Последна редакция: нд, 25 окт 2009, 21:43 от Mamma

# 1 344
Благодаря за бързия отговор. Ще се включа в посочената тема. Имам обаче два нови въпроса. Как да благодаря на хората от моята тема, защото смятам, че е редно? Как в бъдеще да избягвам доблиране, без да трябва да изгубя часове в търсене на подобна тема на това, което ме вълнува, (В посочената от вас например ми беше трудно открия общото с моя проблем, защото помислих, че става въпрос за детски книги) ?

# 1 345
Здравейте Hug, проблема ми е че не мога си вляза в профила
Потребителското ми име е: sisi ke4, мейла ми е: silviasugar@ххх.хх

След като сте се регистрирали и сте ползвали профила си, сте променили мейл адреса в профила си. След промяна на мейл адреса системата изисква реактивация, т.е. на новия адрес трябва да сте получили мейл с линк за активация.
В момента акаунтът Ви е в състояние "Account requires reactivation after email change" - т.е. не е активен поради промяна на мейла и няма да може да го ползвате докато не потвърдите, че новият мейл адрес, който сте указали, е реален и е Ваш.

Последна редакция: нд, 25 окт 2009, 21:44 от Mamma

# 1 346

Може да се ориентирате по описанието на подфорумите - детските книги се обсъждат в подфорум "Нашите деца", докато литературата за възрастни - в подфорум "Хоби". Може да ползвате и търсачката, а ако случайно темата Ви се дублира или не е на правилното място, то ще Ви бъде указан линк към съответната актуална тема или темата Ви ще бъде преместена.

# 1 347
Здравейте Hug, проблема ми е че не мога си вляза в профила
Потребителското ми име е: sisi ke4, мейла ми е: silviasugar@ххх.хх

След като сте се регистрирали и сте ползвали профила си, сте променили мейл адреса в профила си. След промяна на мейл адреса системата изисква реактивация, т.е. на новия адрес трябва да сте получили мейл с линк за активация.
В момента акаунтът Ви е в състояние "Account requires reactivation after email change" - т.е. не е активен поради промяна на мейла и няма да може да го ползвате докато не потвърдите, че новият мейл адрес, който сте указали, е реален и е Ваш.

Нищо не става, опитвах хиляда пъти, и без резултат, а такова писмо нямам, имам само такива като: Добре дошли във форума на БГ мама, и това без никакво съдържание. Ако е възможно изтриите ми профила за да си направя нов, тъй-като използвах и двата си мейл адреса които имам, и тотално се обърках... Sad

# 1 348
Изпратете ми мейл на mamma (at) bg-mamma.com (заменете at с @) и ще активирам акаунта Ви.
В мейла напишете за кой потребител става въпрос.

# 1 349
  • Пловдив
Искам да пратя ЛС, но потребителя е изчерпал лимита: http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=46351 Може ли да му пишете да си разчисти малко кутията с входящи съобщения. Благодаря  Hug

Общи условия

Активация на акаунт