Юнските деца големи, ни правят нас сплотени!

• 32 692
  • 290
  •   1
Отговори
# 60
  • София, център
Редактирам си поста!

Видях съкровището. Мамина малка кукличка! А Маринуш как й се радва! Душички! Да сте живи и здрави!

Последна редакция: пн, 23 фев 2009, 16:45 от Nansen

# 61
Бебе Никооооооооооооол, честитоооооооооооо . Много е сладка пу-пу bouquet  bouquet  bouquet
Целувки на Маринка и мама!!! Много щастие на цялото семейство!

Сети, имаме всички възможни филми за динозаври, вкл. "Динозавър" на Дисни. 10-тина части на Малката стъпка и още няколко, дето даже и имената не им знам. Вчера им се ядосах им казах, че всички играчки ще изхвърля и Стефото през сълзи ме попита дали може да си запази любимия динозавър, а Гогата само ми се подхилкваше дяволито, понеже знае че бързо ми минава.

Вили,
прегръщам те силно.  Сигурна съм че скоро пак ще ни зарадваш.
За тези неща вече съм настроена доста философски - близка приятелка съм с основателката на фондация "Искам бебе"- Радина и понякога и помагам покрай събития. Виждам болката, но и борбеноста в очите на тези жени, които нямат нашия късмет, но знам че някой ден ще изгрее слънце и на тяхната улица. Знам, че съм непоправим оптимист, затова и се опитвам да заразя и хората около мен. Вили,  дано успея и теб да накарам да се усмихнеш! Hug

# 62
Теди, прекрасна е, ПРЕКРАСНА !!!!!
Радвам се, че сте си вкъщи миличка, много ви целувам!
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Лилу, няма да се караш на момчетата, ей  Naughty Hug

# 63
Ред и дисциплина трябва. newsm53 Само дето не ме взимат много насериозно. Днес като ги заведох на градина и ме целунаха за довиждане и ми казаха колко много ме обичат учителката им направо се разтопи и каза че съм една мноооого щастлива майка.

# 64
Момичета, много се радвам, че ви има  Hug Опитвам се и аз да гледам философски на нещата, но като се замисля за бъдещето и евентуална друга бременност и умирам от страх, ако ми се случи отново, не знам тогава как ще го преодолея психически.
Лилу, благодаря ти за куража  Hug
Сънчо, я сподели, ти успя ли да преживееш този страх?
Теди, разкошна е малката Никол, направо съвършена  Heart Eyes А каката с каква любов я гледа  Grinning
Още веднъж много ви благодаря за милите думи  Heart Eyes Много са малко хората, с които съм споделила за това, само с най-близките и с вас. Вие сте ми голяма подкрепа  Hug

# 65
Привет!
Теди много е сладичка Никол пу-пу да ви е жива и здравичка и прилича на маминка Peace Кака много миличка как я е хванала за ръчичката душичка. Много ви обичаме целувки!!! Heart Eyes
Вили топли прегръдки съжелявам за случилото се пак ще имаш шанс не се отчайвай и горе главата за беда се случват и такива гадости. Hug
Ние сме добре Роси както си дойде това каквото беше така и си отиди.

# 66
Ей как се радвам, че влязох да ви видя. Страхотно е малкото съкровище, Теди. Приказна е. Кажи как я приема Маринка? И как беше раждането искам да знам Laughing
Вили, само горе главата, не унивай. На този свят гадните работи ходят по хората, но трябва да ги превъзмогваме и да продължаваме да живеем.

# 67
  • София
Теди първото нещо,което помислих,когато видях Никол е колко причлича на Марина!Да са ти живи и здрави идвете красавици /пу-пу/!  bouquet

# 68
Тединце, много са сладки двете, ...ммм чак на мен ми се прииска бебе  Crazy пу-пу

Вили, споко, мила, сега мисли само за хубави неща и ще се случи, когато е писано хубавото  Peace Много целувки от мен!

# 69
  • София, център
Вили, кураж и от мен. Не тъгувай, приеми, че така е трябвало да се случи. Опитай се да погледнеш философски, а в най-скоро време дано има приятна изненадка!

# 70
  • Варна
Теди, да ти в жива и здрава малката хубавица Никол! Много, много красиво и оформено бебе, струвало си е чакането, тя е чакала да хубавее, че да се появи в целия си блясък! Наистина прилича на Маринка! Нацелувай и двете мацки!

Вили, горе главата. Това е естествен подбор (както казва моя доктор), така е трябвало да стане! Важното е, че можеш да имаш деца, времето е пред теб, сигурна съм че ще си щастлива мама поне не две ангелчета!! Моя приятелка така изгуби бебе, и и бяха казали да се пазят 6 месеца, а тя без да разбере забременя на 4-тия, и се роди здраво момченце!
Така, че очакваме включване! Целувам те и те прегръщам, няма да мислиш за лоши неща неща!

Момичета неможах да ви се обадя, беше много напрегнато тръгнах много болна, и там 3-4 дни бях доста зле. После бях обещала на много хора да се видим, така и не успях с всички.
Другия път, или пък вие ако идвате към морето!

Петя и Мона много се губят!!

# 71
Илиянка, много ти е пораснало момченцето  Hug, страхотни са и двамата  Heart Eyes

# 72
  • София, център
Наистина Мона и Петя съвсем изчезнаха!

# 73
 Grinning Хей,здравейте мами. Аз отскоро съм със вас и мога да ви кажа нколко нещица за нас.Митко(Димитър) моето голямо юнско детенце ходи на градина и е луд фен на Макуиин, а също така на всякакви коли,мотори,джипове и т.н.Обожава да играе игри в кефче,флашигри и др. подобни. А освен това е батко на Пепи(Петър).Да ви питам доколко давате на своите деца да стоят пред компютъра,защото аз имам чувството че малко прекаляваме?Съвсем случайно открих че любимата музика на Митко е хеви метъл-попаднахме на една песен в vbox на wasp и той страшно и се кефише, а аз съм го изгледала на поп фолк(планета). newsm78 #CrazyАми това е от мен.

# 74
  • София
Хехе, по-добре е да е фен на хеви-метъл мен ако питаш.
Ивайла на компютъра гледа само филмчета - най-много 1 на ден ако е на детска, ако не е може би са 2.
Но тя трудно седи на едно място, та не съм сигурна, че ги гледа от начало до край.
Умишлено не съм и показвала какво може да прави на компютъра.

Вили, миличка, как да ти кажа, нали вече си имах Ивайла, когато ми се случи това, беше ми някакси по-леко (не е първа бременност все пак). Помислих си, че може би така е трябвало да стане, че може нещо наистина да не е било както трябва и че природата си знае работата. След това отидох в другата крайност - дадох си сметка, че положението е много сериозно и че е можело да се случи и най-лошото. Тук имам предвид сепсиса, до който се стигна при мен.

И толкова се бях концентрирала (ако може така да се каже) в това да се оправя, че просто забравих това, което в същност ми се е случило.
Може би и това ми е помогнало. Чак месеци по-късно се замислих, че не е и бил момента за бебе - половината къща беше в топлоизолация по таваните, предстоеше шпакловка, замаска, невероятна мръсотия (добре че бяхме на созопол с ивайла), после нова кухня, махане стари шкафове и какво ли още не. Как щяхме и с бебето и с ремонта да се справим не знам.
Та така.
Естествено, че ме е страх, но реших, че след като искам още едно дете поне трябва мечка страх мен не страх.
И действам по въпроса.
Така че гледай някакси да го преодолееш, намирай с какво да се разсейваш, а не само да го мислиш.
Пък живот и здраве като забременееш няма да се предаваш на лоши мисли и всичко ще бъде наред.
Целувки от мен, не знам дали ти помогнах някак.

Общи условия

Активация на акаунт