® E-bay - тема 22

• 45 316
  • 758
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте!

Имам нужда от помощ!  Embarassed
Спечелих си един търг и момичето ми е изпратило invoice със шипинг до България! Аз обаче исках да го достави до адреса на Емпреса и съответно и писах да ми прати друг инвойс, но тя не ми е го праща, а се нядявах да хвана курса на 26-ти. Има ли начин да платя UK shipping тъй като пробвах, но ми излиза сумата само с шипинга до България!

Предварително Ви благодаря   bouquet

# 556
  • София
Eй, лоши такива Crossing Arms Аз написах на мацката да смени шипинга с бидинг, че нема да се излагаме пред чужденците  Mr. Green

Здравейте!

Имам нужда от помощ!  Embarassed
Спечелих си един търг и момичето ми е изпратило invoice със шипинг до България! Аз обаче исках да го достави до адреса на Емпреса и съответно и писах да ми прати друг инвойс, но тя не ми е го праща, а се нядявах да хвана курса на 26-ти. Има ли начин да платя UK shipping тъй като пробвах, но ми излиза сумата само с шипинга до България!

Предварително Ви благодаря   bouquet

Добави в адресите за доставки този на Емпреса и , когато поръчваш, не отбелязвай да ти излиза доставка до БГ или Европа, а в Англия - така, като тръгваш да плащаш, автоматично се изписва шипинга до Англия и твоя английски адрес.
Освен това няма как да успееш до 26-ти, така че не се притеснявай. жената докато ти опакова и прати нещото , няма да минат по-малко от 2-3 дни  Peace

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 12:00 от sVeshti4ka

# 557
  • някъде
sVeshti4ka, то не е само шипинга Grinning

# 558
  • София
sVeshti4ka, то не е само шипинга Grinning
Е, panta е объркан, ама там вече ни са бъркам Mr. Green
Пък и Булмарина може да е Булмарин, все пак има и Абибаси, нали? Mr. Green

# 559
  • някъде
И възрастта погледни Wink
 Mr. Green
А за доставките от Емпреса си останаха с Еконт,тъй ли Rolling Eyes

# 560
Здравейте! Спечелих търг в немския Ибей, обаче много късно забелязах, че продавачката не приема Пейпал. Някой плащал ли е по този начин / превод по банков път/, че ми изникнаха хиляди въпроченцав в спящата глава newsm78 Ще ви бъда много благодарна Hug

# 561
  • Сливен
Момичета,може ли да ми кажете адреса на емпреса в София,и ако може нещо по забележително в смисъл за ориентир,как се стига до него,че един познат ще ми взема нещата,когато дойдат ,но и той като мен е от провинцията и не е сигурен дали ще го намери.благодаря

# 562
  • Варна
chokolina, искам да питам колко ти излезе тотал седалката за кола (в лв)  Blush

8,95 паунда му беше цената + част от цената на доставката, 5-6 лв. да кажем, значи към 25-26 лв. Peace

zhekova, паднах от смях... Joy

JoyАааааа.Така кажи LaughingАз си помислих че всичко е за теб и очите ми станаха ей такива   #Crazy

Така реших и аз - като ви прочетох коментарите, че явно сте гледали цялото албумче и сте ме сметнали за умопомрачена... Mr. Green

# 563
  • София
Момичета,може ли да ми кажете адреса на емпреса в София,и ако може нещо по забележително в смисъл за ориентир,как се стига до него,че един познат ще ми взема нещата,когато дойдат ,но и той като мен е от провинцията и не е сигурен дали ще го намери.благодаря

stamimar, адресът е кв.Павлово, ул.Пирин №5. Най-добре го вижте на карта, защото е малко кофти за влизане там
http://bgmaps.com/map.aspx?sid=b0cc178b09d55fc8c551af84f53c2b0c& … &initsearch=1  Hug

# 564
Много са хубави бебешките неща на априлките Simple Smile Не разгледах всичко, но това, което видях е страхотно!

Дано да родите бързо и безпроблемно.

# 565
  • София
И възрастта погледни Wink
 Mr. Green
А за доставките от Емпреса си останаха с Еконт,тъй ли Rolling Eyes
Aaaaa, месеците ли, че ги написа все едно на БГ?  Joy Joy Joy Това пък хич не му обърнах внимание  Joy Добре, че свърши шипинга вече Crazy

Сетих се за един въпрос... Къде точно ще видя изпратения ми инвойс? Понеже писах на един да ми направи обща фактура с намалена доставка.
Като сега се сещам за още един въпрос, който бях задала на продавача, но не ми отговори - искам да купя от него две вратовръзки, едната я спечелих, а другата е в магазина му маркирана като Бай ит нау. Мислех, че и тази вратовръзка от магазина трябва да я маркирам, че я купувам, но ми излизаше направо с доставката и не посмях така, понеже продавача писа в описанието, че прави намаление на доставката. По този случай му писах да ми прати инвойс за двете неща и доставката, а и го питах как да процедирам с вратовръзката от магазина, че онази спечелената е ясна. Продавача ми отговори, че е подготвил оферта, но да съм му била пратила БГ адрес (който явно не се вижда, защото бях на Емпреса адреса), а за това какво да правя с магазинната вратовръзка мълчи. Той ще опише цената в инвойса, ама как да съм сигурна, че ще ми прати, щом не е отбелязано никъде , че е купена от мен?
И още веднъж - къде трябва да го видя този инвойс?

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 13:49 от sVeshti4ka

# 566

stamimar,на 12 стр. съм се опитала да обясня на Алексче къде е.Картата,която е пейстнала bubchen  също ще те ориентира добре.
Ако имаш въпроси,питай на лични,да не спамим Peace

# 567
sVeshti4ka, ако съм чела добре и съм те разбрала правилно, тази вратовръзка, която е на бай ит нау  Embarassed трябва да я купиш, но не и да я плащаш. Така ще си сигурна, че е разбрал, че искаш и нея. След това очакваш да ти прати инвойс с комбиниран шипинг, ще го получиш на имейла си. А за адреса на доставка, явно трябва да смениш регистрационния с българския адрес, ако в момента ти е с адрес на Емпреса.

# 568
  • София
pepi7096 , мерси, вече се оправих. Проверих мейла си и беше там инвойса с комбинирания шипинг, като е добавена другата вратовръзка като име и номер в ибей, тоест си е черно на бяло, че плащам и двете вратовръзки с техните си номера ибейски, без да се е налагало да я "купувам" от "Бай ит нау"  Peace

# 569
  • Сливен
благодаря момичета   bouquet.сега да ви питам за това FREE P&P,за Англия е ,но става въпрос за детска количка.дали след това няма да промени нещо,нищо че адреса ми е на емпреса.

Общи условия

Активация на акаунт