Видях съкровището. Мамина малка кукличка! А Маринуш как й се радва! Душички! Да сте живи и здрави!

Опитвам се и аз да гледам философски на нещата, но като се замисля за бъдещето и евентуална друга бременност и умирам от страх, ако ми се случи отново, не знам тогава как ще го преодолея психически. 
А каката с каква любов я гледа 
Много са малко хората, с които съм споделила за това, само с най-близките и с вас. Вие сте ми голяма подкрепа
Кака много миличка как я е хванала за ръчичката душичка. Много ви обичаме целувки!!! 

Хей,здравейте мами. Аз отскоро съм със вас и мога да ви кажа нколко нещица за нас.Митко(Димитър) моето голямо юнско детенце ходи на градина и е луд фен на Макуиин, а също така на всякакви коли,мотори,джипове и т.н.Обожава да играе игри в кефче,флашигри и др. подобни. А освен това е батко на Пепи(Петър).Да ви питам доколко давате на своите деца да стоят пред компютъра,защото аз имам чувството че малко прекаляваме?Съвсем случайно открих че любимата музика на Митко е хеви метъл-попаднахме на една песен в vbox на wasp и той страшно и се кефише, а аз съм го изгледала на поп фолк(планета).
Ами това е от мен. Препоръчани теми