® E-bay - тема 22

• 45 302
  • 758
  •   1
Отговори
# 585
Има ли някой да е поръчвал от Германия и да му се бавят пратките. Чакам една пратка вече повече от 2 седмици.
Пакетите от Англия ми идват по-бързо.

# 586
Вчера получих пратка от Германия - доста се забави - платена в края на Януари. Търпение - дано дойде  Peace
Впечатлена съм  Crazy цък   superuu

# 587
  • София
OФ, няма и минута, след като съм спечелила едни готини маратонки за дъщеря ми, получавам инвойс от продавача с доставка до БГ Crazy Тръгнах да плащам, както обикновено, веднага, а гледам, че цифрата се е променила към повечко. Докато вдяна какво стана. Бях забравила да сменя БГ адреса с английския, че сутринта нали плащах вратовръзките, та тръгнах да сменям по време на плащането, когато забелязах, че плащам пратения от продавача инвойс. Егати и бързака, значи. Сега му пиша да ми праща фактура с английската доставка.

# 588
Такова чудо не ми се беше случвало!
Отварям диспут за неполучена стока,заплашвам с клейм и получавам диспут за неплатена стока  Shocked
Незнам на какво основание!
Въведох данните от Пей Пал транзакцията,да видим!
Пфу..

# 589
Eто това е част от моята поръчка

# 590
Момичета,как да търся пасатор?Не кухненски робот,а само пасатор? newsm78

# 591
  • Варна
Пате, от kiddicare е столчето. От иБей не съм пращала поръчки към empresa - почти винаги се спогаждаме с продавачите да ми пратят нещото, а ако чак толкова не искат - продавачи бол. Затова пък kiddicare и amazon няма как да ги убедя да ми пратят до тук, а пък имат супер изгодни неща - миналата седмица накупих два чифта обувки за мен и един на мъжа ми на Pepe Jeans, както и маратонки и сандали за Симона на Gola на смешни цени от amazon-а; днес са пристигнали на адреса на empresa, което много ме радва - ще си ги получа другата седмица! Party

atlantica, не се виждат снимките. Rolling Eyes

# 592
Пате, от kiddicare е столчето. От иБей не съм пращала поръчки към empresa - почти винаги се спогаждаме с продавачите да ми пратят нещото, а ако чак толкова не искат - продавачи бол. Затова пък kiddicare и amazon няма как да ги убедя да ми пратят до тук, а пък имат супер изгодни неща - миналата седмица накупих два чифта обувки за мен и един на мъжа ми на Pepe Jeans, както и маратонки и сандали за Симона на Gola на смешни цени от amazon-а; днес са пристигнали на адреса на empresa, което много ме радва - ще си ги получа другата седмица! Party

atlantica, не се виждат снимките. Rolling Eyes
A може ли да се плаща с Бг карта?

# 593
  • Варна
Да, плащам и в двата с бг кредитна карта - Visa. Peace

# 594
# 595
  • София
Сега вече се виждат Peace

Чоколина, amazon.com ли  е сайта? Не е ли американски, че всички цени са ми в долари.

Редактирам: видях, че има в различни страни и щракнах на английския. Сега ще проучвам  Grinning

П.П. Ох, забравих да кажа, че са супер покупките на Атлантика, особено мъничките  маратонки  Grinning

# 596
  • Варна
Момичета,как да търся пасатор?Не кухненски робот,а само пасатор? newsm78

Пасаторите излизат при миксерите и при блендерите има. И аз търся , но на браун. Ето ти 
http://home-garden.shop.ebay.co.uk/items/Small-Appliances__braun … p3286Q2ec0Q2em282

аз съм се спряла на това http://cgi.ebay.co.uk/BRAUN-HAND-BLENDER-MOTOR-PLASTIC-SHAFT-MR4 … %3A1%7C240%3A1318

Предполагам, че ще ти помогне да намериш това което търсиш  Grinning

# 597
Пиши на продавача,прати му и снимка и питай какво ще предприеме.

А откъде точно да пиша на продавача......от "Ask seller a question" ли, че друга опция не намирам  newsm78 А и как да прикача снимки през Ибей  Rolling Eyes

http://prikachi.com/

# 598
veni,аз написах hand blender и ми излязоха доста.
Благодаря ти! Hug

# 599
  • някъде
Пиши на продавача,прати му и снимка и питай какво ще предприеме.

А откъде точно да пиша на продавача......от "Ask seller a question" ли, че друга опция не намирам  newsm78 А и как да прикача снимки през Ибей  Rolling Eyes

Да,оттам му пиши Peace

Общи условия

Активация на акаунт