Октомври09-тема 4

• 12 660
  • 299
  •   1
Отговори
# 270
  • Sofia
Аз съм в 7г.с. и 5 дни и вчера видяхме и чухме сърчицето.Наистина се вижда сакче,ембрионче и мехурчето,от което се храни засега. Praynig Praynig Praynig
Иначе сърчицето го видяхме още в 5г.с. как тупти,но нямаше как да го чуем Simple Smile
Аз броя първи ден от последна менструация.

# 271
и при двете ми бременности сърца в 5 г.с. не сме видели, дори ембриони не сме newsm78
жълтото мехурче го има и съответно плодния сак, но сърце толкова рано не ми се вярва, дори и при ранна овулация

# 272
и при двете ми бременности сърца в 5 г.с. не сме видели, дори ембриони не сме newsm78
жълтото мехурче го има и съответно плодния сак, но сърце толкова рано не ми се вярва, дори и при ранна овулация
Eмбрион и при мен не се видя в 5-та седмица.В 6-та вече имаше сърдечна дейност.

# 273
Eмбрион и при мен не се видя в 5-та седмица.В 6-та вече имаше сърдечна дейност.
да за 6г.с. съм напълно съгласна  Peace - първата бременност и ние го видяхме тогава, а сега ще съм в 7г.с. - дай Боже пак да го видим Praynig

# 274
  • София
И аз нямам търпение да разбера какво ще се види след 1 седмица. Аз съм от най-късно забременелите, така че последна ще видя сърчицето.

# 275
http://www.detski-sviat.com/index.php/content/view/72/88/lang,/
Вижте какво намерих момичета,на мен ми показва правилно за първото ми детенце,надявам се и за второто-показва момченце. newsm53

# 276
На мен не ми позна,дава ми за първото момиче.

# 277
6 г.с +3-4 дни е първата възможност да се види сърце  newsm78. В 5-та седмица тоя лекар е или екстрасенс или магьосник или от догодина ще е в учебниците по медицина, като първия лекар в света видял сърце в 5 г.с.  Mr. Green. Това с най-добри чувства...

http://www.bgpetition.com/priem-detski-gradini/index.html
мами, бихте ли погрледнали тази петиция и който прецени да я подпише. касае глупавите точки, с които искат да се кандидатства в детски градини тази година и са напълно дискриминационни. Благодаря на отзовалите се.

# 278
здлавейте на всички, аз също се присъединявам към вас моят термин е 21.10 това е моята трета бременност многоооо случайна

# 279
здлавейте на всички, аз също се присъединявам към вас моят термин е 21.10 това е моята трета бременност многоооо случайна
Да ти е честита,добре дошла!!!
Гер40,подписах. Peace

Последна редакция: пт, 20 фев 2009, 18:57 от ДесиХ2

# 280
Добре дошли на новите момичета!

Герчо, подписах петицията. Не ме касае пряко, но касае много мои познати. Много добре е описано всичко в нея, поздравления, ако имаш заслуга за това! Peace

# 281
  • София
И аз се разписах в петицията - дано да помогне!
Ронка - действай смело с новата прическа - аз подкъсих къдрите нк дена преди рожденния ден (фризьорката ми твърдеше, че жените, които си скъсяват косата търсели промяна - аз явно така "преживях" навършването на 25  Laughing), но после и един ден не съжалявах! Супер свежо и ново и усмихващо ми подейства на мен...
Така че смело с ножиците и пусни после снимки да те видим!!!
Аз как да кача снимки в общия албум? Май парола ми трябва - ако е така направо ще помоля да ми я пратите

# 282
  • Sofia
Герчо, бях в 5г.с. и 3 дни и се виждаше съвсем ясно как тупти сърчицето и даже ми го оцвети в червено и на всяко пулсиране светваше.И аз знаех,че не може толкова рано и останах доста изненадана,но се оказа,че работят с нови УЗ и били с много възможности Wink Иначе като бях в 4г.с. ходих сутринта в една поликлиника,защото видях положителното тестче и там не се видя абсолютно нищо!Следобед ходих пак при моя доки и се видя точицата  Party
Все пак няма значение кой кога и какво Hug Важното е да се развиват бебчовците  и да растат! Praynig Praynig Praynig

# 283
благодаря ви, момичета! Много сте мили...
plamitoto, ако не си с много ранна овулация е невъзможно, но всъщност това е без значение...  Аз съм с късно ову и за да няма объркване обясних на лекарите, че последния ми цикъл е на 7-ми, а не на 4-ти, че иначе 9 месеца ще се обяснявам що бебето изостава. Имам болезнено Ову и знам със сигурност датата, та ми беше лесно с калкулатора на бг мама.

# 284
http://www.detski-sviat.com/index.php/content/view/72/88/lang,/
Вижте какво намерих момичета,на мен ми показва правилно за първото ми детенце,надявам се и за второто-показва момченце. newsm53

На мен също ми позна за първото момье а сега казва момиье  newsm44

Общи условия

Активация на акаунт