ЮНСКИ мами 2009! Тема № 32

• 15 176
  • 289
  •   1
Отговори
# 195
mgamisheva  ,
аз ходя при д-р Пасков на консултация и той ще ми води раждането ( пак нормално надявам се).
2007 като родих Вики тъкмо започваше ремонта на отделението и ни изписаха в рамките на 3 дни, мислех че вече са приключили много време мина - 2 години Simple Smile
Повечето лекари ги познавам така че съм спокойна, няма проблеми, педиатрите са много добри. Като постъпих да раждам към 23:00 ( родих  към 3:00), свикаха екипа за 30 мин, имат кола която взима дежурните лекари.
На раждането ми имаше 2 акушерки, 2ма доктора и един  микро педиатър.
Не се оплаквам от липса на внимание.

# 196
Момичеееетааааа, ето мееее! Благодаря ви за загрижеността на всички и специално на Катеринка и Viper за смс-ите. Много сте мили!  bouquet
След три дни в Шейново, вече съм у дома.
В неделя както си пишех във форума, усетих, че нещо не е наред, отидох до тоалетната и се оказах права- имах кървене.
Съответно от там се обадих на лекарката ми, която ме прати незабавно в Шейново. Там набързо ме приеха и ме държаха три дни на системи за спиране на кървенето. Сега положението е овладяно според лекарите и няма страшно, но трябва много да лежа и да се пазя. Важното е, че нямам разкритие и контракции. Бебето е наред, над 500 гр. е, потвърдиха, че е момиче....

# 197
Франческа!  Hug Съжалям за неприятното преживяване! Дано всичко е отминало, сега си почивай и се възстановявай!

# 198
Франческа, радвам се, че  вече всичко е ок- а казаха ли ти от какво е кървенето?? Сега само си почивай и от време на време наглеждай форума, че ни липсваш!!! Hug

# 199
Милата Франческа  Hug  Радвам се, че всичко вече е наред. Казаха ли ти на какво се е дължало това?
Направо взимай болничен и започвай да почиваш вече активно.

somebody,   леле, видя ли как почти едно и също сме написали  newsm78  егати еднаквото мислене извадихме в тоя момент  Peace

# 200
да видях  Heart Eyes

# 201
Mayflower , честита годишнина. Много споделена любов и прекрасни емоции!!! Heart Eyes

Франческа, радвам се, че всичко е ОК. Вече ще я караш по-полека и без излишни емоции, и дразнения!!! Hug

# 202
Франческа , активна почивка и спокойствие   Simple Smile))    bouquet

# 203
Мерси момичета, страшни сте Heart Eyes
А кървенето се е получило най-вероятно от ниско прикрепената плацента.
За това и забравям за работата до края на бременността, както и за секса и носенето на тежко.

# 204
Франческа Салиери   грабвай болничния и в къщи, повече лежене наистина без секс и повече от 1 кг да не вдигаш!
 леле как изплаши мацките от форума....ама то не напразно! гадно е че си била в болница....
ама много се претоварваше с твоята работа май...остави плацентата ами този интензивен живот!
пиеш ли нещо? Хайде бързо да се възстановяваш и оправяш! http://www.elit-buket.ru/images/products/38.jpg

# 205
Франческа важното е че вече сте добре с малкото съкровище в коремчето Simple SmileПочивай си..работата край няма Simple SmileПлацентата ще се вдигне..има време Simple Smile

За ромките по болниците..ноември като бях в патологично в Бургаската болница си бяха в отделни стаи, засичах ги само по коридора, незнам как е в родилно, но така или иначе не смятам да раждам тук Simple SmileА и да има.. честно казано не ми пука особено, не са ми приятни, но мога да изтърпя няколко дни Simple Smile

Върнах се от ЖК - бебка си расте, отговаря си на седмиците и  е много срамежлива - пак беше с гръб обърната..

anjeelina от бургаската срещичка снимчици ще има ли (те вярно че са само две, но ..)?

# 206
Mayflower, честита годишнина!
Бъдете здрави и се обичайте много!  bouquet
Франческа, радвам се, че всичко вече е добре. Не се натоварвай и слушай лекарите-повече почивка! Peace

# 207
здравейте момичета,
Франческа радвам се, че всичко се е разминало  Praynig почивай си и се пази Hug
Mayflower честита годишнина  bouquet
Аз си взех витамини да пия, на Хипп, нещо съм като парцал Sad сутринта заведох детето на детска и отидах да пия кафе, пак ми се сгади и прилоша лекичко, много е задимено във всички заведения при нас Sad отскоро съм непушач ама вече нямам търпение да въведат забраната за пушене от 2010година Close

За болници си говорите, аз ще раждам пак в Шейново, първото родих там, с уговорка с акушерка, бях доволна, на опашка за тоалетна не съм чакала, ама по-скоро късмет, все така ми се падаше, само веднъж чаках едно момиче за душа. За тоалетната след клизмата, там е една или две непомня вече към родилна зала и стайте в които лежат за задържане момичета, та и там не съм чакала. Бях в обикновена стая с много готини момичета, неисках ВИП защото мразя да стоя сама, а и като се паднете с готини момичта е купон, смеехме се по цял ден, някои бяха с второ детет и даваха съвети, абе със супер спомени съм от там. Ромки видях 2-3, може да съм расистка ма няма да  ми е приятно да съм с тях в стая Confused

нямам много опит с болниците, само Шейново и сега в св.София на Мазнейкова, но да ви кажа само условията бяха различни, иначе персонала са и позле от Шейново Rolling Eyes

лек ден засега ако се сетя още нещо ще пиша

# 208
Иве 81, можеш ли да впишеш в първия пост, специално за големите градове- по градове  примерно и  по болници и кой къде ще ражда, мисля, че ще е полезно като инфо!! Примерно нещо такова:

София - Токуда -  Somebody, POly_POly, Aya               Варна                             Бургас     Пловдив
               Тина Киркова- ..............................
               Шейново........................................
               Майчин дом ....................................
               Щерев...........................................
               Правителствена...................................
               Св. София.................................

Ако не ти се занимава аз ще го направя, като правя някоя нова тема!

Последна редакция: ср, 18 фев 2009, 12:21 от somebody

# 209
  • гр. София
Франческа, радвам се, вече си по-добре. Почивай си и пази бебка.   bouquet
Честита годишнина, Mayflower! Пожелавам ви много любов и разбирателство и занапред!   loveuuu

Общи условия

Активация на акаунт