® E-bay - тема 22

• 45 323
  • 758
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Аз в момента се пиша с Мариела, имам няколко неща при нея вече и нямам търпение. Тя каза, че на 26-ти вечерта ще тръгват, така че имаме два дни още  Laughing

Ще ви задам супер идиотски въпрос, но няма как  Rolling Eyes Имам си аз два шипинг адреса, решавам да купя нещото на БГ адрес, понеже доставката е  с две лири по-голяма, та адреса преди да плащам ли трябва да сменя или има опция по време на самото плащане да се промени? И още, ако след това го върна пак на англ. адрес, нали БГ адреса се запазва при онази поръчка или трябва допълнително нещо да обяснявам на продавача?

# 526
Аз в момента се пиша с Мариела, имам няколко неща при нея вече и нямам търпение. Тя каза, че на 26-ти вечерта ще тръгват, така че имаме два дни още  Laughing

Ще ви задам супер идиотски въпрос, но няма как  Rolling Eyes Имам си аз два шипинг адреса, решавам да купя нещото на БГ адрес, понеже доставката е  с две лири по-голяма, та адреса преди да плащам ли трябва да сменя или има опция по време на самото плащане да се промени? И още, ако след това го върна пак на англ. адрес, нали БГ адреса се запазва при онази поръчка или трябва допълнително нещо да обяснявам на продавача?

Когато тръгнеш да плащаш го смени ..после ще си остане английския адрес

# 527
  • Варна
По време  на самото плащане, преди да те прати в пейпал има опция да смениш адреса за доставка.
При следващи промени няма проблем, продавача ти гледа адреса на инвойса.
Ако пък сгрешиш като мен и забравиш да смениш адреса...пишеш на продавача да ти изпрати пакета на едикойси адрес и готово! Grinning

# 528
# 529
  • София
Благодаря ви момичета  Hug

Чоколина, направо ми се доражда пак - страхотни са дрешките и др. неща също Grinning Със здраве да ги ползвате  Grinning

# 530
  • София
И  аз имам един въпрос - ще получа ли мейл от продавача, когато ми шипне покупката? Купих една преса в неделя  и все още продавача нищо не ми е писал- да го притеснявам ли или да изчакам още малко?

# 531
  • Варна
Lele chockolina,  ти си във вихъра! Страхотни неща си взела за бебето, разгледах албумчето! Grinning

Поничка, попитай го, повечето/да не кажа всички/ не пращат мейл с тази информация.

# 532
И  аз имам един въпрос - ще получа ли мейл от продавача, когато ми шипне покупката? Купих една преса в неделя  и все още продавача нищо не ми е писал- да го притеснявам ли или да изчакам още малко?

Не е задължително въобще да получиш мейл. Много малко продавачи пращат такъв.

# 533
Скоро едно момиче показа снимки на булчинска рокля купена от ebay. Моля да ми пише на лични - искам да попитам нещо  Blush

# 534
Чоколина, направо ми се доражда пак - страхотни са дрешките и др. неща също Grinning Със здраве да ги ползвате  Grinning
И на мен  Crazy страхотни бебешки дрешки, много е готино да се пазарува за бебенце  Hug

# 535

Не че имам голям опит в ибей, но за 6-7 купени неща до момента, само една мацка ми писа, че ми шипва покупката. Темерути са  Mr. Green

# 536
  • София
Е, ще му досаждам тогава. Благодаря ви  bouquet

# 537
  • София
Здравейте. Днес получих първото поръчано нещо мп3 плейър, но нещо му има, не работи. Писах на продавача, но не знам какво да очаквам ? Изгорях ли ?

# 538
Chocki с тея красоти дето си купила спокойно може да родиш още едни близнета та и пак ще ти останат  за внуците  Heart Eyes То много нещо си накупила бе жена-Ebay ще фалира Laughing

жгмъц  не си изгоряла.Ако продавача не ти отговори ще пуснеш диспут и така ще ти върнат паричките  Peace

# 539
  • Отвъд алеята зад шкафа
chockolina много хубави неща, браво.

Общи условия

Активация на акаунт