® E-bay - тема 22

• 45 303
  • 758
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
stamimar, щом е количка, е твърде вероятно FREE P&P да означава, че ще трябва да се вземе лично. Пусни линк към листинга, за да ти кажем по-точно. Peace

# 571
Здравейте! Спечелих търг в немския Ибей, обаче много късно забелязах, че продавачката не приема Пейпал. Някой плащал ли е по този начин / превод по банков път/, че ми изникнаха хиляди въпроченцав в спящата глава newsm78 Ще ви бъда много благодарна Hug
Лоша работа ..аз бях в същата позиция по Коледа..Пиши му лично , ако има регистрация в ПЕйпал да ти даде мейл / съмнявам се , но пробвай /Другия вариант е превод от наша банка в неговата ..взимат 30 евро комисионна , ако ще и 2 евро да трябва да му преведеш ooooh!

# 572
  • Сливен
добре тогава че не наддадох,той изтече.за в бъдеще ще знам. Peace
мда и ще питам по отрано Embarassed

# 573
Бихте ли ми казали дали може да си поръчам нещо чрез някой от вас. Praynig
Незнам в този сайт каква е процедурата с поръчката и доставката Blush

# 574
Бихте ли ми казали дали може да си поръчам нещо чрез някой от вас. Praynig
Незнам в този сайт каква е процедурата с поръчката и доставката Blush
Веси,пиша ти ЛС.

# 575
  • софия
Някой беше поръчал лаптоп. Ако е пратен до емпреса - момичето търси получателя  Grinning

# 576
Някой беше поръчал лаптоп. Ако е пратен до емпреса - момичето търси получателя  Grinning
Аз съм поръчала лаптоп.Даже вчера я питах,но ми каза,че няма нищо.Кога говори с нея? Rolling Eyes

Чоколина,ти от кой сайт поръча седалката на Грако?Май не беше от ибей?

# 577
Аз съм поръчала лаптоп.Даже вчера я питах,но ми каза,че няма нищо.Кога говори с нея? Rolling Eyes
Мариела е писала в рофила си в  скайп   bouquet

# 578
  • софия
Мариела е писала в рофила си в  скайп   bouquet

И още: яке  - розово, куче - плюшено и топка за бебе  Grinning
Честито на всички, които имат нещо Hug

# 579
  • София
Днес получих това несесерче, но огледалцето се оказа счупено (има залепено тиксо в/у него.....може като предпазна мярка да е било, но явно без резултат). Как следва да процедирам в този случай  Rolling Eyes

# 580
  • някъде
Пиши на продавача,прати му и снимка и питай какво ще предприеме.

# 581
Само на мен ли се слу4ва,но от събота до сега не съм получила нито един пакет при Емпресата?нещо пощите ли им се бавят? newsm78

# 582
мама * Миа * ,и при нас е така,и аз и моята приятелка също тези дни не сме получавали.Ще дойдат,няма къде да ходят,все пак това не са БГ пощите Wink

# 583
  • Варна
Бях си спечелила една блузка с шипинг до България. Пратката така и не дойде. Днес продавачката ми писа, че пакета се е върнал при нея разкъсан, но на блузката нищо й няма и ме пита да ми е прати ли отново или да ми върне парите. Сега се чудя, ако й дам адреса на емпресата, ще трябва ли да й плащам транспорта в Англия наново? или примерно половината?
А тази блуза поне 5 пъти ходих да е търся в нашата поща Sad

# 584
  • София
Пиши на продавача,прати му и снимка и питай какво ще предприеме.

А откъде точно да пиша на продавача......от "Ask seller a question" ли, че друга опция не намирам  newsm78 А и как да прикача снимки през Ибей  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт