® E-bay - тема 22

• 45 346
  • 758
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
iwa_, преди час някъде... Rolling Eyes

Чоколинке,пусни малко беборански дрешки да гледаме Grinning

Довечера ще ги снимам и ще пусна. Не са само дрехи - има шезлонг, играчки, седалка за кола за Симона. Peace

# 511
  • Бургас
Имам си чувалчеееееее  newsm44 newsm68 newsm44

# 512
Момичета, имам нужда от малко помощ с английския.
Как да помоля един продавач да измери дължината на стелката на едни сандали, въобще не ми идва на ум как е стелка на английски  ooooh!

# 513
  • Варна
Стелка е insole. Peace

# 514
# 515
  • varna
Моите "сребра" от миналата година не са мръднали. Peace Нося си ги с кеф. То при тях, доколкото си спомням, се оказа, че са от някаква странна сплав, а нече са с покритие... Thinking Нали така беше? Някой беше проверявал. Но нашите бяха от Китай, не от Хонг Конг.

tina77, ето ти един продавач, но имай предвид, че са си ментета. Или пусни в търсачката silver и ги подреди по цена - ще ти излезе целия китайски народ, прехранващ се с продажба на "сребро".
благодаря ти  bouquet

# 516
Аз пък се чудя, мога ли да направя нова регистрация направо с адреса на Емпреса, или трябва да е съществуваща регистрация, на която да се смени адресът?  newsm78

# 517
  • Пловдив
От няколко дни имам някакъв технически проблем със сайта на eBay - шрифтът се уголеми, но най-неприятното е, че  времето за търговете престана да се отброява. Sad Часовете, минутите и секундите си седят така, както са били в момента, в който съм отворила страницата със съответния артикул.  Само чрез Refresh мога да видя с точност оставащото време, но пак си застива така. В сайта не открих настройки, с които да оправя тези неща.Имали ли сте този проблем и знаете ли как може да се разреши?

# 518
  • София
Аз пък се чудя, мога ли да направя нова регистрация направо с адреса на Емпреса, или трябва да е съществуваща регистрация, на която да се смени адресът?  newsm78

Aз си смених адреса на регистрацията в акаунта.  Peace

От няколко дни имам някакъв технически проблем със сайта на eBay - шрифтът се уголеми, но най-неприятното е, че  времето за търговете престана да се отброява. Sad Часовете, минутите и секундите си седят така, както са били в момента, в който съм отворила страницата със съответния артикул.  Само чрез Refresh мога да видя с точност оставащото време, но пак си застива така. В сайта не открих настройки, с които да оправя тези неща.Имали ли сте този проблем и знаете ли как може да се разреши?
Вкъщи и в работата сайта ми изглежда по различен начин. Вкъщи само рефрешвам за да видя колко остава до края на търга, а в работата ми отброява. И на двата компа е ИЕ, не знам защо е така.

# 519
  • софия
Момичета и момче, за колко време пристигат поръчките ви до емпреса (от Англия в Англия)? Аз, да не казвам голяма дума, ама голяма каръчка ще се окажа. Едната англичанка ми писа, че ми е пратила крокса на 14.02., а днес Мариела ми каза, че при нея няма още нищо Confused Даде ми (англичанката) и някакъв номер 2-3857568, който не мога да проследя в сайта на royal mail ooooh!
А и другото ми нещо го няма  ooooh!

Последна редакция: вт, 24 фев 2009, 17:11 от zvanche

# 520
  • Пловдив
Вкъщи и в работата сайта ми изглежда по различен начин. Вкъщи само рефрешвам за да видя колко остава до края на търга, а в работата ми отброява. И на двата компа е ИЕ, не знам защо е така.

При мен до скоро си отброяваше и изведнъж престана. Много е неприятно да не отброява оставащото време до края на търговете. ooooh! Дано някой да знае и да обясни как може да се оправи това. Praynig

# 521
  • на пистата
Момичета и момче, за колко време пристигат поръчките ви до емпреса (от Англия в Англия)? Аз, да не казвам голяма дума, ама голяма каръчка ще се окажа. Едната англичанка ми писа, че ми е пратила крокса на 14.02., а днес Мариела ми каза, че при нея няма още нищо Confused Даде ми (англичанката) и някакъв номер 2-3857568, който не мога да проследя в сайта на royal mail ooooh!
и при мен така,неща пратени в началото на февруари още ги няма,а нещо претено в петък в понеделник е там Sad

# 522
Получих днес от Еконта поръчките си от емпреса. Много съм доволна.Страхотни неща. Единствено едните маратончици на Найк на сина ми е трябвало да ги взема поне един номер по-големи, но вече ще знам.

# 523
  • София

И при мен изглежда по различен начин вкъщи и в офиса. Това с отброяването на времето се появи в офиса преди няколко седмици и имаше някакво съобщение, че eBay работи непрекъснато, за да направи сайта по-удобен за потребителите. Вкъщи все още трябва да рефрешвам, за да виждам промените във времето и цената

# 524
и при мен така,неща пратени в началото на февруари още ги няма,а нещо претено в петък в понеделник е там Sad

Абсолютно същото е и при мен.Може би и при тях се получава като в БГ пощи - по-новите пратки се обработват първи,а по-старите - като им дойде реда.Надявам се утре да се "изсипят" закъснялите Praynig,защото вечерта ще опакова, и на 26 сутринта товари буса.Не,че повечето напазарувано не е лятно,ама искам да си ги видяяяяяяя Money

Общи условия

Активация на акаунт