Пролетни придобивки/ 09

• 62 693
  • 580
  •   1
Отговори
# 165
http://www.ivanel-bg.com/?page=shop/flypage&product_id=86&am … a18512d1c0a0&
Аз си поръчах тази блуза, но на мен ми стои по-добре от манекенката Laughing

Сайта ми допада, бих искала да разбера дали материите и качеството на изпълнение на блузите си заслужава, както и колко ти излезна доставката. Харесах някои неща, но ми се щеше да обмениш мнение преди това.
Благодаря!
Ами материята е трико. Мисля, че за цените на които се продава си струва. Доставката ми излезе 7,50лв/на около 270 км. от София/, но бях зарибила и 2 мои колежки и те си поръчаха, та си разделихме разходите.
Това, което искам да ви посъветвам е ако се колебаете за размера си между 2 номера, поръчайте по-големия, защото  и на мен и на колежките леко ни теснеят. Това е от мен Peace

И аз се интересувам, че си харесах няколко блузки  Hug

# 166
# 167
Нищо пролетно не съм си купила, но се записвам да следа темата  Simple Smile

# 168
  • София

Белият тренч е много стилен. Чудесен избор. Нещо подобно в черно търся, може и да не е кожен. Гледах тези дни, но само двуреди има, а мен нещо не ми допадат.

# 169
http://www.ivanel-bg.com/?page=shop/flypage&product_id=86&am … a18512d1c0a0&
Аз си поръчах тази блуза, но на мен ми стои по-добре от манекенката Laughing

Сайта ми допада, бих искала да разбера дали материите и качеството на изпълнение на блузите си заслужава, както и колко ти излезна доставката. Харесах някои неща, но ми се щеше да обмениш мнение преди това.
Благодаря!
Ами материята е трико. Мисля, че за цените на които се продава си струва. Доставката ми излезе 7,50лв/на около 270 км. от София/, но бях зарибила и 2 мои колежки и те си поръчаха, та си разделихме разходите.
Това, което искам да ви посъветвам е ако се колебаете за размера си между 2 номера, поръчайте по-големия, защото  и на мен и на колежките леко ни теснеят. Това е от мен Peace

И аз се интересувам, че си харесах няколко блузки  Hug

А трикото от памучното ли е или от онова с ликрата, което е по-стегнато и стои по-лъскаво някак?!?

# 170
# 171
  • Все на втория етаж
Лелееее, нова темичка и то бая напред, утре ще я прегледам до тук.

# 172
  • София
това е от мен  Mr. Green
тук и тук

Последна редакция: пн, 23 фев 2009, 22:31 от maniadekay

# 173
  • София
Ле ле колко големи снимки....ще бъда убита  Rolling Eyes
Поправени са !

Последна редакция: пн, 23 фев 2009, 22:34 от maniadekay

# 174
Да се отчета и аз с едно пролетно якенце: http://www.asos.com/Firetrap/Firetrap-Leather-Biker-Jacket/Prod/ … lr=Black&sh=0 ,но моето е в мастилен цвят
Супер е, честито. А как или по-скоро от бг. ли поръчваш?Аз отдавна съм `заплюла` разни неща от сайта, ама трябва да ангажирам приятелка от Англия и става сложно. А те вече момичетата са питали преди мен Confused
Якето ми е от Hotspot.Използвах само снимката на Асос

# 175
  • София
[За колко си взе обувките, че се влюбих? Hug
За 57, много изгодно Simple Smile В момент са пуснали вси4ко там ана 70 %, никога не е било такова нещо  Flutter

Бил ли ми обяснила в кой магазин точно и дали още има намаление?

Позволявам си да отговоря, вместо susikata, днес бях в мола и ги имаше. Имаше и в бяло. Намалението си важи, а магазина се намира на 1 етаж, между двата централни входа.

# 176
LaPerla отново страхотни придобивки!!! smile3501
Стоят ти перфектно!
Носи си ги със здраве и удоволствие!!! newsm51

# 177
  • Belgium

LaPerla много хубави неща си показала, както обикновено  Laughing

Но най ме грабна поличката Laughing Ще споделиш ли от къде е?  Hug

# 178
# 179
  • София
И аз за тречна да попитам.Страхотен е,със здраве да си го носиш!

Общи условия

Активация на акаунт