Нашият отслабващ план начертан е от Дюкан - 156

• 22 454
  • 619
  •   1
Отговори
# 585
Честита радост на Зеленкото- и на мама и на тате и на всички около точко  Simple Smile  Party    bouquet newsm51

Мъжка се рожба добила,
от сутрин рано задума:
"Стани ме мамо окъпи,
окъпи ме мамо, нахрани.
В бели ме пеленки повий,
в люлка от явор залюлей.
Да расна, да си порасна,
момък над момците да стана,
за твоя радост надежда,
за  радост мамо, на всинци.
Теб мамо да не посрамя,
и името свое българско."

bg

# 586
  • UK/София

Момичета, имам една молба.Търсих с търсачката по темите за котич чийза, но не намерих информация.Помня, че в книгата (моята е в България), Дюкан споменаваше, че е разрешен.Но кога, във втора фаза става ли?Аз намерих с масленост 0,1, но не знам какво количество мога да консумирам.Като извара ли се брои, или като за сирене в третата?

# 587
Биляна, ето тук има полезна информация Simple Smile

# 588
Здравейте! не се включвам особено честичко с постове....но пък за сметка на това ви чета доста засилено:) Та исках да ви попитам нещо.... майка ми ми е купила тука едно сиренце... без холестерол Дея... какво ви е мнението за него? (да знам дали мога да го ям)

# 589
честито на зеленкото за малкото човече

# 590
Петя__ сирене не може, без холестерол означава,че е с растителни мазнини вероятно.

# 591
Хей, дюканското воинство, ЗДРАВЕЙТЕ, нали не сте ме забравили, бре.....аз малко отлипсвах, ама нещо тия дни не ми беше много пишещо, но си ви четях. Аз съм си режимна и много съм си доволна от режима, де...отново ми се възвърна усмивката на лицето и всички забелязват промяната не само в намалените килца, а и в излъчването ми.

ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА ЗЕЛЕНОТО ЧОВЕЧЕ, КОЕТО ВЕЧЕ Е ЕДНА  ЩАСТЛИВА МАМА НА ЕДИН ПРЕКРАСЕН ТОЧКО!  bouquet bouquet bouquet

ЧЕСТИТО на всички с месечинки, годишнини, влизане в трета  и четвърта фаза! Браво и само напред и много успех Hug bouquet!
ЧЕСТИТО на всички с поводи и рожденни дни! Живи, здрави и много щастливи Hug bouquet!
ЧЕСТИТО на всички с постигнатите завидни резултати!ОГРОМНО БРАВО bouquet Hug!
ЧЕСТИТО на всички с успешно взети изпити! Ееее ние тука какви тонове сланинки събаряме, та един изпит ли ще ни се опре! Браво, браво и само успех   bouquet Hug!

Флучия Hug Hug Hug миличка много съжалявам за влошеното здравословно състояние на скъпата ти баба и силно се надявам да намерите така жизненоважната и живителна рядка група кръв. ЧЕСТИТА ти месечинка мила Hug! Вярвай силно в положителното и се надявай на най доброто, стискам палци и желая УСПЕХ от сърце Hug!

Мили момичета и момчета желая ви една хубава и спокойна нощ, много воля, инат и упоритост за да се преборим и надвием излишните килца и много щастливи усмивки!

ПП И нека не се караме, докато тази тема съществува винаги ще има въпроси, къде логични, къде лишени от всякаква логика, нооо нервите ни не са за един ден за да ги опъваме с такива дреболии........ има къде, къде по важни неща от един да речем глупав или неуместен въпрос, така, че, ако нещо такова ви раздразни, просто отминете.......а и все някой ще се намери да отговори.......На всички ни се случва да питаме за нещо независимо отколко време сме на режима, наистина понякога някои от въпросите звучат като шега или подигравка, нооооо..........какво да се прави.......хора много и различни.......

Последна редакция: ср, 18 фев 2009, 20:59 от Tumba_lumba

# 592
  • София :(
  Здравейте  Hug

Зелено човече ,

labello,  vesito5,  ФИЛЮДКА,  Флучия честити ви месечинки  Hug

на всички с минусчета, минуси и минусища, честито!

новичките, четете бе, четете, никой не може да го прочете и осмисли вместо вас!!! Колкото и да питате, като не ви минава през мозъците, полза никаква няма. То и аз съм задавала сигурно тъпи въпроси в началото, ама някои от вас направо за мезе ни вземат, че се и сърдят   smile3516. Не сме се събрали тук малки деца да си делим куклите и парцалките, а се опитваме да направим нещо полезно за себе си, като нямате желание да си помогнете сами, поне не хабете нашите нерви, ние мислим да си ги полазваме поне още 50-60 години и си ги пазим  hahaha

На всички ви пожелавам

# 593
Честита рожбичка на Зеленкото. Да и е жива ,здрава и много послушна

# 594
  • София
Честито на Зеленко! Да ви е жив и здрав малкият точко, много да жи радва и слуша! newsm51

# 595
Охххххххххххххххх  smile3511
Тази вечер изядох света. То не беше пилешко, не беше пуешко, не беше извара, че кисело мляко, че кремчета. Ужассссссссссс! Какъв е тоя глад дето ме гони  smile3515

На всички пожелавам хубава и отслабваща вечер! Hug

# 596
  • Бургас
Зелено човече-Честито раждане на Точко!Да е живо и здраво малкото съкровище и да изпълва дома ви с радост!Много късмет!

# 597
Честито на Зеленото човече!   bouquet

Докладвам си вечерята - омлет с извара и пуешка шунка и кола лайт  Laughing . Колата не е в омлета де, отделно.
Тая вечер не се чувствам така подута, взех си и козметичен меден вазелин за устните, че положението беше страшно и стикчетата хич не помагат и направо съм като преродена.

# 598
Честито на Зеленкото, да и е живо и здраво детенцето.
Момичета, благодаря за милите думи за сегашната ми визия и постигнатите резултати. Целта ми беше да мотивирам някой от вас, който са на ръба и си мрънкат или се изкушават от временно забранените храни и който питат ли питат, че дано някой им разреши да ядат от тях и да си имат оправдание за това.
Всичко е в главата ви, само ако искате нещо силно и сте мотивирани, тогава ще го постигнете.

И момичета  първо четете и после питайте и то въпроси,  на който отговорите ги няма  на първа страница. Нека бъдем толерантни една към друга и да не чакаме на готово да ни бъде сдъвкано всичко и да получим отговорите на въпросите си винаги и веднага.

Приятна вечер  и много минуси утре и бъдете стриктни дуканки и Дюканец- ТУНИНГ

# 599
  • София
Честито на Зеленото човече - на цялото и щастливо семейство много обич, здраве и благодат  bouquet
Лабело - браво  bouquet

На всички останали празнуващи различни поводи - честито  bouquet
Да ви се отчета след 5ПЗ май съм свалила 1 кг, но ще изчакам до утре да се измеря пак и тогава ще си местя линийката. Приготвих си пилешкото филе и млякото с трици и съм готова за утре Mr. Green
Много хубава и спокойна нощ ви желая  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт